Най-прекият път към Вашата мечтана дестинация
office@tansutravel.com
сърбия-флаг

Великден в Суботица 2023

Предлагаме ви един очарователен Великден в Суботица с дегустация на 8 марки вина

4 дни, 3 нощувки, 3 закуски, 2 обяда, 3 вечери

Маршрут: СОФИЯ – НОВИ САД - СУБОТИЦА – КЕЛЕБИЯ – ПАЛИЧ - СОФИЯ

1 ден - София – Нови Сад - Суботица
Отпътуване в 07.30 ч. от София, пл. Св.Ал. Невски в посока Калотина – Ниш – Белград – Нови Сад. Пристигане в Нови Сад, най – големият град на автономната област Войводина, разположен на река Дунав. Известен като градът на 100 – те моста. Разходка из центъра на града, свободно време. Продължаване за Суботица. Пристигане и настаняване в хотел Patria **** с напитка за „Добре дошли“. Вечеря. Нощувка.

2 ден -  Суботица - Келебия – винарна „Дворецът на вината“
Закуска на бюфет. Разходка из историческия център на Суботица, където стъпка по стъпка ще открием мултикултурният дух на града: Народното позорище /Народният театър/, Градският театър, Кметството или Градската куча, Синагогата (отвън), православният храм Възнесение Господне, Катедралата Св.Терезия. Зад палитрата от богато украсени сгради, можете да видите стилове от нео-барока, класицизма и по – модерните от XX-ти век. Отпътуване за Келебия, китно селище, разположено на 8 км от Суботица. Именно там освен, че ще посетите една от най – известните конеферми, в която се отглеждат породистите коне липицанер, ще можете да се включите в предвидения обяд на шведска маса в автентична обстановка с жива музика, да опитате различните видове мезета местно производство, придружено с вино и чай с ром. Също така ще можете да се разходите с карета в пряг. Посещение на винарна „Дворецът на вината“, където можете да се насладите на 8 марки отлежали вина – Talijanski rizling, Šardone, Sovinjon blan, Don Oliver, Karmen, Tempranjilo, White Bermet и Black Bermet. Дегустацията ще бъде придружена от ябълки, сирена и маслини. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

3 ден - Суботица - Палеч – ВЕЛИКДЕН
Закуска на бюфет. Отпътуване за Палич, град – курорт разположен на едноименното езеро, смятано за най – голямото в Сърбия и известно със своите кални бани и СПА центрове. Със своите забележителни обекти – Водната кула, Кабарето за жени, Голямата тераса, Музикалния павилион, както и добре познатото езеро, уникалната тишина и спокойствие, всяка част от тази магия помага на туристите да открият красотите на това селище. Разходка около крайезерната алея. Посещение на Ботаническата и Зоологическата градина, която представлява сбор от местни шороколистни, иглолистни растения. Връщане в хотела, където предстои Великденски обяд с жива музика и обилна храна. Свободно време за разходка и почивка. Вечеря с жива музика. Нощувка.

4 ден - Палич - София
Закуска на бюфет. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

 

Хотел Patria 4*

www.hotelpatria.rs

На човек в
двойна стая

трети възрастен в двойна стая

Единична стая

Дете до 9,99 г. с
двама възрастни

14.04.23 – 17.04.23

759 лв.

729 лв.

849 лв.

539 лв.

 ОТСТЪПКА - 130 лв. от пакетната цена за туристи със собствен транспорт.

Пакетната цена включва:

- транспорт с автобус,
- 3 нощувки със закуски в хотел 4****,
- напитка за „Добре дошли“,
- 1 обяд в ресторанта на хотела,
- 1 празничен Великденски обяд в ресторанта на хотела с жива музика,
- 3 вечери, от които две с жива музика,
- дегустация на 8 марки местни вина във винарна „Дворецът на вината“,
- посещение на конеферма в Келебия, в която се отглеждат породистите коне липицанер, на Ботаническата и Зоологическата градина в Палич
- водач от агенцията,
- туристическа програма в Суботица, Палич и Нови Сад,
- медицинска застраховка с покритие 5000 EUR.

Пакетната цена не включва:
- музейни такси и разходи от личен характер

Парична единица на Сърбия: RSD – Сръбски динар (1 EUR ~ 116 RSD)

Описание на хотел Хотел Patria 4*www.hotelpatria.rs

Разположен в идеалния център на Суботица. Комуникативното му място позволява човек да се потопи в атмосферата на историческият център на града и да се усети уникалната смесица на архитектура, традиции и разбирания от Централна Европа и Балканския полуостров. Стаите са удобни, просторни. Ресторант Vojvodinian предлага местна и интернационална кухня, ако искате да се отпуснете с питие или парче торта, можете да го направите в кафе - сладкарница Makarena.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 30 туристи.
Срок за уведомление при не достигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.
Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт; няма визови, санитарни и медицински изисквания.
Начин на плащане:
- депозит - 200 лв.,
- доплащане - до 30 дни преди отпътуване.

По офертата не са предвидени допълнителни екскурзии!

Абонамент за newsletter