Най-прекият път към Вашата мечтана дестинация
office@tansutravel.com
header-image

Почивки Тунис 2019

Насладете се на прекрасна почивка в Тунис, древния Картаген, синия град Сиди Бу Саид и пясъците на Сахара

8 дни, 7 нощувки, 7 All inclusive

Маршрут: СОФИЯ – ТУНИС – САХАРА – КАЙРУАН – КАРТАГЕН - СИДИ БУ САИД - ЕЛ ДЖЕМ - СОФИЯ

ПРОГРАМА - Кацане в ден СЪБОТА

1 ден - София – Тунис
Излитане от летище София с чартърен полет за Тунис. Кацане на летище Енфида. Където се носи аромат на жасмин и шепот на ориенталски приказки. Посрещане, трансфер и настаняване в избрания хотел. Продължителност на трансфер – около 1 час. Информационна среша с вашия представител. Вечеря. Свободно време. Нощувка.

2 ден -  Картаген - Сиди Бу Саид
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Целодневна екскурзия до Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид: Разглеждане на старата част на града, със старо, ориенталско сърце и калдаръмени пътеки – Медината от XIII век /ЮНЕСКO/, където цари колоритната атмосфера, пропита с аромати и загадъчност. Ще видим Източния пазар и ще разгледаме музея Бардо с най-голямата колекция на римски мозайки в света- бужуто в тунизийското културно наследсто. Обяд (без включени напитки). След обяда тръгваме за античния Картаген - перлата на Средиземно море, окъпан в лъчите на славата и величието, където ще разгледаме руините на един от най – знаменитите градове на древността. Основан е, според легендата, от финикийската кралица Елиса (известна като Дидо), успяла да спаси себе си и част от богатството си, при падането на град Тир. Картаген е възникнал като финикийска колония в 814 г. п.н.е., владял западното средиземноморие в продължение на векове. ВАЖНО: входната такса е включена в цената на екскурзията, на място се заплаща 1 динар на човек за снимане. Продължаваме с посещение на арт градчето Сиди Бу Саид, вдъхновение в синьо-бяло с аромат на жасмин /ЮНЕСКО/. Наричат градчето Тунизийския Монмартър, защото там художникът е властелинът на изкуството... Свободно време за разходка из живописните улички, за да се насладите на атмосферата на ориенталско кафене с наргиле и местен специалитет – зелен чай с ментови листа и кедрови ядки…, да закупите сувенири и характерното за региона кафе от костилки на фурми с канела.Връщане в хотелите в Хамамет и Сус за вечеря. Нощувка.

3 ден - Зоопарк Фригия сутринта и/ или Мединат Ал Захра тунизийска вечер
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Зоопарк Фригия сутринта и/ или Мединат Ал Захра тунизийска вечер (вечеря + лазарно шоу-програма). Полудневна екскурзия до тематичния Зоопарк Фригия- една различна концепция. Ще имате възможността да надникнете в света на над 60 вида животински екземпляра, които не живеят в клетка, а в среда максимално близка до естествената им. Срещу минимално заплащане ще можете дори да нахраните част от тях. Посетителите ще имат възможност да се насладят на шоу с морски лъв, да се забавляват с песни и танци на фолклорна група Зулуси или пък да пояздят едногърби камили (срещу допълнително заплащане). Паркът е изключително добре уреден с алеи, магазинчета, тоалетни и атракции за деца. Прекрасен избор за семейна разходка. ВАЖНО: Препоръчваме удобни обувки и слънцезащитен крем. Връщане в хотелите в Хамамет и Сус. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
Вечерна екскурзия по желание: Възможност за посещение на национална вечер Мадинат ал Захра- Една от най-грандиозните шоу- атракции в цяла Африка, с участието на десетки артисти и ездачи на фона на вода, огън, светлинни и звукови ефекти с най-съвременна техника в парка Мединат Ал Захра. Вечер, заради която си заслужава да посетим Тунис! Връщане в хотелите в Хамамет и Сус около полунощ. Нощувка.

4 ден - Кайруан и Ел Джем
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Целодневна екскурзия до Кайруан и Ел Джем. Целодневна екскурзия до Кайруан и Ел Джем- Отпътуване за Ел Джем, където се намира най-добре запазения и най-голям амфитеатър в Северна Африка и трети в света. Предстои посещение на Кайруан – четвъртият по святост град за мюсюлманите. Тук ще видим голямата и най-стара джамия в Африка – Окба- един от шедьоврите на ислямската архитектура. Връщане в хотелите в Хамамет и Сус. Нощувка.

5 ден - Сахара (двудневна екскурзия с 1 нощувка в оазис в пустинята)
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Сахара (двудневна екскурзия с 1 нощувка в оазис в пустинята). Двудневна екскурзия Сахара- най-голямото пясъчно море в света. По време на екскурзията ще разгледаме 2/3 от страната и ще се запознаем с нейната история, традициите и обичаи. През първия ден започваме най-запомнящото си двудневно пътешествие в Тунис, което ще ни отведе до пясъците на великата Сахара. Нашият маршрут ще ни отведе до Ел Джем – където се намира най-добре запазения и най-голям амфитеатър в Северна Африка и трети в света. Това е един от най-впечатляващите паметници на световната история и именно той е послужил като декор за заснемането на незабравимия “Гладиатор” на Ридли Скот. Ще имаме възможността да стъпим на гладиаторската арена, да бъдем на местата на публиката и дори да минем през тунелите, от които са излизали дивите животни. ВАЖНО: входната такса е включена в цената на екскурзията, на място се заплаща 1 динар на човек за снимане). Продължаваме към Матмата- най-известното селище на коренните Тунизийци, „Берберската столица на Тунис", където ще имаме уникалната възможност за достъп до интимното пространство на местните жители, ще имаме уникалната възможност да посетим част от подземните им жилища. Матмата става особено полпулярно, след като през 70-те години тук е заснета част от трилогията „Междузвездни войни”. От тогава насам туристическият поток не спира. По тези земи Индиана Джоунс търси из околните пещери изчезналия кивот. Пустинята до Матмата е и романтичният фон на „Английския пациент“. Следва обяд в берберски ресторант с традиционно меню от пилешко и кус кус (без включени напитки). След това ще се отправим към оазисът Дуз – известен като “Вратата на пустинята”, разположен сред оазис от финикови палми, отвъд който следват хиляди километри убийствена, безразлична към човека пустош. Тук започва поредното приключение: яздене на камили, каране на АТВ-та или летене с делтапланер. Липсват думи да се разкаже емоцията и величието на природата, просто трябва да се преживее. Настаняване в хотел. Вечеря без включени напитки. Нощувка.

