Най-прекият път към Вашата мечтана дестинация
office@tansutravel.com
header-image

Почивка в Хамамет, Тунис

Насладете се на прекрасна почивка в Тунис, древния Картаген, синия град Сиди Бу Саид и пясъците на Сахара

8 дни, 7 нощувки, 7 All inclusive

Маршрут: СОФИЯ – ТУНИС – САХАРА – КАЙРУАН – КАРТАГЕН - СИДИ БУ САИД - ЕЛ ДЖЕМ - СОФИЯ

Програма с кацане в ден СЪБОТА

1 ден: София – Тунис
Излитане от летище София с чартърен полет за Тунис. Кацане на летище Енфида. Където се носи аромат на жасмин и шепот на ориенталски приказки. Посрещане, трансфер и настаняване в избрания хотел. Продължителност на трансфер – около 1 час. Информационна среща с вашия представител. Вечеря. Свободно време. Нощувка.

2 ден:  Картаген - Сиди Бу Саид
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Целодневна екскурзия до Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид: Разглеждане на старата част на града, със старо, ориенталско сърце и калдаръмени пътеки – Медината от XIII век /ЮНЕСКO/, където цари колоритната атмосфера, пропита с аромати и загадъчност. Ще видим Източния пазар и ще разгледаме музея Бардо с най-голямата колекция на римски мозайки в света- бужуто в тунизийското културно наследсто. Обяд (без включени напитки). След обяда тръгваме за античния Картаген - перлата на Средиземно море, окъпан в лъчите на славата и величието, където ще разгледаме руините на един от най – знаменитите градове на древността. Основан е, според легендата, от финикийската кралица Елиса (известна като Дидо), успяла да спаси себе си и част от богатството си, при падането на град Тир. Картаген е възникнал като финикийска колония в 814 г. п.н.е., владял западното средиземноморие в продължение на векове. 
ВАЖНО: входната такса е включена в цената на екскурзията, на място се заплаща 1 динар на човек за снимане. 
Продължаваме с посещение на арт градчето Сиди Бу Саид, вдъхновение в синьо-бяло с аромат на жасмин /ЮНЕСКО/. Наричат градчето Тунизийския Монмартър, защото там художникът е властелинът на изкуството... Свободно време за разходка из живописните улички, за да се насладите на атмосферата на ориенталско кафене с наргиле и местен специалитет – зелен чай с ментови листа и кедрови ядки…, да закупите сувенири и характерното за региона кафе от костилки на фурми с канела. Връщане в хотелите за вечеря. Нощувка.

3 ден: Зоопарк Фригия сутринта и/ или Мединат Ал Захра тунизийска вечер
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: 
Зоопарк Фригия сутринта и/ или Мединат Ал Захра тунизийска вечер (вечеря + лазарно шоу-програма). 
Полудневна екскурзия до тематичния Зоопарк Фригия- една различна концепция. Ще имате възможността да надникнете в света на над 60 вида животински екземпляра, които не живеят в клетка, а в среда максимално близка до естествената им. Срещу минимално заплащане ще можете дори да нахраните част от тях. Посетителите ще имат възможност да се насладят на шоу с морски лъв, да се забавляват с песни и танци на фолклорна група Зулуси или пък да пояздят едногърби камили (срещу допълнително заплащане). Паркът е изключително добре уреден с алеи, магазинчета, тоалетни и атракции за деца. Прекрасен избор за семейна разходка. 
ВАЖНО: Препоръчваме удобни обувки и слънцезащитен крем. Връщане в хотелите. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
Вечерна екскурзия по желание: Възможност за посещение на национална вечер Мадинат ал Захра- Една от най-грандиозните шоу- атракции в цяла Африка, с участието на десетки артисти и ездачи на фона на вода, огън, светлинни и звукови ефекти с най-съвременна техника в парка Мединат Ал Захра. Вечер, заради която си заслужава да посетим Тунис! Връщане в хотелите в около полунощ. Нощувка.

4 ден: Кайруан и Ел Джем
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Целодневна екскурзия до Кайруан и Ел Джем. Целодневна екскурзия до Кайруан и Ел Джем- Отпътуване за Ел Джем, където се намира най-добре запазения и най-голям амфитеатър в Северна Африка и трети в света. Предстои посещение на Кайруан – четвъртият по святост град за мюсюлманите. Тук ще видим голямата и най-стара джамия в Африка – Окба- един от шедьоврите на ислямската архитектура. Връщане в хотелите. Нощувка.

5 ден: Сахара (двудневна екскурзия с 1 нощувка в оазис в пустинята)
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Сахара (двудневна екскурзия с 1 нощувка в оазис в пустинята). Двудневна екскурзия Сахара- най-голямото пясъчно море в света. По време на екскурзията ще разгледаме 2/3 от страната и ще се запознаем с нейната история, традициите и обичаи. През първия ден започваме най-запомнящото си двудневно пътешествие в Тунис, което ще ни отведе до пясъците на великата Сахара. Нашият маршрут ще ни отведе до Ел Джем – където се намира най-добре запазения и най-голям амфитеатър в Северна Африка и трети в света. Това е един от най-впечатляващите паметници на световната история и именно той е послужил като декор за заснемането на незабравимия “Гладиатор” на Ридли Скот. Ще имаме възможността да стъпим на гладиаторската арена, да бъдем на местата на публиката и дори да минем през тунелите, от които са излизали дивите животни. 
ВАЖНО: входната такса е включена в цената на екскурзията, на място се заплаща 1 динар на човек за снимане). 
Продължаваме към Матмата- най-известното селище на коренните Тунизийци, „Берберската столица на Тунис", където ще имаме уникалната възможност за достъп до интимното пространство на местните жители, ще имаме уникалната възможност да посетим част от подземните им жилища. Матмата става особено полпулярно, след като през 70-те години тук е заснета част от трилогията „Междузвездни войни”. От тогава насам туристическият поток не спира. По тези земи Индиана Джоунс търси из околните пещери изчезналия кивот. Пустинята до Матмата е и романтичният фон на „Английския пациент“. Следва обяд в берберски ресторант с традиционно меню от пилешко и кус кус (без включени напитки). След това ще се отправим към оазисът Дуз – известен като “Вратата на пустинята”, разположен сред оазис от финикови палми, отвъд който следват хиляди километри убийствена, безразлична към човека пустош. Тук започва поредното приключение: яздене на камили, каране на АТВ-та или летене с делтапланер. Липсват думи да се разкаже емоцията и величието на природата, просто трябва да се преживее. Настаняване в хотел. Вечеря без включени напитки. Нощувка.

6 ден: Сахара
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или за избралите Сахара (двудневна екскурзия с 1 нощувка в оазис в пустинята). Ранна закуска. На втория ден от екскурзията в Сахара, след ранна закуска се отправяме към пресъхналото солено езеро Шот Ел Джерид, познато на света с невероятната картина, която се създава при изгрев слънце и с уникалните си миражи ... Според преданието, Фата Моргана е фея, живяла на морското дъно и примамвала с призрачни видения пътешествениците. Разбира се има и научно обяснение. Според изследователите, това е сложно оптично явление, при което далечни обекти, се появяват по изкривен начин на небето. Тръгването е много рано, за да може да се насладите на незабравимия изгрев точно по средата на езерото. Продължаваме към Тозьор – единствения град - оазис, където са си дали среща всички пустинни ветрове и въпреки усилието им, все още не са го затрупали с пясък. В Тозьор има над 300 000 финикови палми, от които се произвеждат висококачествени фурми под марката „Деглет Hyp” (Пръсти от светлина), познати в цял свят. Тук се добива един от най-красивите сувенири в света – пустинната роза- кристализирал пясък във формата не цвете, късче от пустинята за спомен, което ще ви грабне сърцето. Следва едно незабравимо преживяване с джипове насред пустинята. Шофьорите карат с 80-100 км/ч. през пресечен терен, изкачват се и се спускат по 30 градусови наклони на пясъчни дюни с фин пустинен пясък. Състезават се един с друг и се опитват се да ни накарат да се почувстваме като участници в ралито „Париж-Дакар”. Ще посетим изключително красивия планински оазис Шебика - ценно бижу в суровата пустиня, скътан в средата и огрян от парещите слънчеви лъчи, оазисът е наричан още “Замъкът на слънцето”. Ще имате възможност да видите как в пустинята извира вода (хладна и годна за пиене), образува поточе дори с малък водопад… място, където са снимани кадри от филма „Английският пациент”... Следва вкусен обяд (без включени напитки) в района на Гафса. След обяда ни предстои посещение на Кайруан – четвъртият по святост град за мюсюлманите.. Казват, че ако нямаш пари да посетиш Мека, Медина или Йерусалим, трябва поне 7 пъти в живота си да дойдеш в Кайруан /ЮНЕСКО/. Тук ще видим голямата и най-стара джамия в Африка – Окба- един от шедьоврите на ислямската архитектура. Освен като свещен град, Кайруан е известен с производството на ръчно тъкани килими и със сладкишите си с фурми. Девойката от Кайруан трябва сама да изтъче килим, преди да мине под венчило. Връщане в хотелите за вечеря.

7 ден: Разходка с катамаран или Разходка с пиратски кораб
Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и други приятни забавления или по желание: Разходка с катамаран или Разходка с пиратски кораб.
Разходка с катамаран: няколко часа пътуване на борда на лодка - катамаран, най-бързата ветроходна лодка, която ще ви отведе дълбоко в най-чистите води. Не е нужно да сте собственик на лодка, за да се насладите на средиземноморския бриз, да излезете след природата и да опитате от магията на вятъра и водата. 
или 
Разходка с пиратски кораб- едно вълнуващо плаване, спектакъл с пиратски танци и костюми на борда на кораб, на който всеки е мечтал да бъде като дете, вълнуващо се и готово да посрещне това морско приключение.
Връщане в хотелите. Нощувка

8 ден: Тунис - София
Закуска. Трансфер до летище Енфида за полет до България. Продължителност на трансфер – около 1 час. Кацане на летище София. 

 

Програма с кацане в ден ПОНЕДЕЛНИК

1 ден:  София – Тунис
Излитане от летище София с чартърен полет за Тунис. Кацане на летище Енфида. Където се носи аромат на жасмин и шепот на ориенталски приказки. Посрещане, трансфер и настаняване в избрания хотел. Продължителност на трансфер – около 1 час. Информационна среша с вашия представител. Вечеря. Свободно време. Нощувка.

