Най-прекият път към Вашата мечтана дестинация
office@tansutravel.com
header-image

Почивки в Тунис – Хамамет

Насладете се на прекрасна почивка в Тунис, древния Картаген, синия град Сиди Бу Саид и пясъците на Сахара

8 дни, 7 нощувки на база All inclusive в хотел по избор

Маршрут: СОФИЯ – ТУНИС – САХАРА – КАЙРУАН – КАРТАГЕН - СИДИ БУ САИД - ЕЛ ДЖЕМ - СОФИЯ

Включен пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ ПРИ ПЪТУВАНЕ:
- финансово безрискова резервация – депозит при резервация 50 лв и доплащане 20 дни преди тръгване (Валидно за нови резервации до 31.01.2021)
- гарантирано връщане на платените суми при анулирана програма от туроператора или наложена карантина при преминаване на границите в срок до 14 дни
- 50% ОТСТЪПКА от PCR тестове на лаборатория Рамус за самолетните и автобусните програми (Когато има наложено задължително изискване за отрицателен тест за осъществяване на пътуването)
- включена медицинска застраховка Traveller от Евроинс, с покритие 10 000 евро, включително и за риск от заразяване с COVID-19.
- бонус- при установяване на covid-19 по време на пътуване – БЕЗ РАЗХОДИ за лечение, карантинен престой и връщане в България. (Това покритие стандартно не се включва в медицинската застраховка)
- включена – Застраховка Отмяна на пътуване (включена във всеки пакет)

 

1 ден: София - Тунис (Хамамет)
Излитане от летище София с чартърен полет за Тунис. Кацане на летище Енфида, където се носи аромат на жасмин и шепот на ориенталски приказки. Посрещане, трансфер и настаняване в избрания хотел. Продължителност на трансфера – около 1 час.
Вечеря. Свободно време. Нощувка.

2 ден: Хамамет
Закуска. Информационна среща с Вашия представител. Свободно време за плаж и забавления.

3 ден: Хамамет - полуостров Бон
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Целодневна екскурзия до Кап Бон - Отпътуване сутринта от Монастир/ Сус/Хамамет (165 км. / 140 км. / 60 км). Нос Бон или полуостров Бон се намира в североизточния край на африканското крайбрежие на Тунис. Килибия – град, разположен на брега на морето. Разглеждане на Византийската крепост, построена на върха на 150 м. висок скалист нос, с изглед към морето и града (входната такса е включена в цената). Екскурзията продължава към Керкуан (30 км.)- Руините на пунически Керкуан са обявени за паметник на ЮНЕСКО. Днес това е най-добре запазените останки от финикийски град на територията на Тунис. Разглеждане на обекта, включително и на музея (входната такса е включена в цената). Отпътуване за Хауариа (20 км.). Обяд в ресторант с изглед към морето – сет меню, без включени напитки. Разглеждане на пещерите / кариерите, от които както финикийци, така и римляни са добивали скалните блокове за изграждане на Картаген (входната такса е включена в цената). Екскурзията ще завърши с посещение на винарна Бакхус с дегустация на регионални вина (включена в цената)
Връщане в хотелите. Нощувка.

4 ден: Хамамет - екскурзия из Сахара (с нощувка)
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Сахара (двудневна екскурзия с 1 нощувка в оазис в пустинята)

1ви денХамамет – Сус- (90 км. /около 1 час)- Монастир (56 км. / около 1:10 часа) – Ел Джем (60 км/около 40 мин.) – Матмата (240 км./около 3 часа) – Дуз (110 км./около 1 час и 15 мин.). По време на екскурзията ще разгледаме 2/3 от страната и ще се запознаем с нейната история, традициите и обичаи. През първия ден започваме най-запомнящото си двудневно пътешествие в Тунис, което ще ни отведе до пясъците на великата Сахара. Нашият маршрут ще ни отведе до Ел Джем – където се намира най-добре запазения и най-голям амфитеатър в Северна Африка (входната такса е включена в цената) и трети в света. Това е един от най-впечатляващите паметници на световната история и именно той е послужил като декор за заснемането на незабравимия “Гладиатор” на Ридли Скот. Ще имаме възможността да стъпим на гладиаторската арена, да бъдем на местата на публиката и дори да минем през тунелите, от които са излизали дивите животни.

Продължаваме към Матмата  най-известното селище на коренните Тунизийци, „Берберската столица на Тунис”, където ще имаме уникалната възможност за достъп до интимното пространство на местните жители, ще имаме уникалната възможност да посетим част от подземните им жилища.

Матмата става особено полпулярно, след като през 70-те години тук е заснета част от трилогията „Междузвездни войни”. От тогава насам туристическият поток не спира. По тези земи Индиана Джоунс търси из околните пещери изчезналия кивот. Пустинята до Матмата е и романтичният фон на „Английския пациент“.

Следва обяд в берберски ресторант с традиционно меню от пилешко и кус кус (без включени напитки). След това ще се отправим към оазисът Дуз – известен като “Вратата на пустинята”, разположен сред оазис от финикови палми, отвъд който следват хиляди километри убийствена, безразлична към човека пустош. Тук започва поредното приключение: яздене на камили, каране на АТВ-та или летене с делтапланер. Липсват думи да се разкаже емоцията и величието на природата, просто трябва да се преживее.

Настаняване в хотела. Вечеря без включени напитки. Нощувка.

5 ден: Хамамет
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или за избралите Сахара (двудневна екскурзия с 1 нощувка в оазис в пустинята):

2 ри ден : Дуз – Тозьор (120 км./около 1 час и 45 мин.) – Гафса (140 км./около 2 часа) – Кайруан (200 км. /около 2 часа и 30 мин.) – Сус (60 км./около 40 мин.) – Хамамет (90 км.около 1 час). На втория ден от екскурзията в Сахара, след ранна закуска се отправяме към пресъхналото солено езеро Шот Ел Джерид, познато на света с невероятната картина, която се създава при изгрев слънце и с уникалните си миражи … Според преданието, Фата Моргана е фея, живяла на морското дъно и примамвала с призрачни видения пътешествениците. Разбира се има и научно обяснение. Според изследователите, това е сложно оптично явление, при което далечни обекти, се появяват по изкривен начин на небето. Тръгването е много рано, за да може да се насладите на незабравимия изгрев точно по средата на езерото. Продължаваме към Тозьор – единствения град – оазис, където са си дали среща всички пустинни ветрове и въпреки усилието им, все още не са го затрупали с пясък. В Тозьор има над 300 000 финикови палми, от които се произвеждат висококачествени фурми под марката „Деглет Hyp” (Пръсти от светлина), познати в цял свят. Тук се добива един от най-красивите сувенири в света – пустинната роза- кристализирал пясък във формата не цвете, късче от пустинята за спомен, което ще ви грабне сърцето. Следва едно незабравимо преживяване с джипове насред пустинята. Шофьорите карат с 80-100 км/ч. през пресечен терен, изкачват се и се спускат по 30 градусови наклони на пясъчни дюни с фин пустинен пясък. Състезават се един с друг и се опитват се да ни накарат да се почувстваме като участници в ралито „Париж-Дакар”. Ще посетим изключително красивия планински оазис Шебика – ценно бижу в суровата пустиня, скътан в средата и огрян от парещите слънчеви лъчи, оазисът е наричан още “Замъкът на слънцето”. Ще имате възможност да видите как в пустинята извира вода (хладна и годна за пиене), образува поточе дори с малък водопад. Място, където са снимани кадри от филма „Английският пациент”. Следва вкусен обяд (без включени напитки) в района на Гафса.