6 ден - Сахара
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или за избралите Сахара (двудневна екскурзия с 1 нощувка в оазис в пустинята). Ранна закуска. На втория ден от екскурзията в Сахара, след ранна закуска се отправяме към пресъхналото солено езеро Шот Ел Джерид, познато на света с невероятната картина, която се създава при изгрев слънце и с уникалните си миражи ... Според преданието, Фата Моргана е фея, живяла на морското дъно и примамвала с призрачни видения пътешествениците. Разбира се има и научно обяснение. Според изследователите, това е сложно оптично явление, при което далечни обекти, се появяват по изкривен начин на небето. Тръгването е много рано, за да може да се насладите на незабравимия изгрев точно по средата на езерото. Продължаваме към Тозьор – единствения град - оазис, където са си дали среща всички пустинни ветрове и въпреки усилието им, все още не са го затрупали с пясък. В Тозьор има над 300 000 финикови палми, от които се произвеждат висококачествени фурми под марката „Деглет Hyp” (Пръсти от светлина), познати в цял свят. Тук се добива един от най-красивите сувенири в света – пустинната роза- кристализирал пясък във формата не цвете, късче от пустинята за спомен, което ще ви грабне сърцето. Следва едно незабравимо преживяване с джипове насред пустинята. Шофьорите карат с 80-100 км/ч. през пресечен терен, изкачват се и се спускат по 30 градусови наклони на пясъчни дюни с фин пустинен пясък. Състезават се един с друг и се опитват се да ни накарат да се почувстваме като участници в ралито „Париж-Дакар”. Ще посетим изключително красивия планински оазис Шебика - ценно бижу в суровата пустиня, скътан в средата и огрян от парещите слънчеви лъчи, оазисът е наричан още “Замъкът на слънцето”. Ще имате възможност да видите как в пустинята извира вода (хладна и годна за пиене), образува поточе дори с малък водопад… място, където са снимани кадри от филма „Английският пациент”... Следва вкусен обяд (без включени напитки) в района на Гафса. След обяда ни предстои посещение на Кайруан – четвъртият по святост град за мюсюлманите.. Казват, че ако нямаш пари да посетиш Мека, Медина или Йерусалим, трябва поне 7 пъти в живота си да дойдеш в Кайруан /ЮНЕСКО/. Тук ще видим голямата и най-стара джамия в Африка – Окба- един от шедьоврите на ислямската архитектура. Освен като свещен град, Кайруан е известен с производството на ръчно тъкани килими и със сладкишите си с фурми. Девойката от Кайруан трябва сама да изтъче килим, преди да мине под венчило. Връщане в хотелите в Хамамет и Сус за вечеря.

7 ден - Разходка с катамаран или Разходка с пиратски кораб
Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и други приятни забавления или по желание: Разходка с катамаран или Разходка с пиратски кораб.
Разходка с катамаран: няколко часа пътуване на борда на лодка - катамаран, най-бързата ветроходна лодка, която ще ви отведе дълбоко в най-чистите води. Не е нужно да сте собственик на лодка, за да се насладите на средиземноморския бриз, да излезете след природата и да опитате от магията на вятъра и водата. 
или 
Разходка с пиратски кораб- едно вълнуващо плаване, спектакъл с пиратски танци и костюми на борда на кораб, на който всеки е мечтал да бъде като дете, вълнуващо се и готово да посрещтне това морско приключение.
ръщане в хотелите в Хамамет и Сус. Вечеря.

8 ден - Тунис - София
Закуска. Трансфер до летище Енфида за полет до България. Продължителност на трансфер – около 1 час. Кацане на летище София. 

ПРОГРАМА -  Кацане в ден ПОНЕДЕЛНИК

1 ден -  София – Тунис
Излитане от летище София с чартърен полет за Тунис. Кацане на летище Енфида. Където се носи аромат на жасмин и шепот на ориенталски приказки. Посрещане, трансфер и настаняване в избрания хотел. Продължителност на трансфер – около 1 час. Информационна среша с вашия представител. Вечеря. Свободно време. Нощувка.

2 ден - Тунис – Картаген - Сиди Бу Саид
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Целодневна екскурзия до Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид: Разглеждане на старата част на града, със старо, ориенталско сърце и калдаръмени пътеки- Медината от XIII век /ЮНЕСКО/, където цари колоритната атмосфера, пропита с аромати и загадъчност. Ще видим Източния пазар и ще разгледаме музея Бардо с най-голямата колекция на римски мозайки в света- бужуто в тунизийското културно наследсто. Обяд (без включени напитки). След обяда тръгваме за античния Картаген - перлата на Средиземно море, окъпан в лъчите на славата и величието, където ще разгледаме руините на един от най – знаменитите градове на древността. Основан е, според легендата, от финикийската кралица Елиса (известна като Дидо), успяла да спаси себе си и част от богатството си, при падането на град Тир. Картаген е възникнал като финикийска колония в 814 г. п.н.е., владял западното средиземноморие в продължение на векове. ВАЖНО: входната такса е включена в цената на екскурзията, на място се заплаща 1 динар на човек за снимане. Продължаваме с посещение на арт градчето Сиди Бу Саид, вдъхновение в синьо-бяло с аромат на жасмин /ЮНЕСКО /. Наричат градчето Тунизийския Монмартър, защото там художникът е властелинът на изкуството... Свободно време за разходка из живописните улички, за да се насладите на атмосферата на ориенталско кафене с наргиле и местен специалитет – зелен чай с ментови листа и кедрови ядки…, да закупите сувенири и характерното за региона кафе от костилки на фурми с канела. Връщане в хотелите в Хамамет и Сус за вечеря. Нощувка.

3 ден - Разходка с катамаран или Разходка с пиратски кораб
Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и други приятни забавления или по желание: Разходка с катамаран или Разходка с пиратски кораб.
Разходка с катамаран: няколко часа пътуване на борда на лодка - катамаран, най-бързата ветроходна лодка, която ще ви отведе дълбоко в най-чистите води. Не е нужно да сте собственик на лодка, за да се насладите на средиземноморския бриз, да излезете след природата и да опитате от магията на вятъра и водата.
или
Разходка с пиратски кораб- едно вълнуващо плаване, спектакъл с пиратски танци и костюми на борда на кораб, на който всеки е мечтал да бъде като дете, вълнуващо се и готово да посрещтне това морско приключение.
Връщане в хотелите в Хамамет и Сус. Вечеря. Нощувка.

4 ден - Сахара
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Сахара (двудневна екскурзия с 1 нощувка в оазис в пустинята)- Ден 1 - Двудневна екскурзия Сахара- най-голямото пясъчно море в света. По време на екскурзията ще разгледаме 2/3 от страната и ще се запознаем с нейната история, традициите и обичаи. През първия ден започваме най-запомнящото си двудневно пътешествие в Тунис, което ще ни отведе до пясъците на великата Сахара. Нашият маршрут ще ни отведе до Ел Джем – където се намира най-добре запазения и най-голям амфитеатър в Северна Африка и трети в света. Това е един от най-впечатляващите паметници на световната история и именно той е послужил като декор за заснемането на незабравимия “Гладиатор” на Ридли Скот. Ще имаме възможността да стъпим на гладиаторската арена, да бъдем на местата на публиката и дори да минем през тунелите, от които са излизали дивите животни. ВАЖНО: входната такса е включена в цената на екскурзията, на място се заплаща 1 динар на човек за снимане). Продължаваме към Матмата- най-известното селище на коренните Тунизийци, „Берберската столица на Тунис", където ще имаме уникалната възможност за достъп до интимното пространство на местните жители, ще имаме уникалната възможност да посетим част от подземните им жилища. Матмата става особено полпулярно, след като през 70-те години тук е заснета част от трилогията „Междузвездни войни”. От тогава насам туристическият поток не спира. По тези земи Индиана Джоунс търси из околните пещери изчезналия кивот. Пустинята до Матмата е и романтичният фон на „Английския пациент“. Следва обяд в берберски ресторант с традиционно меню от пилешко и кус кус (без включени напитки). След това ще се отправим към оазисът Дуз – известен като “Вратата на пустинята”, разположен сред оазис от финикови палми, отвъд който следват хиляди километри убийствена, безразлична към човека пустош. Тук започва поредното приключение: яздене на камили, каране на АТВ-та или летене с делтапланер. Липсват думи да се разкаже емоцията и величието на природата, просто трябва да се преживее. Настаняване в хотел. Вечеря без включени напитки. Нощувка.

