Най-прекият път към Вашата мечтана дестинация
office@tansutravel.com
сърбия-флаг

Нова Година във Вършац, Сърбия – цени за ранни записвания до 23.11.20

Насладете се на спокойствието, архитектурата, цветовете и вкусовете на Вършац и посрещнете новата година с много музика и танци

4 дни, 3 нощувки, програма с тръгване на 30.12. или 31.12.

Маршрут: СОФИЯ – ВЪРШАЦ – ТИМИШОАРА - МАНАСТИРА МЕСИЧ – СОФИЯ

Програма със заминаване на 30.12.2020
4 дни, 3 нощувки, 3 закуски, 1 обикновена вечеря и 2 празнични вечери с напитки 

1 ден (30.12.2020) - София – Вършац
Отпътуване в 09.00 ч. от София, площащ "Св. Ал. Невски", в посока Калотина – Ниш – Смедерево. Пристигане във Вършац, един от най-старите и най-красивите автентични градове във Войводина. Разположен на ръба на Панонската равнина, по склоновете на Вършац планина, той впечатлява със старинната си архитектура под влияние на унгарската култура. Настаняване в хотел SRBIJA – 3*** (www.hotelsrbija.rs). Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

2 ден (31.12.2020) - Вършац
Закуска. Пешеходна обиколка на града, която включва Градския музей Конкордия /разглеждане отвън/, Дома на владиката - „Владичански двор“, проектиран в стил барок /разглеждане отвън/, минаване покрай сградата на Кметството и посещение на Съборната църква. Това е най-старата църква в града, строена от 1728 до 1785 г. с една от най-красивите дърворезби от този период. Ще можете да видите градския площад Св. Николай и старата аптека от XVIII в, известна като „аптеката на стълбите" и наричана още „При Спасителя“. Ще посетите и неоготическия римокатолически храм „Св. Герхард", който е сред обектите, които заслужават вашето внимание. 

По желание и срещу допълнително заплащане - дегустация в местна винарна на различни марки местно вино, съчетана с малки хапки сирена. Връщане в хотелаНовогодишна вечеря с богато меню на шведска маса, неограничено количество местни безалкохолни, алкохолни напитки, жива музика до зори и празнична томбола. Нощувка.

3 ден (01.01.2021) - Вършац – Тимишоара (Румъния)
Закуска. Свободно време за разходка или по желание и срещу допълнително заплащане екскурзия до най-големия град в живописната румънска област Трансилвания- Тимишоара. Отпътуване с автобус, пристигане и начало на туристическата обиколка на града. Историческият център на Тимишоара е разположен между двете главни туристически забележителности на града – Православната катедрала „Три светители” и Градската опера, издигната през XIX в. Между двете сгради се намира главният площад на града – Площадът на Победата, осеян с фонтани и прекрасни декоративни градини. Културна забележителност, запазена от по-старо време, е Замъкът на Хуниади, построен още през XV в. от унгарския пълководец Януш Хуниади. На север от Площада на Победата се намира красивият площад Унирии, който впечатлява с разкошните барокови сгради от XVIII и XIX в. Връщане в хотела. Вечеря - реприз на 01.01.2021 г. на шведска маса с неограничено количество местни безалкохолни, алкохолни напитки и жива музика. Нощувка.

4 ден (02.01.2021)- Вършац - манастира Месич - София
Късна закуска. Отпътуване от хотела с попътна спирка и разглеждане на манастира Месич. Ще запалим свещички, ще помолим за здраве и благоденствие в първия ден от Новата година. Продължаване за България. Пристигане в София вечерта. 

 

Програма със заминаване на 31.12.2020
4 дни, 3 нощувки, 3 закуски, 1 обикновена вечеря и 2 празнични вечери с напитки

1 ден (31.12.2020) - София – Вършац
Отпътуване в 09.00 ч. от София, площащ "Св. Ал. Невски", в посока Калотина – Ниш – Смедерево. Пристигане във Вършац, един от най-старите и най-красивите автентични градове във Войводина. Разположен на ръба на Панонската равнина, по склоновете на Вършац планина, той впечатлява със старинната си архитектура под влияние на унгарската култура. Настаняване в хотел SRBIJA – 3*** (www.hotelsrbija.rs). Денят  продължава с подготовка на празничната вечер. Новогодишна вечеря с богато меню на шведска маса, неограничено количество местни безалкохолни, алкохолни напитки, жива музика до зори и празнична томбола. Нощувка.  

2 ден (01.01.2021) - Вършац - Тимишоара
Закуска. Свободно време за разходка или по желание и срещу допълнително заплащане екскурзия до най-големия град в живописната румънска област Трансилвания- Тимишоара. Отпътуване с автобус, пристигане и начало на туристическата обиколка на града. Историческият център на Тимишоара е разположен между двете главни туристически забележителности на града – Православната катедрала „Три светители” и Градската опера, издигната през XIX в. Между двете сгради се намира главният площад на града – Площадът на Победата, осеян с фонтани и прекрасни декоративни градини. Културна забележителност, запазена от по-старо време, е Замъкът на Хуниади, построен още през XV в. от унгарския пълководец Януш Хуниади. На север от Площада на Победата се намира красивият площад Унирии, който впечатлява с разкошните барокови сгради от XVIII и XIX в. Връщане в хотела. Вечеря - реприз на 01.01.2021 г. на шведска маса с неограничено количество местни безалкохолни, алкохолни напитки и жива музика. Нощувка.