След обяда ни предстои посещение на Кайруан – четвъртият по святост град за мюсюлманите. Казват, че ако нямаш пари да посетиш Мека, Медина или Йерусалим, трябва поне 7 пъти в живота си да дойдеш в Кайруан /ЮНЕСКО/. Тук ще видим голямата и най-стара джамия в Африка – Окба- един от шедьоврите на ислямската архитектура. Освен като свещен град, Кайруан е известен с производството на ръчно тъкани килими и със сладкишите си с фурми. Девойката от Кайруан трябва сама да изтъче килим, преди да мине под венчило.

Връщане в хотелите в Хамамет, Монастир и Сус за вечеря.

6 ден: Хамамет
Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и други приятни забавления или по желание: Разходка с катамаран или Разходка с пиратски кораб / около 20 мин

- Разходка с катамаран – няколко часа пътуване на борда на лодка – катамаран, най-бързата ветроходна лодка, която ще Ви отведе дълбоко в най-чистите води. Не е нужно да сте собственик на лодка, за да се насладите на средиземноморския бриз, да излезете след природата и да опитате от магията на вятъра и водата.

или

-Разходка с пиратски кораб - едно вълнуващо плаване, спектакъл с пиратски танци и костюми на борда на кораб, на който всеки е мечтал да бъде като дете, вълнуващо се и готово да посрещне това морско приключение.

И

Мединат Ал Захра тунизийска вечер (вечеря + лазарно шоу-програма)

Хотели в Хамамет: за Мединат Ал Захра около 90 км./около 1 час.

Вечерна екскурзия по желание: Възможност за посещение на национална вечер Мадинат ал Захра- Една от най-грандиозните шоу- атракции в цяла Африка, с участието на десетки артисти и ездачи на фона на вода, огън, светлинни и звукови ефекти с най-съвременна техника в парка Мединат Ал Захра. Вечер, заради която си заслужава да посетим Тунис!

Връщане в хотелите в Хамамет около полунощ. Нощувка.

7 ден: Хамамет
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Целодневна екскурзия до Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид:

Хотели в Хамамет: Хамамет – Тунис (55 км./около 1 час) – Картаген (19 км./около 20 мин.) – Сиди Бу Саид (6 км./около 5 мин.).

Разглеждане на старата част на града, със старо, ориенталско сърце и калдаръмени пътеки – Медината от XIII век /ЮНЕСКO/, където цари колоритната атмосфера, пропита с аромати и загадъчност. Ще видим Източния пазар и ще разгледаме музея Бардо с най-голямата колекция на римски мозайки в света- бужуто в тунизийското културно наследсто. Обяд (без включени напитки).

След обяда тръгваме за античния Картаген – перлата на Средиземно море, окъпан в лъчите на славата и величието, където ще разгледаме руините на един от най – знаменитите градове на древността (входната такса е включена в цената на екскурзият) . Основан е, според легендата, от финикийската кралица Елиса (известна като Дидо), успяла да спаси себе си и част от богатството си, при падането на град Тир. Картаген е възникнал като финикийска колония в 814 г. п.н.е., владял западното средиземноморие в продължение на векове.

Продължаваме с посещение на арт градчето Сиди Бу Саид, вдъхновение в синьо-бяло с аромат на жасмин /ЮНЕСКО/. Наричат градчето Тунизийския Монмартър, защото там художникът е властелинът на изкуството. Свободно време за разходка из живописните улички, за да се насладите на атмосферата в ориенталско кафене с наргиле и местен специалитет – зелен чай с ментови листа и кедрови ядки, да закупите сувенири и характерното за региона кафе от костилки от фурми с канела.

Връщане в хотелите в Хамамет и Сус за вечеря. Нощувка.

8 ден: Хамамет - летище Енфида - София
Закуска. Трансфер до летище Енфида за полет до България. Продължителност на трансфер – около 1 час. 

 

Vincci Marillia 4*, Premium

Най-добрата оферта за хотел 4*, със страхотни отзиви от клиенти през 2018. Много добра локация. На пешеходно разстояние (10-15 мин) от новата медина в Хамамет. Най-харесваният и посещаван хотел през 2019.

официален сайт на хотела:  https://www.vinccihoteles.com/

Цените са в ЛЕВА на човек, в стандартна стая на изхранване All Inclusive.

Максимално настаняване 2+1 или 3

Дати на пътуване

На човек в двойна стая

Единична стая

3-ти възрастен

1-во дете 2 – 11,99 г.

19.06 - 26.06

stop

stop

stop

stop

26.06 - 03.07

stop

stop

stop

stop

03.07 - 10.07

1084

1242

890

794

10.07 - 17.07

1084

1298

890

794

17.07 - 24.07

1148

1298

956

836

24.07 - 31.07

1148

1298

956

836

31.07 - 07.08

1148

1298

956

836

07.08 - 14.08

1148

1298

956

836

14.08 - 21.08

1148

1298

956

836

21.08 - 28.08

1148

1298

956

836

27.08 - 03.09

940

1098

790

720

28.08 - 04.09

970

1128

820

750

03.09 - 10.09

940

1098

790

720

04.09 - 11.09

970

1128

820

750

10.09 - 17.09

940

1098

790

720

11.09 - 18.09

970

1128

820

750

17.09 - 24.09

940

1098

790

720

18.09 - 25.09

970

1128

820

750

24.09 - 01.10

940

1098

790

720

25.09 - 02.10

970

1128

820

750

01.10 - 08.10

940

1098

790

720

02.10 - 09.10

970

1128

820

750

08.10 - 15.10

940

1098

790

720

09.10 - 16.10

970

1128

820

750

15.10 - 22.10

940

1098

790

720

16.10 - 23.10

970

1128

820

750

22.10 - 29.10

940

1098

790

720

23.10 - 30.10

970

1128

820

750

30.10 - 06.11

970

1128

820

750

Цените са в ЛЕВА на човек, в супериорна фамилна стая на изхранване All Inclusive.

Максимално настаняване 2+2 или 3+1

Дати на пътуване

На човек в двойна стая

3-ти възрастен

1-во дете 2 – 11,99 г.

2-ро дете 2 – 11,99 г.