5 ден - Сахара
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или за избралите Сахара (двудневна екскурзия с 1 нощувка в оазис в пустинята). Ранна закуска. На втория ден от екскурзията в Сахара, след ранна закуска се отправяме към пресъхналото солено езеро Шот Ел Джерид, познато на света с невероятната картина, която се създава при изгрев слънце и с уникалните си миражи ... Според преданието, Фата Моргана е фея, живяла на морското дъно и примамвала с призрачни видения пътешествениците. Разбира се има и научно обяснение. Според изследователите, това е сложно оптично явление, при което далечни обекти, се появяват по изкривен начин на небето. Тръгването е много рано, за да може да се насладите на незабравимия изгрев точно по средата на езерото. Продължаваме към Тозьор – единствения град - оазис, където са си дали среща всички пустинни ветрове и въпреки усилието им, все още не са го затрупали с пясък. В Тозьор има над 300 000 финикови палми, от които се произвеждат висококачествени фурми под марката „Деглет Hyp” (Пръсти от светлина), познати в цял свят. Тук се добива един от най-красивите сувенири в света – пустинната роза- кристализирал пясък във формата не цвете, късче от пустинята за спомен, което ще ви грабне сърцето. Следва едно незабравимо преживяване с джипове насред пустинята. Шофьорите карат с 80-100 км/ч. през пресечен терен, изкачват се и се спускат по 30 градусови наклони на пясъчни дюни с фин пустинен пясък. Състезават се един с друг и се опитват се да ни накарат да се почувстваме като участници в ралито „Париж-Дакар”. Ще посетим изключително красивия планински оазис Шебика - ценно бижу в суровата пустиня, скътан в средата и огрян от парещите слънчеви лъчи, оазисът е наричан още “Замъкът на слънцето”. Ще имате възможност да видите как в пустинята извира вода (хладна и годна за пиене), образува поточе дори с малък водопад.. място, където са снимани кадри от филма „Английският пациент”... Следва вкусен обяд (без включени напитки) в района на Гафса. След обяда ни предстои посещение на Кайруан – четвъртият по святост град за мюсюлманите... Казват, че ако нямаш пари да посетиш Мека, Медина или Йерусалим, трябва поне 7 пъти в живота си да дойдеш в Кайруан /ЮНЕСКО/. Тук ще видим голямата и най-стара джамия в Африка – Окба- един от шедьоврите на ислямската архитектура. Освен като свещен град, Кайруан е известен с производството на ръчно тъкани килими и със сладкишите си с фурми. Девойката от Кайруан трябва сама да изтъче килим, преди да мине под венчило. Връщане в хотелите в Хамамет и Сус за вечеря. Нощувка. 

6 ден - Зоопарк Фригия сутринта и/или Мединат Ал Захра тунизийска вечер
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Зоопарк Фригия сутринта и/или Мединат Ал Захра тунизийска вечер (вечеря + лазарно шоу-програма). Полудневна екскурзия до тематичния Зоопарк Фригия- една различна концепция. Ще имате възможността да надникнете в света на над 60 вида животински екземпляра, които не живеят в клетка, а в среда максимално близка до естествената им. Срещу минимално заплащане ще можете дори да нахраните част от тях. Посетителите ще имат възможност да се насладят на шоу с морски лъв, да се забавляват с песни и танци на фолклорна група Зулуси или пък да пояздят едногърби камили (срещу допълнително заплащане). Паркът е изключително добре уреден с алеи, магазинчета, тоалетни и атракции за деца. Прекрасен избор за семейна разходка. ВАЖНО: Препоръчваме удобни обувки и слънцезащитен крем. Връщане в хотелите в Хамамет и Сус. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
Вечерна екскурзия по желание: Възможност за посещение на национална вечер Мадинат ал Захра- Една от най-грандиозните шоу-атракции в цяла Африка, с участието на десетки артисти и ездачи на фона на вода, огън, светлинни и звукови ефекти с най-съвременна техника в парка Мединат Ал Захра. Вечер, заради която си заслужава да посетим Тунис! Връщане в хотелите в Хамамет и Сус около полунощ. Нощувка.

7 ден - Кайруан и Ел Джем
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Целодневна екскурзия до Кайруан и Ел Джем. Отпътуване за Ел Джем - където се намира най-добре запазения и най-голям амфитеатър в Северна Африка и трети в света. Предстои посещение на Кайруан – четвъртият по святост град за мюсюлманите. Тук ще видим голямата и най-стара джамия в Африка – Окба- един от шедьоврите на ислямската архитектура. Връщане в хотелите в Хамамет и Сус. Нощувка.

8 ден - Тунис - София
Закуска. Трансфер до летище Енфида за полет до България. Продължителност на трансфер – около 1 час. Кацане на летище София.

Omar & Dar Khayam 3* premium 
Изключителен комплекс, с просторна територия и най-хубавия плаж в Хамамет.

Цените в таблицата по-долу са на човек, в стандартна стая, на база All inclusive, с включени летищни такси, валидни за резервации направени до 20.01.2019 г.

7 ALL
Дати

На човек в
двойна стая

Единична
стая

3-ти / 4-ти
възрастен

1-во дете
2 – 11,99 г.

2-ро дете
2 – 11,99 г.

04.05.19 – 11.05.19

873 лв.

982 лв.

829 лв.

653 лв.

763 лв.

11.05.19 – 18.05.19

873 лв.

982 лв.

829 лв.

653 лв.

763 лв.

27.05.19 – 03.06.19

935 лв.

1076 лв.

879 лв.

653 лв.

794 лв.

03.06.19 – 10.06.19

905 лв.

1037 лв.

855 лв.

653 лв.

779 лв.

10.06.19 – 17.06.19

905 лв.

1037 лв.

855 лв.

653 лв.

779 лв.

17.06.19 – 24.06.19

905 лв.

1037 лв.

855 лв.

653 лв.

779 лв.

24.06.19 – 01.07.19

905 лв.

1037 лв.

855 лв.

653 лв.

779 лв.

01.07.19 – 08.07.19

1113 лв.

1334 лв.

1022 лв.

653 лв.

883 лв.

08.07.19 – 15.07.19

1113 лв.

1334 лв.

1022 лв.

653 лв.

883 лв.

15.07.19 – 22.07.19

1113 лв.

1334 лв.

1022 лв.

653 лв.

883 лв.

22.07.19 – 29.07.19

1113 лв.

1334 лв.

1022 лв.

653 лв.

883 лв.

29.07.19 – 05.08.19

1113 лв.

1334 лв.

1022 лв.

653 лв.

883 лв.

05.08.19 – 12.08.19

1113 лв.

1334 лв.

1022 лв.

653 лв.

883 лв.

12.08.19 – 19.08.19

1113 лв.

1334 лв.

1022 лв.

653 лв.

883 лв.

19.08.19 – 26.08.19

1113 лв.

1334 лв.

1022 лв.

653 лв.

883 лв.

26.08.19 – 02.09.19

1086 лв.

1296 лв.

1000 лв.

653 лв.

870 лв.

02.09.19 – 09.09.19

927 лв.

1070 лв.

873 лв.

653 лв.

790 лв.

09.09.19 – 16.09.19

927 лв.

1070 лв.

873 лв.

653 лв.

790 лв.

16.09.19 – 23.09.19

903 лв.

1032 лв.

854 лв.

653 лв.

778 лв.