3 ден (02.01.2021) - Вършац
Закуска. Пешеходна обиколка на града, която включва Градския музей Конкордия /разглеждане отвън/, Дома на владиката - „Владичански двор“, проектиран в стил барок /разглеждане отвън/, минаване покрай сградата на Кметството и посещение на Съборната църква. Това е най-старата църква в града, строена от 1728 до 1785 г. с една от най-красивите дърворезби от този период. Ще можете да видите градския площад Св. Николай и старата аптека от XVIII в, известна като „аптеката на стълбите" и наричана още „При Спасителя“. Ще посетите и неоготическия римокатолически храм „Св. Герхард", който е сред обектите, които заслужават вашето внимание. 

По желание и срещу допълнително заплащане - дегустация в местна винарна на различни марки местно вино, съчетана с малки хапки сирена. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

4 ден (03.01.2021)- Вършац - манастира Месич - София
Закуска на шведска маса. Отпътуване от хотела с попътна спирка и разглеждане на манастира Месич. Ще запалим свещички, ще помолим за здраве и благоденствие в първите дни от Новата година. Продължаване за България. Пристигане в София вечерта. 

HOTEL SRBIJA – 3* 

На турист в 
двойна стая

Eдинична стая

Дете до 9.99 г. 
с 2-ма възрастни

Дете от 10 г. до
15.99 г. 
с 2-ма възрастни

Цена за ранни записвания до 23.11.2019

420 лв.

515 лв.

145 лв.

310 лв.

Редовна цена

450 лв.

545 лв.

175 лв. 340 лв.

*Отстъпка 60 лв. от пакетната цена за пътуване със собствен транспорт. Ако желаете да пътувате със собствен транспорт, моля свържете се с нас.

Пакетната цена включва:
- транспорт с автобус
- 3 нощувки със закуски в хотел 3***
- 1 обикновена вечеря
- Новогодишна вечеря на шведска маса с неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки местно производство, жива музика и томбола
Вечеря - реприз на 01.01.2021 г. на шведска маса с неограничено количество местни безалкохолни, алкохолни напитки и жива музика
- водач от агенцията
- туристическа програма във Вършац
- екскурзия до манастира Месич
- мед. застраховка с покритие 5000 EUR

Пакетните цени не включват:
- входни такси за посещаваните туристически обекти във Вършац ~ 300 DIN.
- посещение на винарна с дегустация на 5 различни марки местни сортове вина, придружена с вкусни мезета и включен трансфер – 19 лв.
- еднодневна екскурзия до Тимишоара – 55 лв. при мин. 20 туристи 

*Допълнителните екскурзии се заявяват предварително при сключване на договора и се заплащат с основния пакет

 

Описание на хотел - Hotel Srbija *** – Vrsac, Srbijahttp://www.hotelsrbija.rs
Местоположение: Хотел „SRBIJA" се намира в сърцето на град Вършац и предлага комфортно настаняване за една пълноценна почивка или бизнес пътуване. Открит през 1983 г., а от 2008 г. насам е част от испанската хотелска група Eix hotels от Майорка. 
Настаняване: Хотелът разполага със 78 стаи, от които 35 комфортни и останалите стандартни стаи, и 8 апартамента, обзаведени с всички съвременни удобства. Всички стаи са климатизирани, като комфортните стаи разполагат с модерни бани, оборудвани с душ, сешоар и основни тоалетни принадлежности, обзаведени с LCD телевизор, директна телефонна линия, мини-бар. Въпреки, че хотелът е категоризиран като тризвезден, настаняването в този тип стаи е далеч над тази категория.
Услуги: Безплатна интернет връзка в стаите и общите помещения, бизнес кът в лобито на хотела, с два персонални компютъра, факс, скенер и принтер, ресторант „Аркудия", намиращ на първия етаж, „Верде бар", кафетерия „Buon Giorno", рум сервиз от 7 до 23 ч., фризьорски салон "DI", паркинг, детски кът, пране и гладене.

 

Условия за резервация:
- депозит - 100 лв.
- доплащане - до 30 дни преди отпътуване

 

Забележки:
- Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи.
- Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата
- тръгването от други селища на България, се осъществява при мин. записани 20 туристи и с доплащане от ~45 лв

 

Дегустация на 5 различни марки местно вино във винарна „Виник“ с включен трансфер
Цена: 19 лв. на възрастен

 

Еднодневна екскурзия до Тимишоара
Цена: 55 лв. при мин. 20 желаещи

 

*Допълнителните екскурзии се заявяват предварително при сключване на договора и се заплащат с основния пакет

Подобни оферти

Абонамент за newsletter