19.06 - 26.06

stop

stop

stop

stop

26.06 - 03.07

stop

stop

stop

stop

03.07 - 10.07

1120

926

828

828

10.07 - 17.07

1120

926

828

828

17.07 - 24.07

1184

992

872

872

24.07 - 31.07

1184

992

872

872

31.07 - 07.08

1184

992

872

872

07.08 - 14.08

1184

992

872

872

14.08 - 21.08

1184

992

872

872

21.08 - 28.08

1184

992

872

872

27.08 - 03.09

976

826

756

756

28.08 - 04.09

1006

856

786

786

03.09 - 10.09

976

926

756

756

04.09 - 11.09

1006

856

786

786

10.09 - 17.09

976

826

756

756

11.09 - 18.09

1006

856

786

786

17.09 - 24.09

976

826

756

756

18.09 - 25.09

1006

856

786

786

24.09 - 01.10

976

826

756

756

25.09 - 02.10

1006

856

786

786

01.10 - 08.10

976

826

756

756

02.10 - 09.10

1006

856

786

786

08.10 - 15.10

976

826

756

756

09.10 - 16.10

1006

856

786

786

15.10 - 22.10

976

826

756

756

16.10 - 23.10

1006

856

786

786

22.10 - 29.10

976

826

756

756

23.10 - 30.10

1006

856

786

786

30.10 - 06.11

1006

856

786

786

Пакетните цени включват:
- Самолетен билет София – Енфида – София с включени летищни такси;
- Трансфери летище – хотел – летище;
- Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;
- Съответният брой нощувки на база All Inclusive;
- Представител на туроператора.
- ПAKET ЗА МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ;
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от Евроинс, с покрит риск за COVID-19;
- Застраховка отмяна на пътуване с Евроинс с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване;

Описание на хотела:
Местоположение: Хотелът се намира в Ясмин Хамамет, известен със своите жасминови засаждания. Разположен е на първа линия, на 60 км от Тунис, 8 км от древния град Хамамет. На 500 м от хотела са разположени основни магазини.
Стаи: Хотелът предлага настаняване в 273 стаи, като всички помещения разполагат с: Баня с душ; Климатик; Сателитна телевизия; Мини хладилник; Телефон; Балкон; Сейф.
В хотела: Основен ресторант; Ресторант с местна кухня; Италиански ресторант; Лоби бар; Тропичен бар; Бар на басейна; Кафене в източен стил; Конферентна зала; Магазин; Фризьорски салон; Хамам; Сауна; Масажи; Басейн; Детски басейн; Чадъри и шезлонги на басейна и плажа безплатно.
Спорт и забавления: 3 тенис корта; Планински колелета; Дартс; Билярд; Тенис на маса; Водни ски; Банан; Уиндсърфинг; Плажен волейбол; Плажен футбол; Водна топка; Фитнес; Аеробика; Водна аеробика; Степ аеробика; Дискотека; Детска площадка. 

 


Vincci Nozha Beach 4*, Superior

Разположен между Хамамет и Набел в залива на Хамамет, на брега на прекрасен пясъчен плаж. С множество магазини, заведения, наргиле бар в близост до хотела.

официален сайт на хотела: https://www.vinccihoteles.com/eng/Hotels/Tunisia/Hammamet/Vincci-Nozha-Beach-Spa

Цените са в ЛЕВА на човек, на база All Inclsuive:

 Максимално настаняване 2+1 или 3

Дати на пътуване

На човек в двойна стая

Единична стая

3-ти възрастен

1-во дете 2 – 11,99 г.

12.06 – 19.06

STOP

STOP

STOP

STOP

19.06 - 26.06

STOP

STOP

STOP

STOP

26.06 - 03.07

STOP

STOP

STOP

STOP

03.07 - 10.07

1153

1310

957

827

10.07 - 17.07

1153

1310

957

827

17.07 - 24.07

1232

1418

1012

866

24.07 - 31.07

1232

1418

1012

866

31.07 - 07.08

1232

1418

1012

866

07.08 - 14.08

1232

1418

1012

866

14.08 - 21.08

1232

1418

1012

866

21.08 - 28.08

1232

1418

1012

866

27.08 - 03.09

1028

1154

869

768

28.08 - 04.09

1058

1184

899

798

03.09 - 10.09

1028

1154

869

768

04.09 - 11.09

1058

1184

899

798

10.09 - 17.09

1028

1154

869

768

11.09 - 18.09

1058

1184

899

798

17.09 - 24.09

1028

1154

869

768

18.09 - 25.09

1058

1184

899

798

24.09 - 01.10

925

1028

798

722

25.09 - 02.10

955

1058

828

752

01.10 - 08.10

925

1028

798

722

02.10 - 09.10

955

1058

828

752

08.10 - 15.10

925

1028

798

722

09.10 - 16.10

955

1058

828

752

15.10 - 22.10

925

1028

798

722

16.10 - 23.10

955

1058

828

752

22.10 - 29.10

925

1028

798

722

23.10 - 30.10

955

1058

828

752

30.10 - 06.11

955

1058

828

752

Цените са в ЛЕВА на човек, в фамилна стая за база All inclsuive

Максимално настаняване 2+2 или 3+1

Дати на пътуване

На човек в двойна стая

3-ти възрастен

1-во/2-ро дете 2 – 11,99 г.

12.06 – 19.06

STOP

STOP

STOP

19.06 - 26.06

STOP

STOP

STOP

26.06 - 03.07

STOP

STOP

STOP

03.07 - 10.07

1221

1045

898

10.07 - 17.07

1221

1045

898

17.07 - 24.07

1298

1084

934

24.07 - 31.07

1298

1084

934

31.07 - 07.08

1298

1084

934

07.08 - 14.08

1298

1084

934

14.08 - 21.08

1298

1084

934

21.08 - 28.08

1298

1084

934

27.08 - 03.09

1088

939

838

28.08 - 04.09

1118

969

868

03.09 - 10.09

1088

939

838

04.09 - 11.09

1118

969

868

10.09 - 17.09

1088

939

838

11.09 - 18.09

1118

969

868

17.09 - 24.09

1088

939

838

18.09 - 25.09

1118

969

868

24.09 - 01.10

984

876

782

25.09 - 02.10

1014

906

812

01.10 - 08.10

984

876

782

02.10 - 09.10

1014

906

812

08.10 - 15.10

984

876

782

09.10 - 16.10

1014

906

812

15.10 - 22.10

984

876

782

16.10 - 23.10

1014

906

812

22.10 - 29.10

984

876

782

23.10 - 30.10

1014

906

812

30.10 - 06.11

1014

906

812

Пакетните цени включват:
- Самолетен билет София – Енфида – София с включени летищни такси;
- Трансфери летище – хотел – летище;
- Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;
- Съответният брой нощувки на база All Inclusive;
- Представител на туроператора.
- ПAKET ЗА МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ;
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от Евроинс, с покрит риск за COVID-19;
- Застраховка отмяна на пътуване с Евроинс с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване;