23.09.19 – 30.09.19

872 лв.

982 лв.

829 лв.

653 лв.

763 лв.


Пакетните цени включват:

- самолетен билет София - Енфида - София с включени летищни такси;
- трансфери летище – хотел – летище;
- Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;
- 7 нощувки в Dar Khyam 3+* на съответната база на изхранване;
- медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистънс с ДЗИ;
- представител на туроператора;

Пакетните цени не включват:
- Двудневна екскурзия Пустинята Сахара: 95 евро на възрастен / 95 евро на дете: джип сафари – включено в цента - По време на екскурзията ще разгледаме 2/3 от страната и ще се запознаем с нейната история, традициите и обичаи; По желание, срещу допълнително заплащане на място: яздене на камили – 30 динара /10 ЕВРО на човек; АТВ - 50 динара/17 ЕВРО за 1 човек; делтапланер при подходящи условия - 70 динара / 24 ЕВРО на човек.
- Целодневна екскурзия Кайруан и Ел Джем с включен обяд: 49 евро на възрастен/ 25 евро на дете;
- Целодневна екскурзия: Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид, с включен обяд: 60 евро на възрастен / 30 евро на дете;
- Полудневна екскурзия разходка с катамаран: 30 евро на възрастен/ 20 евро на дете;
- Полудневна екскурзия разходка с пиратски кораб: 30 евро на възрастен/ 20 евро на дете;
- Вечерна екскурзия Национална вечер Мединат Ал Захра – шоу програма + вечеря: 38 евро на възрастен / 38 евро на дете;
- Полудневна екскурзия Зоопарк Фригия: 26 евро на възрастен / 20 евро на дете;
- Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета;
- В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.


Vincci Marillia 4* Superior
Най-добрата оферта за хотел 4*, със страхотни отзиви от клиенти през 2018

Цените в таблицата по-долу са на човек, в стандартна стая, на база All inclusive, с включени летищни такси, валидни за резервации направени до 20.01.2019г.

Дати 2019

На човек в
двойна стая

Единична стая

3-ти / 4-ти
възрастен

1-во /2ро дете
2 – 11,99 г

04.05.19 – 11.05.19

1017 лв.

1077 лв.

904 лв.

857 лв.

11.05.19 – 18.05.19

1017 лв.

1077 лв.

904 лв.

857 лв.

27.05.19 – 03.06.19

1105 лв.

1195 лв.

973 лв.

912 лв.

03.06.19 – 10.06.19

1083 лв.

1164 лв.

957 лв.

900 лв.

10.06.19 – 17.06.19

1083 лв.

1164 лв.

957 лв.

900 лв.

17.06.19 – 24.06.19

1083 лв.

1164 лв.

957 лв.

900 лв.

24.06.19 – 01.07.19

1083 лв.

1164 лв.

957 лв.

900 лв.

01.07.19 – 08.07.19

1083 лв.

1164 лв.

957 лв.

900 лв.

08.07.19 – 15.07.19

1199 лв.

1316 лв.

1039 лв.

965 лв.

15.07.19 – 22.07.19

1199 лв.

1316 лв.

1039 лв.

965 лв.

22.07.19 – 29.07.19

1199 лв.

1316 лв.

1039 лв.

965 лв.

29.07.19 – 05.08.19

1199 лв.

1316 лв.

1039 лв.

965 лв.

05.08.19 – 12.08.19

1199 лв.

1316 лв.

1039 лв.

965 лв.

12.08.19 – 19.08.19

1199 лв.

1316 лв.

1039 лв.

965 лв.

19.08.19 – 26.08.19

1199 лв.

1316 лв.

1039 лв.

965 лв.

26.08.19 – 02.09.19

1149 лв.

1251 лв.

1004 лв.

937 лв.

02.09.19 – 09.09.19

1083 лв.

1164 лв.

957 лв.

900 лв.

09.09.19 – 16.09.19

1083 лв.

1164 лв.

957 лв.

900 лв.

16.09.19 – 23.09.19

1083 лв.

1164 лв.

957 лв.

900 лв.

23.09.19 – 30.09.19

1029 лв.

1102 лв.

919 лв.

869 лв.

*При настаняване на 2 възрастни + 2 деца, таксуването и за първо и за второ дете е по цена за 2 ро дете. Настаняването е в по-голямо помещение.

Пакетните цени включват:

- самолетен билет София - Енфида - София; 
- летищни такси;
- трансфери летище – хотел – летище;
- Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;
- 7 нощувки в Vincci Marillia Superior 4* на съответната база на изхранване;
- медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистънс с ДЗИ;
- представител на туроператора

Пакетните цени не включват:
- Двудневна екскурзия Пустинята Сахара: 95 евро на възрастен / 95 евро на дете: Джип сафари – включено в цента- По време на екскурзията ще разгледаме 2/3 от страната и ще се запознаем с нейната история, традициите и обичаи. По желание, срещу допълнително заплащане на място: яздене на камили – 30 динара / 10 ЕВРО на човек; АТВ - 50 динара /17 ЕВРО за 1 човек; делтапланер при подходящи условия - 70 динара / 24 ЕВРО на човек.
- Целодневна екскурзия Кайруан и Ел Джем с включен обяд: 49 евро на възрастен/ 25 евро на дете;
- Целодневна екскурзия: Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид, с включен обяд: 60 евро на възрастен / 30 евро на дете;
- Полудневна екскурзия разходка с катамаран: 30 евро на възрастен/ 20 евро на дете;
- Полудневна екскурзия разходка с пиратски кораб: 30 евро на възрастен/ 20 евро на дете;
- Вечерна екскурзия Национална вечер Мединат Ал Захра – шоу програма + вечеря: 38 евро на възрастен / 38 евро на дете;
- Полудневна екскурзия Зоопарк Фригия: 26 евро на възрастен / 20 евро на дете;
- Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета;
- Цените са калкулирани с параметри 650$/ тон и 1 евро = 1.17 долара;
- В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.

Marhaba Resort 4*
В сърцето на туристическата зона на Сус, 10 минути от центъра на града и в близост до пристанището Ел Кантауи.

Цените в таблицата по-долу са  на човек, в стандартна стая, на база All inclusive, с включени летищни такси, валидни за резервации направени до 20.01.2019 г.

7 ALL
Дати

На човек в
двойна стая

Единична
стая

3-ти / 4-ти
възрастен

1-во дете
2 – 11,99 г.

2 ро дете
2 – 11,99 г.

04.05.19 – 11.05.19

904 лв.

959 лв.

832 лв.

784 лв.

832 лв.

11.05.19 – 18.05.19

904 лв.

959 лв.

832 лв.

784 лв.

832 лв.

27.05.19 – 03.06.19

973 лв.

1044 лв.

880 лв.

818 лв.

880 лв.

03.06.19 – 10.06.19

992 лв.

1069 лв.

893 лв.

828 лв.

893 лв.

10.06.19 – 17.06.19

992 лв.

1069 лв.

893 лв.

828 лв.

893 лв.

17.06.19 – 24.06.19

992 лв.

1069 лв.

893 лв.

828 лв.

893 лв.

24.06.19 – 01.07.19

992 лв.

1069 лв.

893 лв.

828 лв.

893 лв.

01.07.19 – 08.07.19

1079 лв.

1245 лв.

955 лв.

872 лв.

954 лв.

08.07.19 – 15.07.19

1079 лв.

1245 лв.

955 лв.

872 лв.

954 лв.

15.07.19 – 22.07.19

1079 лв.

1245 лв.

955 лв.

