Най-прекият път към Вашата мечтана дестинация
office@tansutravel.com
за-нас

За нас

Туристическа агенция Тансу Травел е лицензиран туроператор и турагент.

Агенцията предлага туристически услуги в страната и чужбина, екскурзии, почивки, круизни програми, хотелски резервации, застраховки, индивидуални пътувания по маршрути, избрани от клиента, конгресен туризъм, организиране на мероприятия, ученически екскурзии и почивки.

През последните десет години Тансу Травел приоритетно изработва и предлага на пазара туристически програми и почивки на гръцките острови: остров Корфу, остров Закинтос, остров Евия, остров Санторини, остров Крит, остров Скопелос, Скиатос и Алонисос. Екскурзии с комбиниране на острови от групите на Йонийските, Цикладските и северните Спорадски острови.

За новия туристически сезон 2016, екипът на Тансу Травел се постара да отвори нови интересни дестинации, като Израел: обиколни турове и атрактивни предложения за почивки в курортите Ейлат и Нетаня, Йордания – в комбинация с Израел, както и обиколен маршрут, Ирландия, Калабрия, Германия и много други. Наред с вече утвърдените ни програми, се надяваме да удовлетворим и най-изтънчените желания на пътешествениците.

За всеки от Вас с “професия турист”, Тансу Травел предлага широк спектър от самолетни, автобусни и индивидуални пътувания.

Оферти по месеци
Оферти от цял свят