Описание на хотела:
Хотелът е напълно реновиран през зимата 2007-2009. Хотелът е един от най-добрите в Хамамет със своята All inclusive концепция. Подходящ за семейства с деца. Местоположение: Разположен между Хамамет и Набел в залива на Хамамет, на брега на прекрасен пясъчен плаж. С множество магазини, заведения, наргиле бар в близост до хотела.Хотелът се състои от 1 основна сграда с 400 стаи, повечето от които са с изглед към морето. Всички помещения разполагат с: Баня; Климатик; Телефон; Балкон. В хотела: Басейни (открит с водни пързалки, детски и закрит); Мини клуб; Мини зоопарк; Ресторант; Пиано бар; Кафене в мавритански стил; Барбекю; Нощен клуб; Бутик; Фризьорски салон. Спорт и забавления за малки и големи - Фитнес; Тенис кортове; Площадка за волейбол; Културни представления; Дискотека; Фолклорни вечери; Конкурси; Водни ски; Морски разходки; Водни колела; Яздене на коне и камили. 
Допълнителна информация: хавлии за плаж – получават се безплатно на рецепция, препоръчително е да се взимат рано сутрин. Подмяната на плажни хавлии е безплатно.
Vincci Nozha Beach 4* - Концепция All Incslusive: Закуска - 6:30-10:00 ч.; Късна закуска - 10:00-11:00 ч.; Обяд ,,Бюфет“ - 12:30-14:30 ч.; Вечеря - 19:30-21:30 ч.; 
Обяда е на самообслужване; Бар на басейна - 12:30- 15:00 ч.; Бар на плажа - 12:30- 16:00 ч.; Gouter - 16:30-18:00 ч.
Вечеря в специалните ресторанти-след предварителна резервация
Италиански специалитети - 19:30-22:00 ч.
Тунизийски специалитети - 19:30-22:00 ч.
Напитки- Бар на плажа – 10:00 - 18:00 ч. - натурален сок; Безалкохолни напитки; Местна бира; Минерална вода; Вина.
Лоби бар- 10:00-24:00 ч. - Аперативи; Спиртни напитки и ликьори- сидра, ром, джин, водка, уиски; Коктейли; Топли напитки- кафе, топъл шоколад; Безалкохолни напитки- Кола, Фанта, Сода, Млечен шейк, Натурален сок; Минерална вода; Местна бира.
Мавританско кафене - 15:00-23:00 ч. - Турско кафе; Ментов чай; Наргиле.
Услуги включени в цената: Бебешко креватче; Тенис корт- 1 час на ден; Фитнес- 30 мин. на ден; Лодка с педали- 30 мин. на ден; Уиндсърф- 30 мин. на ден; Каяк- 30 мин. на ден; Детско столче в ресторанта; Шезлонги; Чадъри; Хавлии (срещу депозит); Аеробика; Тенис на маса; Плажен футбол; Мини голф; Водно поло; Воден фитнес; Плажен тенис; Дартс; Уроци по арабски език; Уроци по ориенталски танци; Тенис.
Услуги, които не са включени в цената: Игрална зала; Билярд; Боулинг; Конна езда; Колело; Парашут; Водни ски; Джет; Катамаран; Картинг; Голф; Рисуване на тениски; Детегледачка; Магазин; Балнеотерапии; Химическо чистене; Фризьор; Лекар; Мини хладилник; Сейф.
Анимация: Тематични спектакли.
Настаняване: Ежедневно почистване на стаите; Коктейл при настаняване; Голям избор от телевизионни канали; Кабелна интернет връзка; Wi-Fi връзка; Хладилник.
Макар и безплатни, за някои услуги може да се поиска възстановим депозит. Алкохолни напитки не се сервират на лица под 18 години. От съображения за сигурност напитките на басейна и плажа се сервират в чаша.

 

 

Lella Baya 4* Thalasso 

Хотел „Lella Baya“ се отличава с модерна и традиционна архитектура, разположен само на няколко минути от новата Медина в туристическия курорт Яшмин Хамамет с изглед към морето, построен върху обща площ от 3 хектара, от които 20% са предназначени за озеленяване и превръщането им в малка райска градина.

официален сайт на хотела: http://www.lellabayathalasso.com/

СУПЕР ПРОМО – Валидно до 14.06 или до изчерпване на промоционалните места:

Цените са в ЛЕВА на човек, в стандартна стая на база All Inclusive:

Максимално настаняване 2+1 или 3

7 ALL

Човек в двойна стая

Единична стая

3-ти възрастен

1-во дете 2 – 11,99 г.

19.06 - 26.06

STOP

STOP

STOP

STOP

26.06 - 03.07

STOP

STOP

STOP

STOP

03.07 - 10.07

1046 934

1198 1060

1046 934

628

10.07 - 17.07

1046 934

1198 1060

1046 934

628

17.07 - 24.07

1296 1146

1568 1398

1296 1146

628

24.07 - 31.07

1296 1146

1568 1398

1296 1146

628

31.07 - 07.08

1296 1146

1568 1398

1296 1146

628

07.08 - 14.08

1296 1146

1568 1398

1296 1146

628

14.08 - 21.08

1296 1146

1568 1398

1296 1146

628

21.08 - 28.08

1296 1146

1568 1398

1296 1146

628

27.08 - 03.09

1086 966

1178 1039

1086 966

628

28.08 - 04.09

1116 996

1208 1069

1116 996

658

03.09 - 10.09

1086 966

1178 1039

1086 966

628

04.09 - 11.09

1116 996

1208 1069

1116 996

658

10.09 - 17.09

1086 966

1178 1039

1086 966

628

11.09 - 18.09

1116 996

1208 1069

1116 996

658

17.09 - 24.09

814 756

1018 846

814 756

628

18.09 - 25.09

844 786

1048 876

844 786

658

24.09 - 01.10

814 756

1018 846

814 756

628

25.09 - 02.10

844 786

1048 876

844 786

658

01.10 - 08.10

814 756

1018 846

814 756

628

02.10 - 09.10

844 786

1048 876

844 786

658

09.10 - 16.10

814 756

1018 846

814 756

628

09.10 - 16.10

844 786

1048 876

844 786

658

15.10 - 22.10

814 756

1018 846

814 756

628

16.10 - 23.10

844 786

1048 876

844 786

658

22.10 - 29.10

814 756

1018 846

814 756

628

23.10 - 30.10

844 786

1048 876

844 786

658

30.10 - 06.11

844 786

1048 876

844 786

658

Цените са в ЛЕВА на човек, в фамилна стая на база All Inclusive:

Максимално настаняване 2+2 , 3 или 4

7 ALL

Човек в двойна стая

3/4-ти възрастен

Дете 2 – 11,99 г.