872 лв.

954 лв.

22.07.19 – 29.07.19

1079 лв.

1245 лв.

955 лв.

872 лв.

954 лв.

29.07.19 – 05.08.19

1104 лв.

1301 лв.

973 лв.

884 лв.

972 лв.

05.08.19 – 12.08.19

1123 лв.

1344 лв.

986 лв.

893 лв.

985 лв.

12.08.19 – 19.08.19

1123 лв.

1344 лв.

986 лв.

893 лв.

985 лв.

19.08.19 – 26.08.19

1123 лв.

1344 лв.

986 лв.

893 лв.

985 лв.

26.08.19 – 02.09.19

1106 лв.

1318 лв.

974 лв.

885 лв.

973 лв.

02.09.19 – 09.09.19

1003 лв.

1168 лв.

901 лв.

833 лв.

901 лв.

09.09.19 – 16.09.19

1003 лв.

1168 лв.

901 лв.

833 лв.

901 лв.

16.09.19 – 23.09.19

1003 лв.

1168 лв.

901 лв.

833 лв.

901 лв.

23.09.19 – 30.09.19

1003 лв.

1168 лв.

901 лв.

833 лв.

901 лв.

Пакетните цени включват:
- самолетен билет София / Варна- Енфида – София/ Варна с включени летищни такси;
- трансфери летище – хотел – летище;
- Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;
- 7 нощувки на съответната база на изхранване;
- медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистънс с ДЗИ;
- Представител на туроператора.

Пакетните цени не включват:
- Доплащане за стая с гледка море 98 лв на човек за 7 нощувки;
- Двудневна екскурзия Пустинята Сахара: 95 евро на възрастен / 95 евро на дете - джип сафари – включено в цента- По време на екскурзията ще разгледаме 2/3 от страната и ще се запознаем с нейната история, традициите и обичаи. По желание, срещу допълнително заплащане на място: яздене на камили – 30 динара/ 10 ЕВРО на човек; АТВ - 50 динар /17 ЕВРО за 1 човек; делтапланер при подходящи условия - 70 динара/ 24 ЕВРО на човек.
- Целодневна екскурзия Кайруан и Ел Джем с включен обяд: 49 евро на възрастен/ 25 евро на дете;
- Целодневна екскурзия: Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид, с включен обяд: 60 евро на възрастен/ 30 евро на дете;
- Полудневна екскурзия разходка с катамаран: 30 евро на възрастен/ 20 евро на дете;
- Полудневна екскурзия разходка с пиратски кораб: 30 евро на възрастен/ 20 евро на дете;
- Вечерна екскурзия Национална вечер Мединат Ал Захра – шоу програма + вечеря: 38 евро на възрастен / 38 евро на дете;
- Полудневна екскурзия Зоопарк Фригия: 26 евро на възрастен / 20 евро на дете;
- Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета;
- Цените са калкулирани с параметри 650$/ тон и 1 евро = 1.17 долара;
- В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.

Vincci Nozha Beach 4*
Разположен между Хамамет и Набел в залива на Хамамет, на брега на прекрасен пясъчен плаж.

Цените в таблицата по-долу са на човек, в стандартна стая, на база All inclusive, с включени летищни такси, валидни за резервации направени до 20.01.2019 г.

7 ALL
Дати

На човек в
двойна стая

Единична
стая

3-ти / 4-ти
възрастен

1-во дете
2 – 11,99 г.

2ро дете
2 – 11,99 г.

04.05.19 – 11.05.19

948 лв.

1019 лв.

863 лв.

806 лв.

877 лв.

11.05.19 – 18.05.19

948 лв.

1019 лв.

863 лв.

806 лв.

877 лв.

27.05.19 – 03.06.19

1030 лв.

1120 лв.

920 лв.

847 лв.

938 лв.

03.06.19 – 10.06.19

1006 лв.

1089 лв.

904 лв.

835 лв.

920 лв.

10.06.19 – 17.06.19

1006 лв.

1089 лв.

904 лв.

835 лв.

920 лв.

17.06.19 – 24.06.19

1006 лв.

1089 лв.

904 лв.

835 лв.

920 лв.

24.06.19 – 01.07.19

1006 лв.

1089 лв.

904 лв.

835 лв.

920 лв.

01.07.19 – 08.07.19

1006 лв.

1089 лв.

904 лв.

835 лв.

920 лв.

08.07.19 – 15.07.19

1175 лв.

1293 лв.

1022 лв.

920 лв.

1047 лв.

15.07.19 – 22.07.19

1175 лв.

1293 лв.

1022 лв.

920 лв.

1047 лв.

22.07.19 – 29.07.19

1175 лв.

1293 лв.

1022 лв.

920 лв.

1047 лв.

29.07.19 – 05.08.19

1175 лв.

1293 лв.

1022 лв.

920 лв.

1047 лв.

05.08.19 – 12.08.19

1175 лв.

1293 лв.

1022 лв.

920 лв.

1047 лв.

12.08.19 – 19.08.19

1175 лв.

1293 лв.

1022 лв.

920 лв.

1047 лв.

19.08.19 – 26.08.19

1175 лв.

1293 лв.

1022 лв.

920 лв.

1047 лв.

26.08.19 – 02.09.19

1103 лв.

1205 лв.

971 лв.

883 лв.

993 лв.

02.09.19 – 09.09.19

1006 лв.

1089 лв.

904 лв.

835 лв.

920 лв.

09.09.19 – 16.09.19

1006 лв.

1089 лв.

904 лв.

835 лв.

920 лв.

16.09.19 – 23.09.19

1006 лв.

1089 лв.

904 лв.

835 лв.

920 лв.

23.09.19 – 30.09.19

966 лв.

1040 лв.

875 лв.

815 лв.

890 лв.

* При настаняване на 2 възрастни + 2 деца, таксуването и за първо, и за второ дете е по цена за 2ро дете. Настаняването е в по-голямо помещение.

Пакетните цени включват:

- самолетен билет София / Варна- Енфида – София/ Варна с включени летищни такси;
- трансфери летище – хотел – летище;
- Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;
- 7 нощувки на съответната база на изхранване;
- медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистънс с ДЗИ;
- Представител на туроператора.

Пакетните цени не включват:
- Двудневна екскурзия Пустинята Сахара: 95 евро на възрастен / 95 евро на дете - Джип сафари – включено в цента- По време на екскурзията ще разгледаме 2/3 от страната и ще се запознаем с нейната история, традициите и обичаи. По желание, срещу допълнително заплащане на място: яздене на камили – 30 динара/ 10 ЕВРО на човек; АТВ - 50 динар /17 ЕВРО за 1 човек; делтапланер при подходящи условия - 70 динара/ 24 ЕВРО на човек.
- Целодневна екскурзия Кайруан и Ел Джем с включен обяд: 49 евро на възрастен/ 25 евро на дете;
- Целодневна екскурзия: Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид, с включен обяд: 60 евро на възрастен/ 30 евро на дете;
- Полудневна екскурзия разходка с катамаран: 30 евро на възрастен/ 20 евро на дете;
- Полудневна екскурзия разходка с пиратски кораб: 30 евро на възрастен/ 20 евро на дете;
- Вечерна екскурзия Национална вечер Мединат Ал Захра – шоу програма + вечеря: 38 евро на възрастен / 38 евро на дете;
- Полудневна екскурзия Зоопарк Фригия: 26 евро на възрастен / 20 евро на дете;
- Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета;
- Цените са калкулирани с параметри 650$/ тон и 1 евро = 1.17 долара;
- В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.