2 ден: Тунис – Картаген - Сиди Бу Саид
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Целодневна екскурзия до Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид: Разглеждане на старата част на града, със старо, ориенталско сърце и калдаръмени пътеки- Медината от XIII век /ЮНЕСКО/, където цари колоритната атмосфера, пропита с аромати и загадъчност. Ще видим Източния пазар и ще разгледаме музея Бардо с най-голямата колекция на римски мозайки в света- бужуто в тунизийското културно наследсто. Обяд (без включени напитки). След обяда тръгваме за античния Картаген - перлата на Средиземно море, окъпан в лъчите на славата и величието, където ще разгледаме руините на един от най – знаменитите градове на древността. Основан е, според легендата, от финикийската кралица Елиса (известна като Дидо), успяла да спаси себе си и част от богатството си, при падането на град Тир. Картаген е възникнал като финикийска колония в 814 г. п.н.е., владял западното средиземноморие в продължение на векове. 
ВАЖНО: входната такса е включена в цената на екскурзията, на място се заплаща 1 динар на човек за снимане. Продължаваме с посещение на арт градчето Сиди Бу Саид, вдъхновение в синьо-бяло с аромат на жасмин /ЮНЕСКО /. Наричат градчето Тунизийския Монмартър, защото там художникът е властелинът на изкуството... Свободно време за разходка из живописните улички, за да се насладите на атмосферата на ориенталско кафене с наргиле и местен специалитет – зелен чай с ментови листа и кедрови ядки…, да закупите сувенири и характерното за региона кафе от костилки на фурми с канела. Връщане в хотелите за вечеря. Нощувка.

3 ден: Разходка с катамаран или Разходка с пиратски кораб
Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и други приятни забавления или по желание: Разходка с катамаран или Разходка с пиратски кораб.
Разходка с катамаран: няколко часа пътуване на борда на лодка - катамаран, най-бързата ветроходна лодка, която ще ви отведе дълбоко в най-чистите води. Не е нужно да сте собственик на лодка, за да се насладите на средиземноморския бриз, да излезете след природата и да опитате от магията на вятъра и водата.
или
Разходка с пиратски кораб- едно вълнуващо плаване, спектакъл с пиратски танци и костюми на борда на кораб, на който всеки е мечтал да бъде като дете, вълнуващо се и готово да посрещтне това морско приключение.
Връщане в хотелите. Нощувка.

4 ден: Сахара
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Сахара (двудневна екскурзия с 1 нощувка в оазис в пустинята)- Първият ден - Двудневна екскурзия Сахара- най-голямото пясъчно море в света. По време на екскурзията ще разгледаме 2/3 от страната и ще се запознаем с нейната история, традициите и обичаи. През първия ден започваме най-запомнящото си двудневно пътешествие в Тунис, което ще ни отведе до пясъците на великата Сахара. Нашият маршрут ще ни отведе до Ел Джем – където се намира най-добре запазения и най-голям амфитеатър в Северна Африка и трети в света. Това е един от най-впечатляващите паметници на световната история и именно той е послужил като декор за заснемането на незабравимия “Гладиатор” на Ридли Скот. Ще имаме възможността да стъпим на гладиаторската арена, да бъдем на местата на публиката и дори да минем през тунелите, от които са излизали дивите животни. 
ВАЖНО: входната такса е включена в цената на екскурзията, на място се заплаща 1 динар на човек за снимане). 
Продължаваме към Матмата- най-известното селище на коренните Тунизийци, „Берберската столица на Тунис", където ще имаме уникалната възможност за достъп до интимното пространство на местните жители, ще имаме уникалната възможност да посетим част от подземните им жилища. Матмата става особено полпулярно, след като през 70-те години тук е заснета част от трилогията „Междузвездни войни”. От тогава насам туристическият поток не спира. По тези земи Индиана Джоунс търси из околните пещери изчезналия кивот. Пустинята до Матмата е и романтичният фон на „Английския пациент“. Следва обяд в берберски ресторант с традиционно меню от пилешко и кус кус (без включени напитки). След това ще се отправим към оазисът Дуз – известен като “Вратата на пустинята”, разположен сред оазис от финикови палми, отвъд който следват хиляди километри убийствена, безразлична към човека пустош. Тук започва поредното приключение: яздене на камили, каране на АТВ-та или летене с делтапланер. Липсват думи да се разкаже емоцията и величието на природата, просто трябва да се преживее. Настаняване в хотел. Вечеря без включени напитки. Нощувка.

5 ден: Сахара
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или за избралите Сахара (двудневна екскурзия с 1 нощувка в оазис в пустинята). Ранна закуска. На втория ден от екскурзията в Сахара, след ранна закуска се отправяме към пресъхналото солено езеро Шот Ел Джерид, познато на света с невероятната картина, която се създава при изгрев слънце и с уникалните си миражи ... Според преданието, Фата Моргана е фея, живяла на морското дъно и примамвала с призрачни видения пътешествениците. Разбира се има и научно обяснение. Според изследователите, това е сложно оптично явление, при което далечни обекти, се появяват по изкривен начин на небето. Тръгването е много рано, за да може да се насладите на незабравимия изгрев точно по средата на езерото. Продължаваме към Тозьор – единствения град - оазис, където са си дали среща всички пустинни ветрове и въпреки усилието им, все още не са го затрупали с пясък. В Тозьор има над 300 000 финикови палми, от които се произвеждат висококачествени фурми под марката „Деглет Hyp” (Пръсти от светлина), познати в цял свят. Тук се добива един от най-красивите сувенири в света – пустинната роза- кристализирал пясък във формата не цвете, късче от пустинята за спомен, което ще ви грабне сърцето. Следва едно незабравимо преживяване с джипове насред пустинята. Шофьорите карат с 80-100 км/ч. през пресечен терен, изкачват се и се спускат по 30 градусови наклони на пясъчни дюни с фин пустинен пясък. Състезават се един с друг и се опитват се да ни накарат да се почувстваме като участници в ралито „Париж-Дакар”. Ще посетим изключително красивия планински оазис Шебика - ценно бижу в суровата пустиня, скътан в средата и огрян от парещите слънчеви лъчи, оазисът е наричан още “Замъкът на слънцето”. Ще имате възможност да видите как в пустинята извира вода (хладна и годна за пиене), образува поточе дори с малък водопад.. място, където са снимани кадри от филма „Английският пациент”... Следва вкусен обяд (без включени напитки) в района на Гафса. След обяда ни предстои посещение на Кайруан – четвъртият по святост град за мюсюлманите... Казват, че ако нямаш пари да посетиш Мека, Медина или Йерусалим, трябва поне 7 пъти в живота си да дойдеш в Кайруан /ЮНЕСКО/. Тук ще видим голямата и най-стара джамия в Африка – Окба- един от шедьоврите на ислямската архитектура. Освен като свещен град, Кайруан е известен с производството на ръчно тъкани килими и със сладкишите си с фурми. Девойката от Кайруан трябва сама да изтъче килим, преди да мине под венчило. Връщане в хотелите за вечеря. Нощувка. 

6 ден: Зоопарк Фригия сутринта и/или Мединат Ал Захра тунизийска вечер
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Зоопарк Фригия сутринта и/или Мединат Ал Захра тунизийска вечер (вечеря + лазарно шоу-програма). Полудневна екскурзия до тематичния Зоопарк Фригия- една различна концепция. Ще имате възможността да надникнете в света на над 60 вида животински екземпляра, които не живеят в клетка, а в среда максимално близка до естествената им. Срещу минимално заплащане ще можете дори да нахраните част от тях. Посетителите ще имат възможност да се насладят на шоу с морски лъв, да се забавляват с песни и танци на фолклорна група Зулуси или пък да пояздят едногърби камили (срещу допълнително заплащане). Паркът е изключително добре уреден с алеи, магазинчета, тоалетни и атракции за деца. Прекрасен избор за семейна разходка. 
ВАЖНО: Препоръчваме удобни обувки и слънцезащитен крем. Връщане в хотелите в Хамамет и Сус. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
Вечерна екскурзия по желание: Възможност за посещение на национална вечер Мадинат ал Захра- Една от най-грандиозните шоу-атракции в цяла Африка, с участието на десетки артисти и ездачи на фона на вода, огън, светлинни и звукови ефекти с най-съвременна техника в парка Мединат Ал Захра. Вечер, заради която си заслужава да посетим Тунис! Връщане в хотелите в Хамамет и Сус около полунощ. Нощувка.

7 ден: Кайруан и Ел Джем
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Целодневна екскурзия до Кайруан и Ел Джем. Отпътуване за Ел Джем - където се намира най-добре запазения и най-голям амфитеатър в Северна Африка и трети в света. Предстои посещение на Кайруан – четвъртият по святост град за мюсюлманите. Тук ще видим голямата и най-стара джамия в Африка – Окба- един от шедьоврите на ислямската архитектура. Връщане в хотелите в Хамамет и Сус. Нощувка.

8 ден: Тунис - София
Закуска. Трансфер до летище Енфида за полет до България. Продължителност на трансфер – около 1 час. Кацане на летище София.

 

Samira Club 3*

 

Хотел Samira Club се намира на пясъчен плаж, на 5 километра от центъра на Хамамет. Построен в мавритански стил, той предлага удобство и комфорт на своите гости.

официален сайт на хотела:www.hotelsamiraclub.com 

Цените в таблицата по-долу са в ЛЕВА на човек, в стандартна стая за съответният брой нощувки, на база All inclusive, с включени летищни такси.

*Офертата е валидна САМО за НОВИ резервации направени до 15.06 или до изчерпване на промо местата

*Безплатно настаняване за 1-во дете - офертата е валидна САМО за НОВИ резервации направени от до 15.06 или до изчерпване на промо местата. Заплаща летищни такси в размер на 125 лв.

Дати на пътуване

 

Брой нощувки

Човек в двойна стая

 

Единична стая

 

3-ти възрастен

 

1-во дете 2 – 11,99 г.

2-ро дете 2 – 11,99 г.

17.06 – 24.06

7

1028 лв.
995 лв.

1040 лв.
979 лв.

898 лв.
839 лв.

713 лв.

836 лв.

24.06 – 01.07

7

959 лв.
839 лв.

1040 лв.
979 лв.

898 лв.
839 лв.

713 лв.

836 лв.

01.07 – 08.07

7

1028 лв.
898 лв.

1137 лв.
1097 лв.

949 лв.
898 лв.

0 лв.

870 лв.

08.07 – 15.07

7

1044 лв.

1177 лв.

961 лв.

0 лв.

878 лв.

15.07 – 22.07

7

1055 лв.

1206 лв.

970 лв.

713 лв.

884 лв.

22.07 – 29.07

7

1055 лв.

1206 лв.

970 лв.

713 лв.

884 лв.

29.07 – 05.08

7

1063 лв.

1214 лв.

976 лв.

713 лв.

888 лв.

05.08 – 12.08

7

1069 лв.

1220 лв.

980 лв.