19.06 - 26.06

STOP

STOP

STOP

26.06 - 03.07

STOP

STOP

STOP

03.07 - 10.07

1096 972

1096 972

676

10.07 - 17.07

1096 972

1096 972

676

17.07 - 24.07

1332 1194

1332 1194

676

24.07 - 31.07

1332 1194

1332 1194

676

31.07 - 07.08

1332 1194

1332 1194

676

07.08 - 14.08

1332 1194

1332 1194

676

14.08 - 21.08

1332 1194

1332 1194

676

21.08 - 28.08

1332 1194

1332 1194

676

27.08 - 04.09

1126 998

1126 998

676

28.08 - 04.09

1156 1028

1156 1028

706

03.09 - 10.09

1126 998

1126 998

676

04.09 - 11.09

1156 1028

1156 1028

706

10.09 - 17.09

1126 998

1126 998

676

11.09 - 18.09

1156 1028

1156 1028

706

17.09 - 24.09

854 784

854 784

676

18.09 - 25.09

884 814

884 814

706

24.09 - 01.10

854 784

854 784

676

25.09 - 02.10

884 814

884 814

706

01.10 - 08.10

854 784

854 784

676

02.10 - 09.10

884 814

884 814

706

08.10 - 15.10

854 784

854 784

676

09.10 - 16.10

884 814

884 814

706

15.10 - 22.10

854 784

854 784

676

16.10 - 23.10

884 814

884 814

706

22.10 - 29.10

854 784

854 784

676

23.10 - 30.10

884 814

884 814

706

30.10 - 06.11

884 814

884 814

706

Пакетната цена включва:
- Самолетен билет София – Енфида – София с включени летищни такси;
- Трансфери летище – хотел – летище;
- Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;
- Съответният брой нощувки на база All Inclusive;
- Представител на туроператора.
- ПAKET ЗА МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ;
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от Евроинс, с покрит риск за COVID-19;
- Застраховка отмяна на пътуване с Евроинс с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване;

Описание на хотела:
Ако си мечтаете да избягате от сивото ежедневие и да обиколите руините на Римската империя, да се потопите в лукса на яхтените пристанища, да усетите духа на средиземно море без да пропускате да поглезите всичките си сетива, при това на достъпна цена, вашата дестинация е Тунис. Уникална страна, в която хилядолетните традиции се преплитат с иновациите на XXI век, а екзотиката на Изтока е с европейско лице. Хотел „Lella Baya“ се отличава с модерна и традиционна архитектура, разположен само на няколко минути от новата Медина в туристическия курорт Яшмин Хамамет с изглед към морето, построен върху обща площ от 3 хектара, от които 20% са предназначени за озеленяване и превръщането им в малка райска градина. Хотелът разполага с 247 стаи и апартаменти, украсени в арабски и амазийски стил. Добре обзаведени и комфортни, декорирани с вкус. Стаите разполагат с: Климатик; Сателитна телевизия; Телефон; Сешоар; Балкон; Минибар; Щори / завеси; Баня с Вана. В хотела: Частен плаж; 2 ресторанта; СПА център с пълен набор от услуги; Вътрешен и външен басейн; Детски кът; Фитнес център; Плажни чадъри /шезлонги; Тераса; Денонощна рецепция; Ежедневно почистване; Закуска на шведска маса; Wi-Fi във фоайето; Безплатен паркинг; Бебешки легла; Детегледачка (срещу заплащане); Фризьорски салон. Спорт и забавления за малки и големи: Открит плувен басейн; Закрит басейн със солена вода; Голф игрище "Citrus", 45 дупки: на 3 км; Голф игрище "Yasmine", дупки: на 3 км. Картаген - 5 минути пеша; Казино Ла Медина - 11 мин. Пеша; Порт Ясмин - на 12 минути пеша; Плаж Ясмин - на 16 минути пеша; Хамамет Бийч - 5.7 мин; Citrus Golfcourse – 8км; Голф игрище Ясмин - 8,2 km; Хамамет Форт - 6,8 km; Хамамет Съук - 6,9 km; Статуята на сирените - 6,8 km; Плаж Бел Аззур - 7,7 km.

 

Sentido Phenicia 4*  

Sentido Phenicia 4* е разположен в курортния град Хамамет, директно на великолепен собствен пясъчен плаж, където най-добре могат да се почустват слънчевите лъчи. Sentido Phenicia 4* e заобиколен от огромни зелени градини с площ от 9 хектара, със сенчести места под палмовите дървета. На 500 метра от хотела се намират различни видове ресторанти, както и магазини.

официален сайт на хотела: https://www.sentidohotels.com/en/hotels/sentido-phenicia

СУПЕР ПРОМО – Намаление до 14.06 или до изчерване на промоционалните места

*БЕЗПЛАТНО ЗА ДЕЦА – офертата е валидна от 08.06 до 21.06 или до изчерване на промоционалните места.

Цените са в ЛЕВА на човек, в стандартна стая на база All Inclusive

Максимално настаняване 2+1 или 3

7 ALL

Човек в двойна стая

Единична стая

3-ти възрастен

1-во дете 2 – 11,99 г.

19.06 - 26.06

STOP

STOP

STOP

STOP

26.06 - 03.07

STOP

STOP

STOP

STOP

03.07 - 10.07

1298 1198

1476 1356

1078 994

безплатно

10.07 - 17.07

1298 1198

1476 1356

1078 994

безплатно

17.07 - 24.07

1498 1384

1678 1532

1278 1118

1068 946

24.07 - 31.07

1498 1384

1678 1532

1278 1118

1068 946

31.07 - 07.08

1498 1384

1678 1532

1278 1118

1068 946

07.08 - 14.08

1498 1384

1678 1532

1278 1118

1068 946

14.08 - 21.08

1498 1384

1678 1532

1278 1118

1068 946

21.08 - 28.08

1498 1384

1678 1532

1278 1118

1068 946

27.08 - 03.09

1498 1384

1678 1532

1278 1118

1068 946

28.08 - 04.09

1528 1414

1708 1562

1308 1148

1098 976

03.09 - 10.09

1186 1078

1278 1142

940 880

824 768

04.09 - 11.09

1216 1108

1308 1172

970 910

854 798

10.09 - 17.09

1186 1078

1278 1142

940 880

824 768

11.09 - 18.09

1216 1108

1308 1172

970 910

854 798

17.09 - 24.09

1186 1078

1278 1142

940 880

824 768

18.09 - 25.09

1216 1108

1308 1172

970 910

854 798

24.09 - 01.10

1186 1078

1278 1142

940 880

824 768

25.09 - 02.10

1216 1108

1308 1172

970 910

854 798

01.10 - 07.10

1186 1078

1278 1142

940 880

824 768

02.10 - 09.10

1216 1108

1308 1172

970 910

854 798

08.10 - 15.10

1186 1078

1278 1142

940 880

824 768

09.10 - 16.10

1216 1108

1308 1172

970 910

854 798

15.10 - 22.10

1186 1078

1278 1142

940 880

824 768

16.10 - 23.10

1216 1108

1308 1172

970 910

854 798

22.10 - 29.10

1186 1078

1278 1142

940 880

824 768

23.10 - 30.10

1216 1108

1308 1172

970 910

854 798

30.10 - 06.11

1216 1108

1308 1172

970 910

854 798

Пакетните цени включват:
- Самолетен билет София – Енфида – София с включени летищни такси;
- Трансфери летище – хотел – летище;
- Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;
- Съответният брой нощувки на база All Inclusive;
- Представител на туроператора.
- ПAKET ЗА МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ;
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от Евроинс, с покрит риск за COVID-19;
- Застраховка отмяна на пътуване с Евроинс с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване;