Concorde Marco Polo 4* LUX
Хотел без забележки- оценка на клиенти 4*+ . Перфектна локация на брега на морето, срещу плажа на Ясмин Хамамет.

Цените в таблицата по-долу са на човек, в стандартна стая, на база All inclusive, с включени летищни такси, валидни за резервации направени до 20.01.2019 г.

Дати

На човек в двойна стая

Единична стая

3-ти / 4-ти възрастен

1-во дете 2 – 11,99 г.  с двама възрастни

* 1во / 2-ро дете 2 – 11,99 г. с двама възрастни

04.05.19 – 11.05.19

1129 лв.

1207 лв.

985 лв.

902 лв.

1111 лв.

11.05.19 – 18.05.19

1129 лв.

1207 лв.

985 лв.

902 лв.

1111 лв.

27.05.19 – 03.06.19

1249 лв.

1354 лв.

1069 лв.

962 лв.

1230 лв.

03.06.19 – 10.06.19

1129 лв.

1207 лв.

985 лв.

902 лв.

1111 лв.

10.06.19 – 17.06.19

1168 лв.

1264 лв.

1026 лв.

931 лв.

1168 лв.

17.06.19 – 24.06.19

1178 лв.

1274 лв.

1033 лв.

936 лв.

1178 лв.

24.06.19 – 01.07.19

1178 лв.

1274 лв.

1033 лв.

936 лв.

1178 лв.

01.07.19 – 08.07.19

1178 лв.

1274 лв.

1033 лв.

936 лв.

1178 лв.

08.07.19 – 15.07.19

1293 лв.

1389 лв.

1113 лв.

993 лв.

1293 лв.

15.07.19 – 22.07.19

1277 лв.

1373 лв.

1102 лв.

985 лв.

1277 лв.

22.07.19 – 29.07.19

1293 лв.

1389 лв.

1113 лв.

993 лв.

1293 лв.

29.07.19 – 05.08.19

1293 лв.

1389 лв.

1113 лв.

993 лв.

1293 лв.

05.08.19 – 12.08.19

1293 лв.

1389 лв.

1113 лв.

993 лв.

1293 лв.

12.08.19 – 19.08.19

1293 лв.

1389 лв.

1113 лв.

993 лв.

1293 лв.

19.08.19 – 26.08.19

1293 лв.

1389 лв.

1113 лв.

993 лв.

1293 лв.

26.08.19 – 02.09.19

1215 лв.

1311 лв.

1058 лв.

954 лв.

1215 лв.

02.09.19 – 09.09.19

1116 лв.

1212 лв.

989 лв.

904 лв.

1116 лв.

09.09.19 – 16.09.19

1099 лв.

1298 лв.

1049 лв.

948 лв.

1202 лв.

16.09.19 – 23.09.19

1099 лв.

1298 лв.

1049 лв.

948 лв.

1202 лв.

23.09.19 – 30.09.19

1128 лв.

1224 лв.

997 лв.

910 лв.

1128 лв.

* При настаняване на 2 възрастни + 2 деца, таксуването и за първо и за второ дете е по цена за 2ро дете. Настаняването е в по-голямо помещение с две стаи.

Пакетните цени включват:
- самолетен билет София / Варна - Тунис - София / Варна с включени летищни такси;
- трансфери летище – хотел – летище;
- Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;
- 7 нощувки база All Inclusive;
- медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистънс с ДЗИ;
- представител на туроператора;

Пакетните цени не включват:
- Двудневна екскурзия Пустинята Сахара и нейната магия: 95 евро на възрастен / 95 евро на дете - джип сафари – включено в цента- По време на екскурзията ще разгледаме 2/3 от страната и ще се запознаем с нейната история, традициите и обичаи. По желание, срещу допълнително заплащане на място: яздене на камили – 30 динара / 10 ЕВРО на човек; АТВ - 50 динара /17 ЕВРО за 1 човек; делтапланер при подходящи условия - 70 динара / 24 ЕВРО на човек.
- Целодневна екскурзия Кайруан и Ел Джем с включен обяд: 49 евро на възрастен/ 25 евро на дете;
- Целодневна екскурзия: Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид, с включен обяд: 60 евро на възрастен / 30 евро на дете;
- Полудневна екскурзия разходка с катамаран: 30 евро на възрастен/ 20 евро на дете;
- Полудневна екскурзия разходка с пиратски кораб: 30 евро на възрастен/ 20 евро на дете;
- Вечерна екскурзия Национална вечер Мединат Ал Захра – шоу програма + вечеря: 38 евро на възрастен / 38 евро на дете;
- Полудневна екскурзия Зоопарк Фригия: 26 евро на възрастен / 20 евро на дете;
- Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета;
- Цените са калкулирани с параметри 650$/ тон и 1 евро = 1.17 долара;
- В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.

Iberostar Averoes 4*
Хотел от веригата Iberostar- разположен в курорта Ясмин Хамамет на тюркоазеното море на Тунис под безкрайното синьо небе.

Цените в таблицата по-долу са на човек, в стандартна стая, на база All inclusive, с включени летищни такси, валидни за резервации направени до 20.01.2019 г.

Дати

На човек в
двойна стая

Единична стая

3-ти / 4-ти
възрастен

1-во / 2ро  дете
2 – 11,99 г.

04.05.19 – 11.05.19

1139 лв.

1174 лв.

1005 лв.

920 лв.

11.05.19 – 18.05.19

1139 лв.

1174 лв.

1005 лв.

920 лв.

27.05.19 – 03.06.19

1252 лв.

1307 лв.

1089 лв.

980 лв.

03.06.19 – 10.06.19

1272 лв.

1477 лв.

1104 лв.

991 лв.

10.06.19 – 17.06.19

1272 лв.

1477 лв.

1104 лв.

991 лв.

17.06.19 – 24.06.19

1298 лв.

1599 лв.

1124 лв.

1005 лв.

24.06.19 – 01.07.19

1298 лв.

1599 лв.

1124 лв.

1005 лв.

01.07.19 – 08.07.19

1298 лв.

1599 лв.

1124 лв.

1005 лв.

08.07.19 – 15.07.19

1329 лв.

1642 лв.

1144 лв.

1019 лв.

15.07.19 – 22.07.19

1369 лв.

1701 лв.

1171 лв.

1039 лв.

22.07.19 – 29.07.19

1424 лв.

1784 лв.

1210 лв.

1067 лв.

29.07.19 – 05.08.19

1498 лв.

1895 лв.

1262 лв.

1104 лв.

05.08.19 – 12.08.19

1498 лв.

1895 лв.

1262 лв.

1104 лв.

12.08.19 – 19.08.19

1498 лв.

1895 лв.

1262 лв.

1104 лв.

19.08.19 – 26.08.19

1498 лв.

1895 лв.

1262 лв.

1104 лв.

26.08.19 – 02.09.19

1312 лв.

1615 лв.

1131 лв.

1010 лв.

02.09.19 – 09.09.19

1312 лв.

1615 лв.

1131 лв.

1010 лв.

09.09.19 – 16.09.19

1312 лв.

1615 лв.

1131 лв.

1010 лв.

16.09.19 – 23.09.19

1233 лв.

1391 лв.

1076 лв.

971 лв.

23.09.19 – 30.09

1233 лв.

1391 лв.

1076 лв.

971 лв.

Пакетните цени включват:

- самолетен билет София / Варна- Енфида – София/ Варна с включени летищни такси;
- трансфери летище – хотел – летище;
- Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;
- 7 нощувки на съответната база на изхранване;
- медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистънс с ДЗИ;
- представител на туроператора.