713 лв.

891 лв.

12.08 – 19.08

7

1069 лв.

1220 лв.

980 лв.

713 лв.

891 лв.

19.08 – 26.08

7

1069 лв.

1220 лв.

980 лв.

713 лв.

891 лв.

26.08 – 02.09

7

1010 лв.

1126 лв.

936 лв.

713 лв.

862 лв.

02.09 – 09.09

7

932 лв.

1001 лв.

877 лв.

713 лв.

823 лв.

09.09 – 16.09

7

922 лв.

971 лв.

870 лв.

713 лв.

818 лв.

16.09 – 23.09

7

918 лв.

959 лв.

867 лв.

713 лв.

816 лв.

23.09 – 30.09

7

918 лв.

959 лв.

867 лв.

713 лв.

816 лв.

 

Пакетните цени включват:

- Самолетен билет София / Варна- Енфида – София/ Варна с включени летищни такси;
- Трансфери летище – хотел – летище;
- Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;
- Съответният брой нощувки на база на изхранване All inclusive;
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистънс с ДЗИ;
- Представител на туроператора.

Описание на хотела:
Хотел Samira Club се намира на пясъчен плаж, на 5 километра от центъра на Хамамет. Построен в мавритански стил, той предлага удобство и комфорт на своите гости. С безплатен частен паркинг на място, клубът е на 4 километра от голф клуб Yasmine. Летище Енфида е на около 50 км от хотела. Samira Club разполага с 465 стаи. Всички климатизирани стаи са с изглед към градината от терасата. Разполагат с телефон и самостоятелна баня. На разположение има минибар и телевизор със сателитни канали (доплащат се по желание).
Ресторанти: Закуска, обяд и вечеря на блок маса са включени в клуб Samira. Напитки и леки закуски се предоставят до полунощ. Алкохолните напитки не са включени тук. На територията на хотела също се намира бар и снек-бар. Рум сървиз е наличен.
СПА: Гостите могат да се поглезят в грандиозно лечение в спа центъра на хотела с пълна гама от услуги. СПА центърът е оборудван с турска баня / хамам. Предлагат се различни терапевтични терапии, включително ароматерапия и хидротерапия.
Удобства: Безплатен частен паркинг е достъпен на място (резервация не е необходима); Wi-Fi интернет е наличен в публични зони и е без заплащане; Денонощна рецепция; Обменно бюро; Банкомат; Климатик; Фризьорски / Козметичен салон; Открит плувен басейн (сезонен); Стаи/Услуги за хора с двигателни увреждания; Магазини в хотела.
Дейности: Плаж; Детски клуб; Нощен клуб / DJ; Аниматори; Скуош; Конна езда (допълнително заплащане); Гмуркане; Kану-каяк; Дартс; Уиндсърф (допълнително заплащане); Караоке; Тенис на маса; Билярд; Детска площадка; Зала за игри; Голфигрище (до 3 км).
Домашни любимци не се приемат. 

 


Omar & Dar Khayam 3* Premium

Изключителен комплекс, с просторна територия и най-хубавия плаж в Хамамет.

официален сайт на хотела: http://www.khayamhotels.com/Hotel_dar_Khayam.asp

Цените в таблицата по-долу са в ЛЕВА на човек, в стандартна стая, на база All inclusive, с включени летищни такси.

*Офертата е валидна САМО за НОВИ резервации до 15.06 или до изчерпване на промо местата. 

*Безплатно настаняване на деца - офертата е валидна САМО за НОВИ резервации направени до 15.06 или до изчерпване на промо местата. Заплаща се летищни такси в размер на 127 лв.

Дати на пътуване

Брой нощувки

Човек в двойна стая

Единична стая

3-ти / 4-ти възрастен

1-во дете 2 – 11,99 г.

2-ро дете 2 – 11,99 г.

17.06 – 24.06

7

993 лв.

1157 лв.

930 лв.

678 лв.

835 лв.

24.06 – 01.07

7

993 лв.

1157 лв.

930 лв.

678 лв.

835 лв.

01.07 – 08.07

7

1253 лв.
848 лв.

1527 лв.

1138 лв.
848 лв.

678 лв.
0 лв.

966 лв.
848 лв.

08.07 – 15.07

7

1253 лв.
848 лв.

1527 лв.

1138 лв.
848 лв.

678 лв.
0 лв.

966 лв.
848 лв.

15.07 – 22.07

7

1253 лв.
848 лв.

1527 лв.

1138 лв.
848 лв.

678 лв.
0 лв.

966 лв.
848 лв.

22.07 – 29.07

7

1253 лв.

1527 лв.

1138 лв.

678 лв.

966 лв.

29.07 – 05.08

7

1253 лв.

1527 лв.

1138 лв.

678 лв.

966 лв.

05.08 – 12.08

7

1253 лв.

1527 лв.

1138 лв.

678 лв.

966 лв.

12.08 – 19.08

7

1253 лв.

1527 лв.

1138 лв.

678 лв.

966 лв.

19.08 – 26.08

7

1253 лв.

1527 лв.

1138 лв.

678 лв.

966 лв.

26.08 – 02.09

7

1220 лв.

1480 лв.

1111 лв.

678 лв.

949 лв.

02.09 – 09.09

7

1020 лв.

1198 лв.

952 лв.

678 лв.

849 лв.

09.09 – 16.09

7

1020 лв.

1198 лв.

952 лв.

678 лв.

849 лв.

16.09 – 23.09

7

991 лв.

1151 лв.

928 лв.

678 лв.

834 лв.

23.09 – 30.09

7

952 лв.

1089 лв.

897 лв.

678 лв.

815 лв.

Пакетните цени включват:

- самолетен билет София - Енфида - София с включени летищни такси;
- трансфери летище – хотел – летище;
- Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;
- 7 нощувки в Dar Khyam 3+* на съответната база на изхранване;
- медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистънс с ДЗИ;
- представител на туроператора;

Описание на хотела:
Местоположение: Разположен на един от най-красивите плажове на Хамамет, на 6 километра от центъра на града и на 60 километра от летище Тунис Картаген. хотел Dar Khayam 3+* се отличава с хармонията на своята архитектура. Типичният стил на този хотел веднага ще ви очарова. Заобиколен от зелени градини, хотелът успява да съчетае традицията и иновациите.
Стаи: Хотел Dar Khayam 3+* разполага с 320 стаи, включително:172 двойни стаи; 45 тройни стаи; 80 четворни стаи; 23 апартамента. Стаите са разпределени на: Централният блок; Резиденцията Ясмин; Дуарската резиденция. Стаите са климатизирани, със сателитна телевизия и самостоятелни балкони.
На територията на хотела: 3 басейна за възрастни, един открит, един закрит закрит и един с водни пързалки; 2 детски басейна; 2 тенис корта; Балнеолечебен център; Магазини; Фризьорски салон; Обмяна на валута; Дискотека край морето; мини клуб (от 4 до 12 години); фитнес център. Заведения на територията на хотела: Основен ресторант "CITRUS", местни и международни ястия; Снек "ТЕРАСА" край басейна; Барбекю "BEACH CLUB" до морето; Бар "ОАЗИС БАР"; Басейн "Pool Bar" до басейна; "BAR TOBOGGANS" край басейна с водни пързалки; "SNACK TOBOGGANS" край басейна с водни пързалки; Мавритано кафе "АЯМ ЗАМЕН". Плаж: Dar Khayam 3+* е разположен на първа линия до плажа, с директен достъп до собствения си частен плаж.
 

 

Zodiac 3* 

Разположен в сърцето на Ясмин Хамамет, на 300 метра от плажа, 60 минути от международното летище. Центърът на град Хамамет е на 10 минути от хотела. Подходящият избор за почивка.

официален сайт на хотела: http://www.hotelzodiac.com/en/presentation.php

Цените в таблицата по-долу са в ЛЕВА на човек, в стандартна стая, със закуска, обяд и вечеря, с включени летищни такси.

Дати

Брой нощувки

Човек в двойна стая

Единична стая

3-ти възрастен

1-во дете 2 – 11,99 г.

2ро дете 2 – 11,99 г.

17.06 – 24.06

7

stop

stop

stop

stop

stop

24.06 – 01.07

7

stop

stop

stop

stop

stop

01.07 – 08.07

7

stop

stop

stop

stop

stop

08.07 – 15.07

7

stop

stop

stop

stop

stop

15.07 – 22.07

7

stop

stop

stop

stop

stop

22.07 – 29.07

7

1122 лв.

1369 лв.

978 лв.

643 лв.

883 лв.

29.07 – 05.08

7

stop

stop

stop

stop

stop

05.08 – 12.08

7

stop

stop

stop

stop

stop

12.08 – 19.08

7

stop

stop

stop

stop

stop

19.08 – 26.08

7

stop

stop

stop

stop

stop

26.08 – 02.09

7

1100 лв.

1337 лв.

963 лв.

643 лв.

871 лв.

02.09 – 09.09

7

965 лв.

1150 лв.

868 лв.

643 лв.

804 лв.

09.09 – 16.09

7

965 лв.

1150 лв.

868 лв.

643 лв.

804 лв.

16.09 – 23.09

7

903 лв.

1026 лв.

825 лв.

643 лв.

773 лв.

23.09 – 30.09

7

903 лв.

1026 лв.

825 лв.

643 лв.

773 лв.

Пакетните цени включват:

- самолетен билет София - Енфида – София с включени летищни такси;
- трансфери летище – хотел – летище;
- Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;
- 7 нощувки на съответната база на изхранване;
- медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистънс с ДЗИ;
- Представител на туроператора.

Описание на хотела:
Разположен в сърцето на Ясмин Хамамет (Yasmine Hammamet) на 300 метра от плажа, 60 минути от международното летище Tunis-Cartahage, 90 минути от летището Skanes-Monastir и на 10 минути от центъра на Хамамет. Всичко това прави хотел „Zodiac“ Вашият отличен избор.
Хотелът разполага с 97 просторни и удобни стаи, като 6 от тях са свързани помежду си, също така има 4 фамилни стаи на два етажа и 3 апартамента, като всеки един от тях разполага с всекидневна , спалня и баня. Стаите разполагат с: Климатик; Сателитна телевизия; Телефон; Баня с отделна тоалетна.
В хотела: Самостоятелен сейф; Обмяна на валута; Приемат се кредитни карти; Rent a car; Магазин за сувенири, вестници и ежедневни нужди. СПА център; Център за красота;
Спорт и забавления за малки и големи: Открит плувен басейн; Закрит отопляем басейн; Детски басейн; Мини клуб за деца; Безплатни спортни дейности; пинг-понг, плажен волейбол, волейбол, игри, аеробика, водна аеробика, дартс, стрелба с лък, тенис , вечерни забавления;
Допълнителна информация: Голф игрище, 10 минути от хотела; Казино "Клеопатра", на 3 минути от хотела; Центърът на град Хамамет е на 10 минути от хотела; Фестивали се провеждат от началото на юли до края на август в град Хамамет. 