Описание на хотела: 
Sentido Phenicia 4* е разположен в курортния град Хамамет. На 500 метра от хотела се намират различни видове ресторанти, както и магазини. Най-близкото летище се намира на 60 км, до което може да се достигне за 1ч., а центъра на града е само на 5 мин. разстояние с кола. Хотелът се намира директно на великолепен собствен пясъчен плаж, където най-добре могат да се почустват слънчевите лъчи. Sentido Phenicia 4* e заобиколен от огромни зелени градини с площ от 9 хектара, със сенчести места под палмовите дървета. Тук може да усетите мириса на жасмин във въздуха, да проследите традициите, които са се отпечатали в местната култура и кухня, докато планирате своето ежедневие.
Стаите: Sentido Phenicia 4* разполага с 391 модерно и елегантно обзаведени стаи с възможност за избор от гледка към градината или към морето - Климатизирани; Балкон или тераса; Баня с душ или душ кабина; Минибар; Сателитна телевизия; Wi-Fi; Телефон; Кана за кафе или чай; Сейф ( срещу допълнително заплащане). 
За деца: Детска площадка; Отделен детски басейн; Мини-клуб за деца от 4 до 12г; Детски столчета за хранене в ресторанта.
Спорт и развлечения: Хотелът предлага и множество спортни занимания, като конна езда, тенис, голф и детска зона за игра. За любителите на голфа, на тяхно разположение в близост до хотела се намират 2 голф-игрища. На гостите на хотела ще им бъдат предоставени специални цени за голф курсовете, гарантирано взимане с безплатен шатъл до голф игрищата – Citrus и Yasmine, всеки от които се намира само на 5 минути от хотела.
Допълнителни спортни занимания: Водни спортове; Тенис; Мини-голф; Тенис на маса; Водна аеробика.
Басейни:  Отопляем външен басейн; Външен неотопляем басейн; Шезлонги и чадъри – безплатно.
Плаж: С прекрасно местоположение, на собствен пясъчен плаж. С директен достъп до плажа; Шезлонги и чадъри – безплатно.
Ресторанти: Хотелът предлага голям избор от ресторанти с вкусна и богата кухня с обслужване на блок-маса, както и различни тематични ресторанти, предлагащи местна и международна кухня, и барове със свежи напитки. Ресторант Le Grand – за обяд и вечеря на блок-маса. Работно време: обяд – 12:00 – 14:00 ч. и вечеря – 19:00 – 21:00 ч. Ресторант Snack – за ранна или късна закуска в близост до басейна с прекрасна градина. Работно време: 06:00 – 10:00 ч. или късна закуска: 10:00 – 12:00 ч. Ресторанти A La Carte – с местна и азиатска кухня за вечеря. Барова – за напитка край басейна, край плажа, в лобито на хотела, в дискотеката или пиано бара. Работно време: 10:00 – 24:00 ч.
All Inclusive концепция: Различни видове храни и напитки са включени в концепцията на изхранване. В деня на заминаване, изхранването е включено до 12:00 ч. Закуска на блок-маса и късна закуска в Snack ресторанта; Обяд и вечеря на блок-маса в главния ресторант; Минерална вода, плодови сокове и местни вина и бира за обяд и вечеря; 1 вечеря на престой в A la carte рестарнта с местна кухня; Snack ресторанта, където се сервират пица, салати, плодове, торти и палачинки от 15:00 –18:00 ч; Минерална вода, плодови сокове, кафе, чай и местни алкохолни напитки в баровете от 10:00 до 12:00 ч;
ПОЛЕЗНО: Хотелът има право да прави промени в детайлите и работното време в концепцията по изхранване без предварително уточнение. Информацията по работното време ще бъде предоставена при пристигане на групата.  

 

 

Delphino Beach 4* Premium  

Хотелът е разположен в сърцето на красива градина и портокалови дръвчета, точно на брега на Средиземно море на един от най-красивите плажове в страната, между два курорта Хамамет и Набел. На 60 км от Сус и на около 5 мин. пеша от плажа на Хамамет.
Делфино бий ч 4* е хотел, насочен към семейния уют, спокойствие и блаженство за родителите, и детски рай за децата. Организиран детски клуб, собствено производство на плодове и зеленчуци, малка ботаничекса градина, както и тенис кортове за свободно ползване. Зелен рай на плажа.... 

официален сайт на хотела: https://www.ttshotels.com.tn/delfinobeach/

Цените са в ЛЕВА на човек, в стандартна стая на база All Inclusive:

СУПЕР ПРОМО – Валидно до 14.06 или до изчерпване на промоционалните места:

Максимално настаняване 2+1 или 3

7 ALL

Човек в двойна стая

Единична стая

3-ти възрастен

1-во дете 2 – 11,99 г.