Пакетните цени не включват:
- Доплащане стая с гледка море 140 лв на човек за престой 7 ношувки;
- Доплащане Family room 2 възрастни +2 деца – 640 лв + цената за възрастен *2 + цената за дете *2;
- Двудневна екскурзия Пустинята Сахара: 95 евро на възрастен / 95 евро на дете- Джип сафари – включено в цента- По време на екскурзията ще разгледаме 2/3 от страната и ще се запознаем с нейната история, традициите и обичаи. По желание, срещу допълнително заплащане на място: яздене на камили – 30 динара / 10 ЕВРО на човек; АТВ - 50 динара /17 ЕВРО за 1 човек; делтапланер при подходящи условия - 70 динара / 24 ЕВРО на човек.
- Целодневна екскурзия Кайруан и Ел Джем с включен обяд: 49 евро на възрастен/ 25 евро на дете;
- Целодневна екскурзия: Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид, с включен обяд: 60 евро на възрастен / 30 евро на дете;
- Полудневна екскурзия разходка с катамаран: 30 евро на възрастен/ 20 евро на дете;
- Полудневна екскурзия разходка с пиратски кораб: 30 евро на възрастен/ 20 евро на дете;
- Вечерна екскурзия Национална вечер Мединат Ал Захра – шоу програма + вечеря: 38 евро на възрастен / 38 евро на дете;
- Полудневна екскурзия Зоопарк Фригия: 26 евро на възрастен / 20 евро на дете;
- Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета;
- Цените са калкулирани с параметри 650$/ тон и 1 евро = 1.17 долара;
- В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.

Lella Baya 4* Thalasso

Хотел „Lella Baya“ се отличава с модерна и традиционна архитектура, разположен само на няколко минути от новата Медина в туристическия курорт Яшмин Хамамет с изглед към морето, построен върху обща площ от 3 хектара, от които 20% са предназначени за озеленяване и превръщането им в малка райска градина.

Цените в таблицата по-долу са на човек, в стандартна стая, на база All inclusive, с включени летищни такси, валидни за резервации направени до 20.01.2019 г.

Дати

На човек в
двойна стая

Единична стая

3-ти възрастен
4ти възрастен

1-во/ 2ро дете
2 – 11,99 г.

04.0519 – 11.05.19

914 лв.

948 лв.

840 лв.

663 лв.

11.05.19 – 18.05.19

914 лв.

948 лв.

840 лв.

663 лв.

27.05.19 – 03.06.19

987 лв.

1030 лв.

890 лв.

663 лв.

03.06.19 – 10.06.19

959 лв.

1003 лв.

870 лв.

663 лв.

10.06.19 – 17.06.19

959 лв.

1003 лв.

870 лв.

663 лв.

17.06.19 – 24.06.19

959 лв.

1003 лв.

870 лв.

663 лв.

24.06.19 – 01.07.19

959 лв.

1003 лв.

870 лв.

663 лв.

01.07.19 – 08.07.19

978 лв.

1041 лв.

884 лв.

663 лв.

08.07.19 – 15.07.19

1024 лв.

1135 лв.

917 лв.

663 лв.

15.07.19 – 22.07.19

1069 лв.

1213 лв.

949 лв.

663 лв.

22.07.19 – 29.07.19

1189 лв.

1409 лв.

1032 лв.

663 лв.

29.07.19 – 05.08.19

1189 лв.

1409 лв.

1032 лв.

663 лв.

05.08.19 – 12.08.19

1189 лв.

1409 лв.

1032 лв.

663 лв.

12.08.19 – 19.08.19

1189 лв.

1409 лв.

1032 лв.

663 лв.

19.08.19 – 26.08.19

1148 лв.

1325 лв.

1003 лв.

663 лв.

26.08.19 – 02.09.19

1046 лв.

1113 лв.

932 лв.

663 лв.

02.09.19 – 09.09.19

1046 лв.

1113 лв.

932 лв.

663 лв.

09.09.19 – 16.09.19

1046 лв.

1113 лв.

932 лв.

663 лв.

16.09.19 – 23.09.19

969 лв.

1019 лв.

879 лв.

663 лв.

23.09.19 – 30.09.19

959 лв.

1003 лв.

870 лв.

663 лв.

Пакетната цена включва:
- Самолетен билет София / Варна- Енфида – София/ Варна с включени летищни такси;
- Трансфери летище – хотел – летище;
- Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;
- 7 нощувки на съответната база на изхранване;
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистънс с ДЗИ;
- Представител на туроператора.

Пакетната цена не включва:
- Двудневна екскурзия Пустинята Сахара: 95 евро на възрастен / 95 евро на дете
- Джип сафари – включено в цента- По време на екскурзията ще разгледаме 2/3 от страната и ще се запознаем с нейната история, традициите и обичаи.
- По желание, срещу допълнително заплащане на място: яздене на камили – 30 динара / 10 ЕВРО на човек; АТВ - 50 динара /17 ЕВРО за 1 човек; делтапланер при подходящи условия - 70 динара/ 24 ЕВРО на човек.
- Целодневна екскурзия Кайруан и Ел Джем с включен обяд: 49 евро на възрастен/ 25 евро на дете;
- Целодневна екскурзия: Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид, с включен обяд: 60 евро на възрастен / 30 евро на дете;
- Полудневна екскурзия разходка с катамаран: 30 евро на възрастен/ 20 евро на дете;
- Полудневна екскурзия разходка с пиратски кораб: 30 евро на възрастен/ 20 евро на дете;
- Вечерна екскурзия Национална вечер Мединат Ал Захра – шоу програма + вечеря: 38 евро на възрастен / 38 евро на дете;
- Полудневна екскурзия Зоопарк Фригия: 26 евро на възрастен / 20 евро на дете;
- Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета;
- Цените са калкулирани с параметри 650$/ тон и 1 евро = 1.17 долара;
- В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др. 

Concorde Green Park 5* LUX
 5-звездният хотел Concorde Green Park Palace в стил араго-андалуски дворец се радва на изключителна локация в близост до пясъчно крайбрежие.

Цените в таблицата по-долу са на човек, в стандартна стая, на база All inclusive, с включени летищни такси, валидни за резервации направени до 15.01.2019 г.

Дати

На човек в двойна стая

Единична стая

3-ти / 4-ти възрастен

1-во дете 2 – 11,99 г.

2-ро дете 2 – 11,99 г.

04.05.19 – 11.05.19

1268 лв.

1380 лв.

1100 лв.

984 лв.

1274 лв.

11.05.19 – 18.05.19

1268 лв.

1380 лв.

1100 лв.

984 лв.

1274 лв.

27.05.19 – 03.06.19

1439 лв.

1576 лв.

1216 лв.

1067 лв.

1440 лв.

03.06.19 – 10.06.19

1274 лв.

1380 лв.

1100 лв.

984 лв.

1274 лв.

10.06.19 – 17.06.19

1348 лв.

1528 лв.

1152 лв.

1021 лв.

1348 лв.

17.06.19 – 24.06.19

1360 лв.

1553 лв.

1160 лв.

1027 лв.

1360 лв.

24.06.19 – 01.07.19

1360 лв.

1553 лв.

1160 лв.

1027 лв.

1360 лв.

01.07.19 – 08.07.19

1360 лв.

1553 лв.

1160 лв.

1027 лв.

1360 лв.

08.07.19 – 15.07.19

1514 лв.