 


Vincci Marillia 4*, Superior
цени от - 1137 лв.

Най-добрата оферта за хотел 4*, със страхотни отзиви от клиенти през 2018. Много добра локация. На пешеходно разстояние (10-15 мин) от новата медина в Хамамет.

официален сайт на хотела:  https://www.vinccihoteles.com/

Цените в таблицата по-долу са в ЛЕВА на човек, в стандартна стая, на база All inclusive, с включени летищни такси.

* Офертата е валидна САМО за НОВИ резервации направени до 15.06 или до изчерпване на промо местата

Дати на пътуване

Брой нощувки

Човек в
двойна стая

Единична стая

3-ти / 4-ти възрастен

1-во /2ро дете
2 – 11,99 г.

17.06 – 24.06

7

1201 лв.

1297 лв.

1053 лв.

954 лв.

24.06 – 01.07

7

Stop sale

Stop sale

Stop sale

Sop sale

01.07 – 08.07

7

1201 лв.

1297 лв.

1053 лв.

954 лв.

08.07 – 15.07

7

1338 лв.

1475 лв.

1149 лв.

1023 лв.

15.07 – 22.07

7

1338 лв.
1057 лв.

1475 лв.
1168 лв.

1149 лв.
1057 лв.

1023 лв.
859 лв.

22.07 – 29.07

7

1338 лв.
1057 лв.

1475 лв.
1168 лв.

1149 лв.
1057 лв.

1023 лв.
859 лв.

29.07 – 05.08

7

1338 лв.

1475 лв.

1149 лв.

1023 лв.

05.08 – 12.08

7

1338 лв.

1475 лв.

1149 лв.

1023 лв.

12.08 – 19.08

7

1338 лв.

1475 лв.

1149 лв.

1023 лв.

19.08 – 26.08

7

1338 лв.

1475 лв.

1149 лв.

1023 лв.

26.08 – 02.09

7

1279 лв.

1398 лв.

1108 лв.

994 лв.

02.09 – 09.09

7

1201 лв.

1297 лв.

1053 лв.

954 лв.

09.09 – 16.09

7

1201 лв.

1297 лв.

1053 лв.

954 лв.

16.09 – 23.09

7

1201 лв.

1297 лв.

1053 лв.

954 лв.

23.09 – 30.09

7

1137 лв.

1223 лв.

1009 лв.

923 лв.

Пакетните цени включват:

- самолетен билет София - Енфида - София;
- летищни такси;
- трансфери летище – хотел – летище;
- Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;
- 7 нощувки в Vincci Marillia Superior 4* на съответната база на изхранване;
- медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистънс с ДЗИ;
- представител на туроператора

Описание на хотела:
Местоположение: Хотелът се намира в Ясмин Хамамет, известен със своите жасминови засаждания. Разположен е на първа линия, на 60 км от Тунис, 8 км от древния град Хамамет. На 500 м от хотела са разположени основни магазини.
Стаи: Хотелът предлага настаняване в 273 стаи, като всички помещения разполагат с: Баня с душ; Климатик; Сателитна телевизия; Мини хладилник; Телефон; Балкон; Сейф.
В хотела: Основен ресторант; Ресторант с местна кухня; Италиански ресторант; Лоби бар; Тропичен бар; Бар на басейна; Кафене в източен стил; Конферентна зала; Магазин; Фризьорски салон; Хамам; Сауна; Масажи; Басейн; Детски басейн; Чадъри и шезлонги на басейна и плажа безплатно.
Спорт и забавления: 3 тенис корта; Планински колелета; Дартс; Билярд; Тенис на маса; Водни ски; Банан; Уиндсърфинг; Плажен волейбол; Плажен футбол; Водна топка; Фитнес; Аеробика; Водна аеробика; Степ аеробика; Дискотека; Детска площадка. 

 


Vincci Flora Park 4* 

Сред всички Vincci хотели в Хамамет (Тунис), Vincci Флора парк 4 * има много добро разположение със свой частен плаж. Хотелът е очарователен, построен в арабско-мавритански стил, съчетаващ интимност и ненадмината класа. Оценка на клиенти 4*+ 

официален сайт на хотела:https://www.vinccihoteles.com/eng

Цените в таблицата по-долу са в ЛЕВА на човек, в стандартна стая, на база закуска и вечеря, с включени летищни такси.

Дати на пътуване

Брой нощувки

На човек в
двойна стая

Единична стая

3-ти възрастен

1-во дете
2 – 11,99 г.

17.06 – 24.06

7

957 лв.

1080 лв.

875 лв.

820 лв.

24.06 – 01.07

7

957 лв.

1080 лв.

875 лв.

820 лв.

01.07 – 08.07

7

957 лв.

1080 лв.

875 лв.

820 лв.

08.07 – 15.07

7

1094 лв.

1217 лв.

971 лв.

888 лв.

15.07 – 22.07

7

1094 лв.

1217 лв.

971 лв.

888 лв.

22.07 – 29.07

7

1094 лв.

1217 лв.

971 лв.

888 лв.

29.07 – 05.08

7

1094 лв.

1217 лв.

971 лв.

888 лв.

05.08 – 12.08

7

1094 лв.

1217 лв.

971 лв.

888 лв.

12.08 – 19.08

7

1094 лв.

1217 лв.

971 лв.

888 лв.

19.08 – 26.08

7

1094 лв.

1217 лв.

971 лв.

888 лв.

26.08 – 02.09

7

1035 лв.

1158 лв.

929 лв.

859 лв.

02.09 – 09.09

7

957 лв.

1080 лв.

875 лв.

820 лв.

09.09 – 16.09

7

957 лв.

1080 лв.

875 лв.

820 лв.

16.09 – 23.09

7

957 лв.

1080 лв.

875 лв.

820 лв.

23.09 – 30.09

7

918 лв.

1021 лв.

847 лв.

800 лв.

Пакетните цени включват:

- самолетен билет София - Енфида – София с включени летищни такси;
- трансфери летище – хотел – летище;
- Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;
- 7 нощувки на съответната база на изхранване;
- медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистънс с ДЗИ;
- Представител на туроператора.

Описание на хотела:
Сред всички Vincci хотели в Хамамет (Тунис), Vincci Флора парк 4 * има много добро разположение със свой частен плаж. Хотелът е очарователен, построен в арабско-мавритански стил, съчетаващ интимност и ненадмината класа.
Местоположение: Плажът е разположен само на 400 метра от хотела, в сърцето на най-новия морски курорт в южен Хамамет, на 8 километра от центъра на Хамамет, на 65 километра от летището в Тунис и на 100 километра от летището в Монастир.
Стаи: Хотелът разполага с 97 стаи и 3 апартамента, безупречно декориран и предлага на клиентите уникално усещане за спокойствие и хармония. (Двойна стая 16 m², единична стая 14 m²).
Стаите разполагат: Мини-бар; Вана; Сейф; Телевизор; Телефон; Климатик; Сешоар; Балкон; Работно бюро; Безплатни тоалетни принадлежности; Вентилатор; Тоалетна; Самостоятелна баня; Отопление; Вана или душ; Диван; Теракотен/мраморен под; Гардероб/дрешник; Тераса; Етажерка за дрехи.
В хотела: Спа център; Конферентни зали; Вътрешен басейн; 24 часа рецепция; Express check-in/check-out service; Обмен на валута; Rent a car; Всекидневна преса; Wi-Fi и ADSL кабел за интернет; Продажба на билети; Особеност на хотела- не се пуши в хотела; Безплатен паркинг; Ресторант; Бар; Собствен плаж.
Спорт и забавления за малки и големи: Басейн; Закрит плувен басейн; Фитнес център.
Допълнителна информация: Хотелът е в непосредствена близост до Картаген; Районът е обезопасен и е под 24-часова охрана; В близост до хотела ще откриете много места, на които да обогатите вашата почивка- паркове, пъбове, нощни клубове, казина, голф игрища и много друг 

 

 


Vincci Nozha Beach 4* 

Разположен между Хамамет и Набел в залива на Хамамет, на брега на прекрасен пясъчен плаж. 

официален сайт на хотела: www.vinccihoteles.com/eng/Hotels/Tunisia/Hammamet/

Цените в таблицата по-долу са в ЛЕВА на човек, в стандартна стая, на база All inclusive, с включени летищни такси.

Дати на пътуване

Брой нощувки

Човек в
двойна стая

Единична стая

3-ти / 4-ти възрастен

1-во дете
2 – 11,99 г.

2 ро дете
2 – 11,99 г.

17.06 – 24.06

7

Stop sale

Stop sale

Stop sale

Stop sale

Stop sale

24.06 – 01.07

7

Stop sale

Stop sale

Stop sale

Stop sale

Stop sale

01.07 – 08.07

7

1092 лв.

1188 лв.

971 лв.

890 лв.

991 лв.

08.07 – 15.07

7

Stop sale

Stop sale

Stop sale

Stop sale

Stop sale

15.07 – 22.07

7

Stop sale

Stop sale

Stop sale

Stop sale

Stop sale

22.07 – 29.07

7

Stop sale

Stop sale

Stop sale

Stop sale

Stop sale

29.07 – 05.08

7

Stop sale

Stop sale

Stop sale

Stop sale

Stop sale

05.08 – 12.08

7

Stop sale

Stop sale

Stop sale

Stop sale

Stop sale

12.08 – 19.08

7

1290 лв.

1427 лв.

1110 лв.

989 лв.

1140 лв.

19.08 – 26.08

7

Stop sale

Stop sale

Stop sale

Stop sale

Stop sale

26.08 – 02.09

7

1205 лв.

1325 лв.

1050 лв.

947 лв.

1076 лв.

02.09 – 09.09

7

1092 лв.

1188 лв.

971 лв.

890 лв.

991 лв.

09.09 – 16.09

7

1092 лв.

1188 лв.

971 лв.

890 лв.

991 лв.

16.09 – 23.09

7

1092 лв.

1188 лв.

971 лв.

890 лв.

991 лв.

23.09 – 30.09

7

1044 лв.

1130 лв.

937 лв.

866 лв.

955 лв.

* При настаняване на 2 възрастни + 2 деца, таксуването и за първо, и за второ дете е по цена за 2 ро дете. Настаняването е в по-голямо помещение.

Пакетните цени включват:

- самолетен билет София / Варна- Енфида – София/ Варна с включени летищни такси;
- трансфери летище – хотел – летище;
- Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;
- 7 нощувки на съответната база на изхранване;
- медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистънс с ДЗИ;
- Представител на туроператора.