19.06 – 26.06

STOP

STOP

STOP

STOP

26.06 – 03.07

STOP

STOP

STOP

STOP

03.07 – 10.07

1378 1198

1570 1356

1378 1198

864

10.07 – 17.07

1378 1198

1570 1356

1378 1198

864

17.07 – 24.07

1598 1376

1790 1546

1598 1376

864

24.07 – 31.07

1598 1376

1790 1546

1598 1376

864

31.07 – 07.08

1598 1376

1790 1546

1598 1376

864

07.08 – 14.08

1598 1376

1790 1546

1598 1376

864

14.08 – 21.08

1598 1376

1790 1546

1598 1376

864

21.08 – 28.08

1598 1376

1790 1546

1598 1376

864

27.08 – 03.09

1436 1256

1628 1398

1436 1256

864

28.08 – 04.09

1466 1286

1658 1428

1466 1286

894

03.09 – 10.09

1224 1086

1298 1240

1224 1086

574

04.09 – 11.09

1254 1116

1328 1270

1254 1116

604

10.09 – 17.09

1224 1086

1298 1240

1224 1086

574

11.09 – 18.09

1254 1116

1328 1270

1254 1116

604

17.09 – 24.09

1177 1048

1298 1148

1177 1048

574

18.09 – 25.09

1207 1078

1328 1178

1207 1078

604

24.09 – 01.10

1177 1048

1298 1148

1177 1048

574

25.09 – 02.10

1207 1078

1328 1178

1207 1078

604

01.10 – 08.10

1177 1048

1298 1148

1177 1048

574

02.10 – 09.10

1207 1078

1328 1178

1207 1078

604

08.10 – 17.10

1177 1048

1298 1148

1177 1048

574

09.10 – 16.10

1207 1078

1328 1178

1207 1078

604

15.10 – 22.10

1177 1048

1298 1148

1177 1048

574

16.10 – 23.10

1207 1078

1328 1178

1207 1078

604

22.10 – 29.10

1177 1048

1298 1148

1177 1048

574

23.10 – 30.10

1207 1078

1328 1178

1207 1078

604

30.10 – 06.11

1207 1078

1328 1178

1207 1078

604

Пакетните цени включват:
- Самолетен билет София – Енфида – София с включени летищни такси;
- Трансфери летище – хотел – летище;
- Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;
- Съответният брой нощувки на база All Inclusive;
- Представител на туроператора.
- ПAKET ЗА МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ;
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от Евроинс, с покрит риск за COVID-19;
- Застраховка отмяна на пътуване с Евроинс с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване;

Описание на хотела:
Хотелът е разположен в сърцето на красива градина и портокалови дръвчета, точно на брега на Средиземно море на един от най-красивите плажове в страната, между два курорта Хамамет и Набел. На 60 км от Сус и на около 5 мин. пеша от плажа на Хамамет. Хотелът се състои от 5 триетажни сгради, в които се намират 321 стаи с гледка към море или градина. Някои от стаите са свързани. Всички помещения предлагат на гостите си: Балкон; Баня с душ кабина или вана; Сешоар; Мини хладилник; Климатик (от 15.06 до 15.09); Телефон; Сейф; Сателитна телевизия; 
Ресторанти и барове: Основен ресторант и ресторант на терасата; А ла карт ресторант; 4 бара (на плажа, на басейна, спорт бар, лоби бар); Кафене в източен стил (наргиле); Нощен клуб.
Спорт и развлечения: Басейни; Тенис кортове; Плажен волейбол; Аеробика; Спининг; Фитнес; Стрелба из лък; Тенис на маса; Футболно и баскетболно игрища; Водна топка; Дневна анимация; Мини клуб; Фитнес.
All Inclusive концепция: 
Изхранването е закуска, обяд и вечеря на блок маса с местна и интернационална кухня. Има възможност и за късна континентална закуска на плажа от 10.00ч. Следобедна закуска се сервира от 15.00 до 17.00ч. Алкохолни и безалкохолни напитки се сервират от 10.00ч до 0.00ч. Концепцията на All Inclusive включва: Плажен волейбол; Тенис; Тенис на маса; Дартс; Стрелба из лък; Боча; Аеробика; Водна аеробика; Йога; Фитнес. 

 

Пакетните цени не включват:
- PCR тест на лаборатория Рамус при отпътуване от България – 50 лв. за възрастни и деца над 5,99 г.;
- PCR тест на лаборатория Рамус при връщане в България – 50 лв. за възрастни и деца над 5,99 г.;
- Двудневна екскурзия Пустинята Сахара: 230 лева на възрастен / 230 лева на дете;
- Джип сафари – включено в цента – По време на екскурзията ще разгледаме 2/3 от страната и ще се запознаем с нейната история, традициите и обичаи;
- По желание, срещу допълнително заплащане на място: яздене на камили – 30 динара/10 евро на човек; АТВ - 50 динара/17 евро за 1 човек; делтапланер при подходящи условия - 70 динара/24 евро на човек;
- Целодневна екскурзия до Кап Бон с включен обяд, входна такса за руините и дегустация на вино – 115 лева на възрастен / 115 лева на дете;
- Целодневна екскурзия: Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид, с включен обяд: 120 лева на възрастен / 60 лева на дете;
- Полудневна екскурзия разходка с катамаран: 80 лева на възрастен / 50 лева на дете;
- Полудневна екскурзия разходка с пиратски кораб: 80 лева на възрастен / 50 лева на дете;
- Вечерна екскурзия Национална вечер Мединат Ал Захра шоу програма + вечеря: 96 лева на възрастен / 96 лева на дете;
- Туристическа такса от 3 тунизийски динара на човек на нощувка. Заплаща се на рецепция при пристигане;
- Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета;
- Цените са калкулирани с параметри 400 щатски долара/тон;

 

Полетно разписание: (подлежи на препотвърждение)
Авиокомпания: Bulgaria air / Авиокомпания Bulgarian air charter  

София – Енфида: 08:00 ч. / 08:45 ч.
Енфида – София: 09:35 ч. / 14:25 ч.

 

Трансфер:
летище – хотел – летище: Продължителност: около 1 час в посока с 3*/4* автобус.  

 

Условия за потвърждаване и анулиране:
- 20 дни преди обявените дати на тръгване съответната програма ще бъде потвърдена, ако има събран минимум или анулирана, ако такъв липсва.
- Ако програмата бъде потвърдена, то в рамките на 24 часа Вашите клиенти трябва да препотвърдят ангажимента си и да заплатят 100% от стойността на почивката.
- При положителен PCR тест 14 дни преди датата на отпътуване 100% от сумата заплатена се възстановява до 14 дни след датата на пътуване.
- При налагане на задължителна карантина при пристигане в дестинацията, сумите заплатени се възстановяват в пълен размер до 14 дни след датата на пътуване

 

ВАЖНО:
- Минимален брой туристи: 155 души за всеки полет. неосъществен минимален брой туристи туроператорът е длъжен да уведоми 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
- Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
- Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт, минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
- Туроператорът си запазва правото да прави промени по поредността на програмата и полетното разписание.
- В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.;

Цените на допълнителните екскурзии са валидни за минимум 40 записани. Възможни са изменения в цените на екскурзиите вследствие на промени в курса на местната валута, транспортните разходи или в цени на входни такси и др.