Описание на хотела:
Хотелът е напълно реновиран през зимата 2007-2009. Хотелът е един от най-добрите в Хамамет със своята All inclusive концепция. Подходящ за семейства с деца. Разположен между Хамамет и Набел в залива на Хамамет, на брега на прекрасен пясъчен плаж. С множество магазини, заведения, наргиле бар в близост до хотела. Хотелът се състои от 1 основна сграда с 400 стаи, повечето от които са с изглед към морето. Всички помещения разполагат с: Баня; Климатик; Телефон; Балкон.
В хотела: Басейни (открит с водни пързалки, датски и закрит); Мини клуб; Мини зоопарк; Ресторант; Пиано бар; Кафене в мавритански стил; Барбекю; Нощен клуб; Бутик; Фризьорски салон.
Спорт и забавления за малки и големи: Фитнес; Тенис кортове; Площадка за волейбол; Културни представления; Дискотека; Фолклорни вечери; Конкурси; Водни ски; Морски разходки; Водни колела; Яздене на коне и камили.
Хавлии за плаж – получават се безплатно на рецепция, препоръчително е да се взимат рано сутрин. Подмяната на плажни хавлии е безплатно. 

 

 


Concorde Marco Polo 4* LUX 

Хотел без забележки- оценка на клиенти 4*+ . Перфектна локация на брега на морето, срещу плажа на Ясмин Хамамет. 

официален сайт на хотела: http://www.concorde-tunisia.com 

Цените в таблицата по-долу са в ЛЕВА на човек, в стандартна стая, на база All inclusive, с включени летищни такси.

Дати на пътуване

Брой нощувки

Човек в
двойна стая

Единична стая

3-ти / 4-ти възрастен

1-во дете 2 – 11,99 г.  с двама възрастни

*1во / 2-ро дете 2 – 11,99 г. с двама възрастни

17.06 – 24.06

7

1454 лв.

1591 лв.

1247 лв.

1109 лв.

1210 лв.

24.06 – 01.07

7

1454 лв.

1591 лв.

1247 лв.

1109 лв.

1210 лв.

01.07 – 08.07

7

1454 лв.

1591 лв.

1247 лв.

1109 лв.

1210 лв.

08.07 – 15.07

7

1619 лв.

1756 лв.

1362 лв.

1191 лв.

1405 лв.

15.07 – 22.07

7

1595 лв.

1732 лв.

1346 лв.

1179 лв.

1387 лв.

22.07 – 29.07

7

1619 лв.

1756 лв.

1362 лв.

1191 лв.

1405 лв.

29.07 – 05.08

7

1619 лв.

1756 лв.

1362 лв.

1191 лв.

1405 лв.

05.08 – 12.08

7

1619 лв.

1756 лв.

1362 лв.

1191 лв.

1405 лв.

12.08 – 19.08

7

1619 лв.

1756 лв.

1362 лв.

1191 лв.

1405 лв.

19.08 – 26.08

7

1619 лв.

1756 лв.

1362 лв.

1191 лв.

1405 лв.

26.08 – 02.09

7

1507 лв.

1644 лв.

1284 лв.

1135 лв.

1321 лв.

02.09 – 09.09

7

1365 лв.

1502 лв.

1185 лв.

1064 лв.

1299 лв.

09.09 – 16.09

7

1489 лв.

1626 лв.

1271 лв.

1126 лв.

1307 лв.

16.09 – 23.09

7

1489 лв.

1626 лв.

1271 лв.

1126 лв.

1307 лв.

23.09 – 30.09

7

1383 лв.

1520 лв.

1197 лв.

1073 лв.

1228 лв.

* При настаняване на 2 възрастни + 2 деца настаняването е в по-голямо помещение с две стаи.

Пакетните цени включват:
- самолетен билет София / Варна - Тунис - София / Варна с включени летищни такси;
- трансфери летище – хотел – летище;
- Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;
- 7 нощувки база All Inclusive;
- медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистънс с ДЗИ;
- представител на туроператора;

Описание на хотела:
Хотел Concorde Marco Polo 4 * се радва на уникално местоположение на брега на морето, срещу плажа на Ясмин Хамамет, в непосредствена близост (300м) или 10-15 мин. до яхтеното пристанище (марината) и от новата марина, и на няколко минути от търговски обекти, като магазини, заведения, увеселителни паркове и атракции. Хотелът се намира на 8км от стария град на Хамамет. На 500м от хотела са намира и спирката на автобуси. Идеално разположен в близост до морето в известния морски курорт Ясмин Хамамет – Тунис. Построен в елегантен мавритански стил, съчетаващ модерен комфорт и очарованието на стария свят, този разкошен 4-звезден хотел предлага широка гама от съоръжения и услуги, който обръща внимание на всеки малък детайл, за да сте сигурни, че ще имате незабравим престой.
За удобството на своите клиенти с различни изисквания хотелът предлага 464 стаи и апартаменти. Просторни, светли и приятно декорирани в съвременен стил, тези стаи и суити разполагат с всички съвременни съоръжения и всички имат балкон или тераса с изглед към морето, басейна или градината. Стаите разполагат с: Баня; Сешаор; Телефон; Повечето от стаи разполагат с безплатен WiFi; Климатик; Мини хладилник; Теливизор с плосък екран и сателитна телевизия; Мини сейф; Балкон или тераса.
Хотелът разполага с 3 ресторанта за непушачи и 4 бара, където ще откриете голям избор от ястия и напитки. Що се отнася до развлеченията, екипът организира тематични вечери няколко пъти седмично. Фитнес; Външен басейн; Детски басейн; Детска площадка; Детски клуб за деца от 4 до 12 г; Обмяна на валута; Рент а кар; Фризьорски салон; Безплатни шезлонги и чадъри на басейна, кърпи на басейна са срещу депозит; Магазин за сувенири; Безплатен Wi Fi на рецепция и лоби бара;
Спорт и развлечения включени в All Inclusive: Тенис на маса, волейбол, гимнастика, Водна аеробика, аеробика, Тенис корт с твърда настилка, Различни игри организирани от аниматори, съобразени със сезона, Боулиг (наличен според заетостта), Водно колело, кану през сезона от май до октомври, 1 уводен урок за гмуркане в плувен басейн (при поискване) Срещу заплащане: Билярд; Флипер; Гмуркане, уроци по гмуркане от Май до Октомври; Различни водни спортове; Яздене на коне; Голф.
Описание на All Inclusive: Закуска на бюфет. Има възможност за късна континентална закуска. Обяд на блок маса. Следобедна закуска 15.00-17.00. Вечеря на блок маса, няколко пъти седмично тематични вечери. С предварителна резервация алтернативна вечеря в някой от тематичните ресторанти (азиатски или италиански). Местни алкохолни и безалкохолни напитки консумирани в барове и ресторанти на хотела до 01.00ч през лятото и до полунощ през зимата. Ползване на сейф в стаите. Тенис на маса, волейбол, гимнастика, аеробика, тенис корт с твърдо покритие, тенисни ракети и топки са срещу депозит. Със запитване водно колело, кану, уроци по гмуркане в басейна. Дневна анимация за деца от 4 до 12 г - в детски клуб. Дневна анимация за възрастни. Занимания в Хоби клуба – няколко пъти седмично. Вечерни представления и жива музика.
 

 

 

Iberostar Averroes Hotel 4* 

Хотел с отлична локация, много добро обслужване. Тюркоазено море и синьо небе, това са цветовете на Тунис и на хотел Iberostar Averoes. Насладете се на залеза или палмовите дървета от Вашата стая. Почувствайте се като специални гости. 

Официален сайт на хотела: https://www.iberostar.com/en

Цените в таблицата по-долу са в ЛЕВА на човек, в стандартна стая, на база All inclusive, с включени летищни такси.

Дати на пътуване

Брой нощувки

Човек в
двойна стая

Единична стая

3-ти / 4-ти
възрастен

1-во / 2ро  дете
2 – 11,99 г.

17.06 – 24.06

7

1449 лв.

1819 лв.

1227 лв.

1078 лв.

24.06 – 01.07

7

1449 лв.

1819 лв.

1227 лв.

1078 лв.

01.07 – 08.07

7

Stop sale

Stop sale

Stop sale

Stop sale

08.07 – 15.07

7

Stop sale

Stop sale

Stop sale

Stop sale

15.07 – 22.07

7

Stop sale

Stop sale

Stop sale

Stop sale

22.07 – 29.07

7

Stop sale

Stop sale

Stop sale

Stop sale

29.07 – 05.08

7

1695 лв.

2189 лв.

1399 лв.

1202 лв.

05.08 – 12.08

7

1695 лв.

2189 лв.

1399 лв.

1202 лв.

12.08 – 19.08

7

1695 лв.

2189 лв.

1399 лв.

1202 лв.

19.08 – 26.08

7

1695 лв.

2189 лв.

1399 лв.

1202 лв.

26.08 – 02.09

7

1462 лв.

1840 лв.

1236 лв.

1085 лв.

02.09 – 09.09

7

1462 лв.

1840 лв.

1236 лв.

1085 лв.

09.09 – 16.09

7

1462 лв.

1840 лв.

1236 лв.

1085 лв.

16.09 – 23.09

7

1364 лв.

1561 лв.

1167 лв.

1036 лв.

23.09 – 30.09

7

1364 лв.

1561 лв.

1167 лв.

1036 лв.

 - Доплащане стая с гледка море 140 лв на човек за престой 7 ношувки;

- Доплащане Family room 2 възрастни +2 деца – 640 лв + цената за възрастен *2 + цената за дете *2;

Пакетните цени включват:

- самолетен билет София / Варна- Енфида – София/ Варна с включени летищни такси;
- трансфери летище – хотел – летище;
- Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;
- 7 нощувки на съответната база на изхранване;
- медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистънс с ДЗИ;
- представител на туроператора.