Сахара (двудневна екскурзия)
Цена: 230 лв. на възрастен и на дете (без джиповете и язденето на камили)
По време на екскурзията ще разгледаме 2/3 от страната, и ще се запознаем се с нейната история, с традициите и обичаите й.
• Първи ден 
През първия ден от екскурзията, нашият маршрут ще ни отведе до най-големия амфитеатър в Северна Африка – Ел Джем. Това е един от най-впечатляващите паметници на световната история и именно той е послужил като декор за заснемането на незабравимия “Гладиатор” на Ридли Скот. Ще имаме възможността да стъпим на гладиаторската арена, да бъдем на местата на публиката и дори да минем през тунелите, от които са излизали дивите животни. Продължаваме към най-известното селище на коренни Тунизийци – берберите. Това е Матмата, където имаме уникалната възможност да посетим подземните жилища на местните жители. Следва обяд в берберски ресторант с традиционно меню от пилешко и кус кус. След това ще се отправим към оазисът Дуз – известен като “Вратата на пустинята”. Тук започва поредното приключение: яздене на камили, каране на АТВ-та или летене с делтапланер.
• Втори ден
На втория ден от екскурзията в Сахара, се отправяме към пресъхналото, солено езеро Шот Ел Джерид, известно с уникалните си миражи. Тръгването е много рано, за да можем да се насладите на незабравимия изгрев точно по средата на езерото. Ще имаме време за снимки и закупуване на сувенири. Продължаваме към Тозьор – единствения оазис, където има над 300 000 финикови палми. Тук се добива един от най-красивите сувенири в света – пустинната роза. Следва едно незабравимо преживяване с джипове насред пустинята. Шофьорите карат с 80-100 км/ч. през пресечен терен, изкачват се и се спускат по 30 градусови наклони. Състезават се един с друг. Опитват се да ни накарат да се почувстваме като участници в ралито „Париж-Дакар”. Ще видим естествено образувание насред пустинята, наподобяващо камила, както и декорите от филма „Междузвездни Войни”. Ще посетим изключително красив Планински оазис, където отново се продават сувенири и разхладителни напитки. Следва вкусен обяд в района на Гафса. След обяда ни предстои посещение на Кайруан – четвъртият по святост град за мюсюлманите. Тук ще видим голямата джамия Окба и ще посетим фабрика за килими, както и магазин с много евтини сувенири и чудесни подаръци за близки ни.
Цената включва: трансфер с 3*/4* автобус, два обяда, вечеря, входна такса за Ел Джем, офроуд с джипове, беседа на български език.
Цената не включва: напитки по време на обядите и вечерята, яздене на камили, каране на АТВ или делтапланер и разходи от личен характер.

 

Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид (целодневна екскурзия)
Цена: 120 лв. на възрастен / 60 лв. на дете
По време на тази екскурзия ще разгледаме старата част на града – Медината. Ще посетим Източния пазар, музея Бардо – най-известния музей с антични мозайки в цяла Африка. Обяд в изискания район Гаммарте в ресторант “La tour Blanche”. След обяда тръгваме за античния град Картаген. Разглеждаме на римски бани и амфитеатър, както и на останалите руини на един от най – знаменитите древни градове, след което ще посетим Сиди Бу Саид – романтично място високо в гората, от което се открива великолепна панорама на околността.
Цената включва: трансфер, обяд, билет за музея „Бардо“, беседа на български език.
Цената не включва: напитки по време на обяда и разходи от личен характер.

 

Кап Бон (Целодневна)
Цена: 115 лв. за възрастен / 115 лв. за деца 2-11,99 г.
Келибия – Керкуан – Хауариа – винарна Бакхус
Нос Бон или полуостров Бон се намира в североизточния край на африканското крайбрежие на Тунис. Той е най-близката до Сицилия, съответно и до Европа (с изключение на Херкулесовите стълбове), географска точка на Африка. От най-големия средиземноморски остров го отделя Сицилийския пролив.
Отпътуване сутринта от Монастир/ Сус/Хамамет (165 км. / 140 км. / 60 км. ) за Килибия - град, разположен на брега на морето. Разглеждане на Византийската крепост, построена на върха на 150 м. висок скалист нос, с изглед към морето и града (входната такса е включена в цената).
Екскурзията продължава към Керкуан (30 км.) - един от най-важните пунически градове, наред със Картаген и днешен Сус. Руините на пунически Керкуан са обявени за паметник на ЮНЕСКО. Днес това е най-добре запазените останки от финикийски град на територията на Тунис. Разглеждане на обекта, включително и на музея (входната такса е включена в цената).
Отпътуване за Хауариа (20 км.). Обяд в ресторант с изглед към морето – сет меню, без включени напитки. Разглеждане на пещерите / кариерите, от които както финикийци, така и римляни са добивали скалните блокове за изграждане на Картаген (входната такса е включена в цената).
Екскурзията ще завърши с посещение на винарна Бакхус с дегустация на регионални вина (включена в цената).
Цената включва: трансфер, беседа на български език, вход за крепостта, входна такса за музея в Керкуан, обяд в ресторант в Хауариа, дегустация на вино.
Цената не включва: разходи от личен характер. Такса за снимане, дължима на място 

 

Разходка с яхта/катамаран (полудневна екскурзия)
Цена: 80 лв. на възрастен / 50 лв. на дете
Не е нужно да сте собственик на лодка, за да се насладите на средиземноморския бриз. Докато пребивавате на крайбрежната зона на Тунис, можете да се насладите на няколко часа пътуване на борда на лодка - катамаран, която ще ви отведе дълбоко в най-чистите води. Насладете се на плаването!
Цената включва: трансфер до пристанището, вход за лодка, анимация по време на обиколката.
Цената не включва: напитки по време на обиколката, други разходи.

 

Мадинат ал Захра (шоу-програма + вечеря)
Цена: 96 лв. на възрастен и на дете
Една от най-грандиозните шоу-атракции в цяла Африка, с участието на стотици артисти и ездачи на фона на вода, огън, светлинни и звукови ефекти в Парка Мединат Ал Захра! По време на екскурзията ще имаме възможността на видим най – добрите произведения на древните берберски занаятчии, ще изпием по кафе в типично мавританско заведение. Ще завършим вечерта по най-добрият начин - с вечеря от националната тунизийска кухня (кус – кус, традиционна салата и супа, плодове и местно вино) + представление в ресторанта. Вечер, заради която си заслужава да посетим Тунис!
Цената включва: трансфер до Мадинат ал Захра, шоу – програма, вечеря с вино и вода
Цената не включва: разходи от личен характер.

 

Разходка с пиратска лодка (Полудневна)
Цена: 80 лв. за възрастен / 50 лв. за деца 2-11,99 г.
Разходка с пиратски кораб- едно вълнуващо плаване, спектакъл със пиратски танци и костюми на борда на кораб, на който всеки е мечтал да бъде като дете, вълнуващо се и готово да посрещтне това морско приключение. Върнете се назад във времето, когато сте мечтали да се качите на подобен кораб, да бъдете част от пиратско приключение, да покорявате нови брегове, да търсите скрити съкровища...
Цената включва: трансфер до пристанището, вход за лодка, анимация по време на обиколката.
Цената не включва: напитки по време на обиколката, други разходи.

Подобни оферти

  • Хотел Sunny Days El Palacio в Хургада. Египет

    Почивки в Хургада 2022 – ранни записвания

    Един от най-известните курорти на Червено море - Хургада, предлага страхотна възможност за пет-звездна морска ваканция и посещение на забележителната долина на Нил
  • Плажа на Сус, Тунис

    Почивки в Тунис – Сус

    Третият по големина град в Тунис е идеална дестинация за почивка заради своята великолепна плажна ивица, културни паметници, Медина (стария град Сус) включена в списъка на ЮНЕСКО, изрядни хотели и отлично обслужване

Абонамент за newsletter