Описание на хотела:
Хотелът се намира в курорта Ясмин Хамамет на тюркоазеното море на Тунис под безкрайното синьо небе. Разположен е на първа линия. Наред с всички активности, предлагащи се в хотела, локацията му е много атрактивна и спомага гостите да посетят различни забележителни места. 
Хотелът предлага настаняване в 266 стаи, включващи такива с гледки към Средиземно море и дори такива с частен басейн на терасата. Всички помещения са наскоро реновирани и са с гледка градина или море.
Стаите разполагат с: Вана или душ кабина; Сешоар; Балкон; Сателитна телевизия; Сейф (срещу заплащане): Телефон; Минибар; Климатик. 
В ресторанта туристите могат да опитат най-доброто от тунизийската и международна кухня. Вкусни сладкиши, гриловани меса и специални ястия се приготвят направо пред тях.
Конферентни зали; Фитнес център; Басейн; Два ресторанта; Три бара; Безжичен интернет. Има разнообразие от дейности, за малки и големи: Детски кът, включващ различни игри; Тематични партита, включително Поко Локо, караоке, тунизийски фолклор, ирландски танци и келтски вечери; Специални изненади за двойки за меден месец; СПА център; Редица забавления, като : Водни ски, Стрелба с лък, Голф, Водна аеробика, Петанка, Тенис, Водно поло, Танци, Дартс, Билярд;

 

 

Lella Baya 4* Thalasso 

Хотел „Lella Baya“ се отличава с модерна и традиционна архитектура, разположен само на няколко минути от новата Медина в туристическия курорт Яшмин Хамамет с изглед към морето, построен върху обща площ от 3 хектара, от които 20% са предназначени за озеленяване и превръщането им в малка райска градина.

официален сайт на хотела: http://www.lellabayathalasso.com/

Цените в таблицата по-долу са в ЛЕВА на човек, в стандартна стая, на база All inclusive, с включени летищни такси.

*Офертата е валидна САМО за НОВИ резервации  до 15.06 или до изчепрване на промо местата.

*Безплатно настаняване на деца - офертата е валидна САМО за НОВИ резервации направени до 15.06 или до изчерпване на промо местата. Заплаща се летищни такси в размер на 127 лв.

Дати на пътуване

Брой нощувки

Човек в двойна стая

Единична стая

3-ти възрастен /
4ти възрастен

1-во/ 2ро дете
2 – 11,99 г.

17.06 – 24.06

7

1048 лв.

1102 лв.

937 лв.

678 лв.

24.06 – 01.07

7

1048 лв.
923 лв.

1102 лв.
977 лв.

937 лв.
812 лв.

678 лв.

01.07 – 08.07

7

Stop

Stop

Stop

Stop

08.07 – 15.07

7

Stop

Stop

Stop

Stop

15.07 – 22.07

7

1189 лв.

1365 лв.

1035 лв.

678 лв.

22.07 – 29.07

7

1335 лв.
1210 лв.

1609 лв.
1484 лв.

1138 лв.
1013 лв.

0 лв.

29.07 – 05.08

7

1335 лв.
1210 лв.

1609 лв.
1484 лв.

1138 лв.
1013 лв.

0 лв.

05.08 – 12.08

7

1335 лв.
1210 лв.

1609 лв.
1484 лв

1138 лв.
1013 лв.

0 лв.

12.08 – 19.08

7

1335 лв.

1609 лв.

1138 лв.

678 лв.

19.08 – 26.08

7

1284 лв.

1503 лв.

1102 лв.

678 лв.

26.08 – 02.09

7

1157 лв.

1239 лв.

1013 лв.

678 лв.

02.09 – 09.09

7

1157 лв.

1239 лв.

1013 лв.

678 лв.

09.09 – 16.09

7

1157 лв.

1239 лв.

1013 лв.

678 лв.

16.09 – 23.09

7

1063 лв.

1122 лв.

948 лв.

678 лв.

23.09 – 30.09

7

1048 лв.

1102 лв.

937 лв.

678 лв.

Пакетната цена включва:

- Самолетен билет София / Варна- Енфида – София/ Варна с включени летищни такси;
- Трансфери летище – хотел – летище;
- Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;
- 7 нощувки на съответната база на изхранване;
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистънс с ДЗИ;
- Представител на туроператора.

Описание на хотела:
Ако си мечтаете да избягате от сивото ежедневие и да обиколите руините на Римската империя, да се потопите в лукса на яхтените пристанища, да усетите духа на средиземно море без да пропускате да поглезите всичките си сетива, при това на достъпна цена, вашата дестинация е Тунис. Уникална страна, в която хилядолетните традиции се преплитат с иновациите на XXI век, а екзотиката на Изтока е с европейско лице. Хотел „Lella Baya“ се отличава с модерна и традиционна архитектура, разположен само на няколко минути от новата Медина в туристическия курорт Яшмин Хамамет с изглед към морето, построен върху обща площ от 3 хектара, от които 20% са предназначени за озеленяване и превръщането им в малка райска градина. Хотелът разполага с 247 стаи и апартаменти, украсени в арабски и амазийски стил. Добре обзаведени и комфортни, декорирани с вкус. Стаите разполагат с: Климатик; Сателитна телевизия; Телефон; Сешоар; Балкон; Минибар; Щори / завеси; Баня с Вана. В хотела: Частен плаж; 2 ресторанта; СПА център с пълен набор от услуги; Вътрешен и външен басейн; Детски кът; Фитнес център; Плажни чадъри /шезлонги; Тераса; Денонощна рецепция; Ежедневно почистване; Закуска на шведска маса; Wi-Fi във фоайето; Безплатен паркинг; Бебешки легла; Детегледачка (срещу заплащане); Фризьорски салон. Спорт и забавления за малки и големи: Открит плувен басейн; Закрит басейн със солена вода; Голф игрище "Citrus", 45 дупки: на 3 км; Голф игрище "Yasmine", дупки: на 3 км. Картаген - 5 минути пеша; Казино Ла Медина - 11 мин. Пеша; Порт Ясмин - на 12 минути пеша; Плаж Ясмин - на 16 минути пеша; Хамамет Бийч - 5.7 мин; Citrus Golfcourse – 8км; Голф игрище Ясмин - 8,2 km; Хамамет Форт - 6,8 km; Хамамет Съук - 6,9 km; Статуята на сирените - 6,8 km; Плаж Бел Аззур - 7,7 km.

  


Radisson Blu Hammamet 4*
  

Radisson Blu Resort & Thalasso предлага спокоен отдих край Средиземно море. Някога малък риболовен град Хамамет е наречен "градински курорт" заради белите си пясъчни плажове, смесени с цитрусови дървета и маслинови горички. Нашият хотел е само на 500 метра от най-близката автобусна спирка, което го прави лесен за посещение на местните забележителности.

официален сайт на хотела: https://www.radissonblu.com/en/resort-hammamet

Цените в таблицата по-долу са в ЛЕВА на човек, в стандартна стая, на база нощувки и закуски, с включени летищни такси.

Дати на пътуване

Брой нощувки

Човек в
двойна стая

Единична стая

3-ти възрастен

1-во дете
2 – 11,99 г.

17.06 – 24.06

7

1493 лв.

1795 лв.

1337 лв.

1103 лв.

24.06 – 01.07

7

1493 лв.

1795 лв.

1337 лв.

1103 лв.

01.07 – 08.07

7

1493 лв.

1795 лв.

1337 лв.

1103 лв.

08.07 – 15.07

7

1493 лв.

1795 лв.

1337 лв.

1103 лв.

15.07 – 22.07

7

1493 лв.

1795 лв.

1337 лв.

1103 лв.

22.07 – 29.07

7

1493 лв.

1795 лв.

1337 лв.

1103 лв.

29.07 – 05.08

7

1493 лв.

1795 лв.

1337 лв.

1103 лв.

05.08 – 12.08

7

1493 лв.

1795 лв.

1337 лв.

1103 лв.

12.08 – 19.08

7

1493 лв.

1795 лв.

1337 лв.

1103 лв.

19.08 – 26.08

7

1493 лв.

1795 лв.

1337 лв.

1103 лв.

26.08 – 02.09

7

1493 лв.

1795 лв.

1337 лв.

1103 лв.

02.09 – 09.09

7

1493 лв.

1795 лв.

1337 лв.

1103 лв.

09.09 – 16.09

7

1327 лв.

1570 лв.

1204 лв.

1020 лв.

16.09 – 23.09

7

1261 лв.

1480 лв.

1151 лв.

987 лв.

23.09 – 30.09

7

1261 лв.

1480 лв.

1151 лв.

987 лв.

Пакетните цени включват:

- самолетен билет София / Варна - Тунис - София / Варна с включени летищни такси;
- трансфери летище – хотел – летище;
- Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;
- Съответният брой нощувки на база нощувка и закуска;
- медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистънс с ДЗИ;
- представител на туроператора;

Описание на хотела:
Местоположение: Radisson Blu Resort & Thalasso предлага спокоен отдих край Средиземно море. Някога малък риболовен град Хамамет е наречен "градински курорт" заради белите си пясъчни плажове, смесени с цитрусови дървета и маслинови горички. Нашият хотел е само на 500 метра от най-близката автобусна спирка, което го прави лесен за посещение на местните забележителности.
Стаи: Размер на стаята 34 м2. Хотелът разполага с 274 стаи и суити, като всяка една осигурява достъп до басейна. Стандартните стаи предлагат достатъчно място за до 3-ма възрастни. Насладете се на горещ чай или се охладете с питие от минибара, без да напускате комфорта на стаята си. За хранене се възползвайте от 24-часовата рум сървис услуга.както и съвременни удобства като сателитни телевизия и безплатен високоскоростен безжичен интернет.
Стаите разполагат с: Климатик; Сателитна телевизия; Минибар; Сейф в стаята; Кафе и чай;
В хотела: Фитнес; Парна баня; Плажни чадъри; Шезлонги; Бар-басейн; Кърпи за басейн/плаж; Отопляем басейн; Открит плувен басейн; Закрит плувен басейн; Турска/Парна баня(допълнително заплащане); Масаж (допълнително заплащане); Спа & Уелнес център(допълнително заплащане); Бар; Ресторант; Wi-Fi; Паркинг; Tрансфер до летището(допълнително заплащане); Обменно бюро; Денонощна рецепция; Фризьорски / Козметичен салон; Ежедневно подреждане на стаята; Гладене (допълнително заплащане); Химическо чистене(допълнително заплащане); Пералня(допълнително заплащане); Факс/Копирни услуги(допълнително заплащане); Бизнес център(допълнително заплащане); Конферентна/Банкетна зала (допълнително заплащане).
Спорт и забавления за малки и големи: Плаж; Съоръжения за тенис; Детски клуб; Съоръжения за воден спорт(допълнително заплащане); Аниматори; Мини-голф; Гмуркане с шнорхел(допълнително заплащане); Конна езда(допълнително заплащане); Пешеходен туризъм(допълнително заплащане); Детска площадка; Тенис корт;

 


Sentido Phenicia 4*
  

Sentido Phenicia 4* е разположен в курортния град Хамамет, директно на великолепен собствен пясъчен плаж, където най-добре могат да се почустват слънчевите лъчи. Sentido Phenicia 4* e заобиколен от огромни зелени градини с площ от 9 хектара, със сенчести места под палмовите дървета. На 500 метра от хотела се намират различни видове ресторанти, както и магазини.

официален сайт на хотела: https://www.sentidohotels.com/en/hotels/sentido-phenicia

Цените в таблицата по-долу са в ЛЕВА на човек, в стандартна стая, на база All inclusive, с включени летищни такси.

Дати на пътуване

Брой нощувки

Човек в
двойна стая

Единична стая

3-ти възрастен

1-во дете
2 – 11,99 г.

17.06 – 24.06

7

Stop sale

Stop sale

Stop sale

Stop sale

24.06 – 01.07

7

Stop sale

Stop sale

Stop sale

Stop sale

01.07 – 08.07

7

Stop sale

Stop sale

Stop sale

Stop sale

08.07 – 15.07

7

Stop sale

Stop sale

Stop sale

Stop sale

15.07 – 22.07

7

1460 лв.

1624 лв.

1230 лв.

1076 лв.

22.07 – 29.07

7

1460 лв.

1624 лв.

1230 лв.

1076 лв.

29.07 – 05.08

7

Stop sale

Stop sale

Stop sale

Stop sale

05.08 – 12.08

7

1460 лв.

1624 лв.

1230 лв.

1076 лв.

12.08 – 19.08

7

1460 лв.

1624 лв.

1230 лв.

1076 лв.

19.08 – 26.08

7

1421 лв.

1585 лв.

1202 лв.

1057 лв.

26.08 – 02.09

7

1323 лв.

1487 лв.

1134 лв.

1008 лв.

02.09 – 09.09

7

1323 лв.

1487 лв.

1134 лв.

1008 лв.

09.09 – 16.09

7

1323 лв.

1487 лв.

1134 лв.

1008 лв.

16.09 – 23.09

7

1282 лв.

1487 лв.

1134 лв.

1008 лв.

23.09 – 30.09

7

1323 лв.

1487 лв.

1134 лв.

1008 лв.

Пакетните цени включват:

- самолетен билет София / Варна - Тунис - София / Варна с включени летищни такси;
- трансфери летище – хотел – летище;
- Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;
- Съответният брой нощувки на база All Inclusive;
- медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистънс с ДЗИ;
- представител на туроператора;

Описание на хотела: 
Sentido Phenicia 4* е разположен в курортния град Хамамет. На 500 метра от хотела се намират различни видове ресторанти, както и магазини. Най-близкото летище се намира на 60 км, до което може да се достигне за 1ч., а центъра на града е само на 5 мин. разстояние с кола. Хотелът се намира директно на великолепен собствен пясъчен плаж, където най-добре могат да се почустват слънчевите лъчи. Sentido Phenicia 4* e заобиколен от огромни зелени градини с площ от 9 хектара, със сенчести места под палмовите дървета. Тук може да усетите мириса на жасмин във въздуха, да проследите традициите, които са се отпечатали в местната култура и кухня, докато планирате своето ежедневие.
Стаите: Sentido Phenicia 4* разполага с 391 модерно и елегантно обзаведени стаи с възможност за избор от гледка към градината или към морето - Климатизирани; Балкон или тераса; Баня с душ или душ кабина; Минибар; Сателитна телевизия; Wi-Fi; Телефон; Кана за кафе или чай; Сейф ( срещу допълнително заплащане). 
За деца: Детска площадка; Отделен детски басейн; Мини-клуб за деца от 4 до 12г; Детски столчета за хранене в ресторанта.
Спорт и развлечения: Хотелът предлага и множество спортни занимания, като конна езда, тенис, голф и детска зона за игра. За любителите на голфа, на тяхно разположение в близост до хотела се намират 2 голф-игрища. На гостите на хотела ще им бъдат предоставени специални цени за голф курсовете, гарантирано взимане с безплатен шатъл до голф игрищата – Citrus и Yasmine, всеки от които се намира само на 5 минути от хотела.
Допълнителни спортни занимания: Водни спортове; Тенис; Мини-голф; Тенис на маса; Водна аеробика.
Басейни:  Отопляем външен басейн; Външен неотопляем басейн; Шезлонги и чадъри – безплатно.
Плаж: С прекрасно местоположение, на собствен пясъчен плаж. С директен достъп до плажа; Шезлонги и чадъри – безплатно.
Ресторанти: Хотелът предлага голям избор от ресторанти с вкусна и богата кухня с обслужване на блок-маса, както и различни тематични ресторанти, предлагащи местна и международна кухня, и барове със свежи напитки. Ресторант Le Grand – за обяд и вечеря на блок-маса. Работно време: обяд – 12:00 – 14:00 ч. и вечеря – 19:00 – 21:00 ч. Ресторант Snack – за ранна или късна закуска в близост до басейна с прекрасна градина. Работно време: 06:00 – 10:00 ч. или късна закуска: 10:00 – 12:00 ч. Ресторанти A La Carte – с местна и азиатска кухня за вечеря. Барова – за напитка край басейна, край плажа, в лобито на хотела, в дискотеката или пиано бара. Работно време: 10:00 – 24:00 ч.
All Inclusive концепция: Различни видове храни и напитки са включени в концепцията на изхранване. В деня на заминаване, изхранването е включено до 12:00 ч. Закуска на блок-маса и късна закуска в Snack ресторанта; Обяд и вечеря на блок-маса в главния ресторант; Минерална вода, плодови сокове и местни вина и бира за обяд и вечеря; 1 вечеря на престой в A la carte рестарнта с местна кухня; Snack ресторанта, където се сервират пица, салати, плодове, торти и палачинки от 15:00 –18:00 ч; Минерална вода, плодови сокове, кафе, чай и местни алкохолни напитки в баровете от 10:00 до 12:00 ч;
ПОЛЕЗНО: Хотелът има право да прави промени в детайлите и работното време в концепцията по изхранване без предварително уточнение. Информацията по работното време ще бъде предоставена при пристигане на групата. 

 

Delphino Beach 4* Premium  

Хотелът е разположен в сърцето на красива градина и портокалови дръвчета, точно на брега на Средиземно море на един от най-красивите плажове в страната, между два курорта Хамамет и Набел. На 60 км от Сус и на около 5 мин. пеша от плажа на Хамамет.

Цените в таблицата по-долу са в ЛЕВА на човек, в стандартна стая, на база All inclusive, с включени летищни такси.

Дати на пътуване

Брой нощувки

Човек в
двойна стая

Единична стая

3-ти възрастен

1-во дете 2 – 11,99 г.

17.06 – 24.06

7

Stop sale

Stop sale

Stop sale

Stop sale

24.06 – 01.07

7

1352 лв.

1516 лв.

1151 лв.

1017 лв.

01.07 – 08.07

7

1450 лв.

1614 лв.

1220 лв.

1066 лв.

08.07 – 15.07

7

1450 лв.

1614 лв.

1220 лв.

1066 лв.

15.07 – 22.07

7

1450 лв.

1614 лв.

1220 лв.

1066 лв.

22.07 – 29.07

7

1450 лв.

1614 лв.

1220 лв.

1066 лв.

29.07 – 05.08

7

1450 лв.

1614 лв.

1220 лв.

1066 лв.

05.08 – 12.08

7

1450 лв.

1614 лв.

1220 лв.

1066 лв.

12.08 – 19.08

7

1450 лв.

1614 лв.

1220 лв.

1066 лв.

19.08 – 26.08

7

1411 лв.

1575 лв.

1192 лв.

1047 лв.

26.08 – 02.09

7

1313 лв.

1477 лв.

1124 лв.

998 лв.

02.09 – 09.09

7

1313 лв.

1477 лв.

1124 лв.

998 лв.

09.09 – 16.09

7

1313 лв.

1477 лв.

1124 лв.

998 лв.

16.09 – 23.09

7

1272 лв.

1477 лв.

1124 лв.

998 лв.

23.09 – 30.09

7

1313 лв.

1477 лв.

1124 лв.

998 лв.

Пакетните цени включват:

- Самолетен билет София / Варна- Енфида – София/ Варна с включени летищни такси;
- Трансфери летище – хотел – летище;
- Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;
- Съответният брой нощувки на съответната база на изхранване;
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистънс с ДЗИ;
- Представител на туроператора.

Описание на хотела:
Хотелът е разположен в сърцето на красива градина и портокалови дръвчета, точно на брега на Средиземно море на един от най-красивите плажове в страната, между два курорта Хамамет и Набел. На 60 км от Сус и на около 5 мин. пеша от плажа на Хамамет. Хотелът се състои от 5 триетажни сгради, в които се намират 321 стаи с гледка към море или градина. Някои от стаите са свързани. Всички помещения предлагат на гостите си: Балкон; Баня с душ кабина или вана; Сешоар; Мини хладилник; Климатик (от 15.06 до 15.09); Телефон; Сейф; Сателитна телевизия; 
Ресторанти и барове: Основен ресторант и ресторант на терасата; А ла карт ресторант; 4 бара (на плажа, на басейна, спорт бар, лоби бар); Кафене в източен стил (наргиле); Нощен клуб.
Спорт и развлечения: Басейни; Тенис кортове; Плажен волейбол; Аеробика; Спининг; Фитнес; Стрелба из лък; Тенис на маса; Футболно и баскетболно игрища; Водна топка; Дневна анимация; Мини клуб; Фитнес.
All Inclusive концепция: 
Изхранването е закуска, обяд и вечеря на блок маса с местна и интернационална кухня. Има възможност и за късна континентална закуска на плажа от 10.00ч. Следобедна закуска се сервира от 15.00 до 17.00ч. Алкохолни и безалкохолни напитки се сервират от 10.00ч до 0.00ч. Концепцията на All Inclusive включва: Плажен волейбол; Тенис; Тенис на маса; Дартс; Стрелба из лък; Боча; Аеробика; Водна аеробика; Йога; Фитнес. 

Пакетните цени не включват:

- Двудневна екскурзия Пустинята Сахара и нейната магия: 95 евро на възрастен / 95 евро на дете - Джип сафари – включено в цента- По време на екскурзията ще разгледаме 2/3 от страната и ще се запознаем с нейната история, традициите и обичаи. По желание, срещу допълнително заплащане на място: яздене на камили – 30 динара / 10 ЕВРО на човек; АТВ - 50 динара /17 ЕВРО за 1 човек; делтапланер при подходящи условия - 70 динара / 24 ЕВРО на човек.
- Целодневна екскурзия Кайруан и Ел Джем с включен обяд: 49 евро на възрастен/ 25 евро на дете;
- Целодневна екскурзия: Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид, с включен обяд: 60 евро на възрастен / 30 евро на дете;
- Полудневна екскурзия разходка с катамаран: 30 евро на възрастен/ 20 евро на дете;
- Полудневна екскурзия разходка с пиратски кораб: 30 евро на възрастен/ 20 евро на дете;
- Вечерна екскурзия Национална вечер Мединат Ал Захра – шоу програма + вечеря: 38 евро на възрастен / 38 евро на дете;
- Полудневна екскурзия Зоопарк Фригия: 26 евро на възрастен / 20 евро на дете;
- Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета;
- Цените са калкулирани с параметри 650$/ тон и 1 евро = 1.17 долара;
- В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др. 

Полетно разписание: (подлежи на препотвърждение)
Авиокомпания: Bulgaria air / Авиокомпания Bulgarian air charter за дати 04.05; 11.05; 
София – Енфида: 13:30 / 13:45 ч.
Енфида – София: 14:30 / 18:40 ч. 

Трансфер:
летище – хотел – летище: Продължителност: около 1 час в посока с 3*/4* автобус.  

Условия за резервации:
Първоначална вноска: 350 лв. при подписване на договор.
Краен срок за пълно плащане: 31 дни преди датата на пътуване. 

Условия за прекратяване на договор:
- ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
- Когато ПЪТУВАЩИЯТ прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора.
- ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на неопределими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътници до дестинацията.
- При прекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯТ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение.
- ПЪТУВАЩИЯТ може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора.
- ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.
- ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в периода между 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет и датата на започване изпълнението на туристическия пакет включително. 

ВАЖНО:
1. Туроператорът си запазва правото да прави промени на програмата или авиокомапнията, както и часовете на полетите.
2. Минимален брой за провеждане на програмата – 140 души.
3. Групата се потвърждава до 20 дни преди отпътуване.
4. Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
5. Моля, да имате предвид,че за пътуването е необходим международен паспорт с валидност не по-малко от 6 месеца преди датата на отпътуване.
6. Индийската страна не изисква задължителни ваксини, освен ваксина против жълта треска за лица, посетили през последните 6 дни държави, в които е разпространено това заболяване (главно африкански и латиноамерикански държави).
7. Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма.

Цените на допълнителните екскурзии са валидни за минимум 40 записани. Възможни са изменения в цените на екскурзиите вследствие на промени в курса на местната валута, транспортните разходи или в цени на входни такси и др.

Сахара (двудневна екскурзия)
Цена: 95 евро на възрастен и на дете (без джиповете и язденето на камили)
По време на екскурзията ще разгледаме 2/3 от страната, и ще се запознаем се с нейната история, с традициите и обичаите й.
• Първи ден 
През първия ден от екскурзията, нашият маршрут ще ни отведе до най-големия амфитеатър в Северна Африка – Ел Джем. Това е един от най-впечатляващите паметници на световната история и именно той е послужил като декор за заснемането на незабравимия “Гладиатор” на Ридли Скот. Ще имаме възможността да стъпим на гладиаторската арена, да бъдем на местата на публиката и дори да минем през тунелите, от които са излизали дивите животни. Продължаваме към най-известното селище на коренни Тунизийци – берберите. Това е Матмата, където имаме уникалната възможност да посетим подземните жилища на местните жители. Следва обяд в берберски ресторант с традиционно меню от пилешко и кус кус. След това ще се отправим към оазисът Дуз – известен като “Вратата на пустинята”. Тук започва поредното приключение: яздене на камили, каране на АТВ-та или летене с делтапланер.
• Втори ден
На втория ден от екскурзията в Сахара, се отправяме към пресъхналото, солено езеро Шот Ел Джерид, известно с уникалните си миражи. Тръгването е много рано, за да можем да се насладите на незабравимия изгрев точно по средата на езерото. Ще имаме време за снимки и закупуване на сувенири. Продължаваме към Тозьор – единствения оазис, където има над 300 000 финикови палми. Тук се добива един от най-красивите сувенири в света – пустинната роза. Следва едно незабравимо преживяване с джипове насред пустинята. Шофьорите карат с 80-100 км/ч. през пресечен терен, изкачват се и се спускат по 30 градусови наклони. Състезават се един с друг. Опитват се да ни накарат да се почувстваме като участници в ралито „Париж-Дакар”. Ще видим естествено образувание насред пустинята, наподобяващо камила, както и декорите от филма „Междузвездни Войни”. Ще посетим изключително красив Планински оазис, където отново се продават сувенири и разхладителни напитки. Следва вкусен обяд в района на Гафса. След обяда ни предстои посещение на Кайруан – четвъртият по святост град за мюсюлманите. Тук ще видим голямата джамия Окба и ще посетим фабрика за килими, както и магазин с много евтини сувенири и чудесни подаръци за близки ни.
Цената включва: трансфер с 3*/4* автобус, два обяда, вечеря, входна такса за Ел Джем, офроуд с джипове, беседа на български език.
Цената не включва: напитки по време на обядите и вечерята, яздене на камили, каране на АТВ или делтапланер и разходи от личен характер.

Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид (целодневна екскурзия)
Цена: 60 евро на възрастен / 30 евро на дете
По време на тази екскурзия ще разгледаме старата част на града – Медината. Ще посетим Източния пазар, музея Бардо – най-известния музей с антични мозайки в цяла Африка. Обяд в изискания район Гаммарте в ресторант “La tour Blanche”. След обяда тръгваме за античния град Картаген. Разглеждаме на римски бани и амфитеатър, както и на останалите руини на един от най – знаменитите древни градове, след което ще посетим Сиди Бу Саид – романтично място високо в гората, от което се открива великолепна панорама на околността.
Цената включва: трансфер, обяд, билет за музея „Бардо“, беседа на български език.
Цената не включва: напитки по време на обяда и разходи от личен характер.

Кайруан и Ел Джем (Целодневна)
Цена: 49 евро за възрастен / 25 евро за деца 2-11,99 г.
Ел Джем – където се намира най-добре запазения и трети в света (след Рим и Капуа) амфитеатър в Северна Африка. Римският колизеум е с диаметър 128 метра и капацитет за внушителните 35 000 зрители. Колизеумът е бил изграден през III век по времето на римския император Гордиан I, има чудесна акустика. Това е един от най-впечатляващите паметници на световната история и именно той е послужил като декор за заснемането на незабравимия “Гладиатор” на Ридли Скот. Ще имаме възможността да стъпим на гладиаторската арена, да бъдем на местата на публиката и дори да минем през тунелите, от които са излизали дивите животни. Днес амфитеатърът е място за ежегодния Музикален фестивал на симфоничната музика, който заменя гладиаторските битки, ревът на зверовете на арената и скандиранията на тълпата. Кайруан – четвъртият по святост град за мюсюлманите. Казват, че ако нямаш пари да посетиш Мека, Медина или Йерусалим, трябва поне 7 пъти в живота си да дойдеш в Кайруан /ЮНЕСКО/. Тук ще видим голямата и най-стара джамия в Африка – Окба- един от шедьоврите на ислямската архитектура. Освен като свещен град, Кайруан е известен с производството на ръчно тъкани килими и със сладкишите си с фурми. Девойката от Кайруан трябва сама да изтъче килим, преди да мине под венчило.
Цената включва: трансфер, беседа на български език, вход за Ел Джем.
Цената не включва: разходи от личен характер. Такса за снимане, дължима на място 

Разходка с яхта/катамаран (полудневна екскурзия)
Цена: 30 евро на възрастен / 20 евро на дете
Не е нужно да сте собственик на лодка, за да се насладите на средиземноморския бриз. Докато пребивавате на крайбрежната зона на Тунис, можете да се насладите на няколко часа пътуване на борда на лодка - катамаран, която ще ви отведе дълбоко в най-чистите води. Насладете се на плаването!
Цената включва: трансфер до пристанището, вход за лодка, анимация по време на обиколката.
Цената не включва: напитки по време на обиколката, други разходи.

Мадинат ал Захра (шоу-програма + вечеря)
Цена: 38 евро на възрастен и на дете
Една от най-грандиозните шоу-атракции в цяла Африка, с участието на стотици артисти и ездачи на фона на вода, огън, светлинни и звукови ефекти в Парка Мединат Ал Захра! По време на екскурзията ще имаме възможността на видим най – добрите произведения на древните берберски занаятчии, ще изпием по кафе в типично мавританско заведение. Ще завършим вечерта по най-добрият начин - с вечеря от националната тунизийска кухня (кус – кус, традиционна салата и супа, плодове и местно вино) + представление в ресторанта. Вечер, заради която си заслужава да посетим Тунис!
Цената включва: трансфер до Мадинат ал Захра, шоу – програма, вечеря с вино и вода
Цената не включва: разходи от личен характер.

Разходка с пиратски кораб (Полудневна)
Цена: 30 евро за възрастен / 20 евро за деца 2-11,99 г.
Разходка с пиратски кораб- едно вълнуващо плаване, спектакъл със пиратски танци и костюми на борда на кораб, на който всеки е мечтал да бъде като дете, вълнуващо се и готово да посрещтне това морско приключение. Върнете се назад във времето, когато сте мечтали да се качите на подобен кораб, да бъдете част от пиратско приключение, да покорявате нови брегове, да търсите скрити съкровища...
Цената включва: трансфер до пристанището, вход за лодка, анимация по време на обиколката.
Цената не включва: напитки по време на обиколката, други разходи.

Зоопарк Фригия (Полудневна)
Цена: 26 евро за възрастен / 20 евро за деца 2-11,99 г.
Тематичния Зоопарк Фригия- една различна концепция. Разположен между Сус и Хамамет, между Атласките планини и Средиземно море, с площ от 36 хектара. Ще имате възможността да надникнете в света на над 60 вида животински екземпляра, които не живеят в клетка, а в среда максимално близка до естествената им. Срещу минимално заплащане ще можете дори да нахраните част от тях. Посетителите ще имат възможност да се насладят на шоу с морски лъв, да се забавляват с песни и танци на фолклорна група Зулуси или пък да пояздят едногърби камили (срещу допълнително заплащане). Паркът е изключително добре уреден с алеи, магазинчета, тоалетни и атракции за деца. Това е една от най-популярните екскурзии в Тунис по няколко причини: 
-Прекрасен избор за семейна разходка.
-много лека за провеждане – общо около 4 часа с трансфера от и до хотелите, като тръгването от хотелите е след закуска, а връщането около обяд.
ВАЖНО: Препоръчваме удобни обувки и слънцезащитен крем.
Цената включва: трансфер и входна такса.
Цената не включва: разходи от личен характер, допълнителни такси при наличие на такива.

Подобни оферти

  • Плажа на Сус, Тунис

    Почивка в Сус, Тунис

    Третият по големина град в Тунис е идеална дестинация за почивка заради своята великолепна плажна ивица, културни паметници, Медина (стария град Сус) включена в списъка на ЮНЕСКО, изрядни хотели и отлично обслужване

Абонамент за newsletter