1649 лв.

1268 лв.

1104 лв.

1514 лв.

15.07.19 – 22.07.19

1492 лв.

1635 лв.

1252 лв.

1093 лв.

1492 лв.

22.07.19 – 29.07.19

1514 лв.

1649 лв.

1268 лв.

1104 лв.

1514 лв.

29.07.19 – 05.08.19

1514 лв.

1649 лв.

1268 лв.

1104 лв.

1514 лв.

05.08.19 – 12.08.19

1514 лв.

1649 лв.

1268 лв.

1104 лв.

1514 лв.

12.08.19 – 19.08.19

1514 лв.

1649 лв.

1268 лв.

1104 лв.

1514 лв.

19.08.19 – 26.08.19

1514 лв.

1649 лв.

1268 лв.

1104 лв.

1514 лв.

26.08.19 – 02.09.19

1411 лв.

1529 лв.

1196 лв.

1052 лв.

1411 лв.

02.09.19 – 09.09.19

1327 лв.

1433 лв.

1137 лв.

1010 лв.

1327 лв.

09.09.19 – 16.09.19

1394 лв.

1509 лв.

1184 лв.

1044 лв.

1394 лв.

16.09.19 – 23.09.19

1394 лв.

1509 лв.

1184 лв.

1044 лв.

1394 лв.

23.09.19 – 30.09.19

1336 лв.

1443 лв.

1143 лв.

1015 лв.

1336 лв.

* Настаняването на 2 възрастни с 2 деца е във фамилна стая.

Пакетните цени включват:
- самолетен билет София / Варна - Тунис - София / Варна с включени летищни такси;
- трансфери летище – хотел – летище;
- Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;
- 7 нощувки в Concorde Green Park 5* на All Inclusive;
- медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистънс с ДЗИ;
- представител на туроператора;

Пакетните цени не включват:
- Доплащане за стая с гледка море- 100 лв на човек за 7 нощувки
- Двудневна екскурзия Пустинята Сахара и нейната магия: 95 евро на възрастен / 95 евро на дете - Джип сафари – включено в цента- По време на екскурзията ще разгледаме 2/3 от страната и ще се запознаем с нейната история, традициите и обичаи. По желание, срещу допълнително заплащане на място: яздене на камили – 30 динара / 10 ЕВРО на човек; АТВ - 50 динара /17 ЕВРО за 1 човек; делтапланер при подходящи условия - 70 динара / 24 ЕВРО на човек.
- Целодневна екскурзия Кайруан и Ел Джем с включен обяд: 49 евро на възрастен/ 25 евро на дете;
- Целодневна екскурзия: Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид, с включен обяд: 60 евро на възрастен / 30 евро на дете;
- Полудневна екскурзия разходка с катамаран: 30 евро на възрастен/ 20 евро на дете;
- Полудневна екскурзия разходка с пиратски кораб: 30 евро на възрастен/ 20 евро на дете;
- Вечерна екскурзия Национална вечер Мединат Ал Захра – шоу програма + вечеря: 38 евро на възрастен / 38 евро на дете;
- Полудневна екскурзия Зоопарк Фригия: 26 евро на възрастен / 20 евро на дете;
- Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета;
- Цените са калкулирани с параметри 650$/ тон и 1 евро = 1.17 долара;
- В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.

Полетно разписание: (подлежи на препотвърждение)
Авиокомпания: Bulgaria air
София – Енфида: 09:35 / 09:50 ч.
Енфида – София: 10:35 / 14:45 ч.

Трансфер:
летище – хотел – летище: Продължителност: около 1 час в посока с 3*/4* автобус. 

Условия за резервации:
Първоначална вноска: 350 лв. при подписване на договор.
Краен срок за пълно плащане: 31 дни преди датата на пътуване.

Условия за прекратяване на договор:
- ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
- Когато ПЪТУВАЩИЯТ прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора.
- ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на неопределими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътници до дестинацията.
- При прекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯТ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение.
- ПЪТУВАЩИЯТ може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора.
- ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.
- ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в периода между 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет и датата на започване изпълнението на туристическия пакет включително.

ВАЖНО:
1. Туроператорът си запазва правото да прави промени на програмата или авиокомапнията, както и часовете на полетите.
2. Минимален брой за провеждане на програмата – 140 души.
3. Групата се потвърждава до 20 дни преди отпътуване.
4. Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
5. Моля, да имате предвид,че за пътуването е необходим международен паспорт с валидност не по-малко от 6 месеца преди датата на отпътуване.
6. Индийската страна не изисква задължителни ваксини, освен ваксина против жълта треска за лица, посетили през последните 6 дни държави, в които е разпространено това заболяване (главно африкански и латиноамерикански държави).
7. Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма.

Описание на хотелите:

Dar Khayam 3+*, Хамамет - http://www.khayamhotels.com/Hotel_dar_Khayam.asp
Местоположение: Разположен на един от най-красивите плажове на Хамамет, на 6 километра от центъра на града и на 60 километра от летище Тунис Картаген. хотел Dar Khayam 3+* се отличава с хармонията на своята архитектура. Типичният стил на този хотел веднага ще ви очарова. Заобиколен от зелени градини, хотелът успява да съчетае традицията и иновациите.
Стаи: Хотел Dar Khayam 3+* разполага с 320 стаи, включително:172 двойни стаи; 45 тройни стаи; 80 четворни стаи; 23 апартамента. Стаите са разпределени на: Централният блок; Резиденцията Ясмин; Дуарската резиденция. Стаите са климатизирани, със сателитна телевизия и самостоятелни балкони.
На територията на хотела: 3 басейна за възрастни, един открит, един закрит закрит и един с водни пързалки; 2 детски басейна; 2 тенис корта; Балнеолечебен център; Магазини; Фризьорски салон; Обмяна на валута; Дискотека край морето; мини клуб (от 4 до 12 години); фитнес център. Заведения на територията на хотела: Основен ресторант "CITRUS", местни и международни ястия; Снек "ТЕРАСА" край басейна; Барбекю "BEACH CLUB" до морето; Бар "ОАЗИС БАР"; Басейн "Pool Bar" до басейна; "BAR TOBOGGANS" край басейна с водни пързалки; "SNACK TOBOGGANS" край басейна с водни пързалки; Мавритано кафе "АЯМ ЗАМЕН". Плаж: Dar Khayam 3+* е разположен на първа линия до плажа, с директен достъп до собствения си частен плаж.

Vincci Marillia Superior 4*, Ясмин Хамамет - https://www.vinccihoteles.com/eng/Hotels/Tunisia/
Местоположение: Хотелът се намира в Ясмин Хамамет, известен със своите жасминови засаждания. Разположен е на първа линия, на 60 км от Тунис, 8 км от древния град Хамамет. На 500 м от хотела са разположени основни магазини.
Стаи: Хотелът предлага настаняване в 273 стаи, като всички помещения разполагат с: Баня с душ; Климатик; Сателитна телевизия; Мини хладилник; Телефон; Балкон; Сейф. 
В хотела: Основен ресторант; Ресторант с местна кухня; Италиански ресторант; Лоби бар; Тропичен бар; Бар на басейна; Кафене в източен стил; Конферентна зала; Магазин; Фризьорски салон; Хамам; Сауна; Масажи; Басейн; Детски басейн; Чадъри и шезлонги на басейна и плажа безплатно.
Спорт и забавления: 3 тенис корта; Планински колелета; Дартс; Билярд; Тенис на маса; Водни ски; Банан; Уиндсърфинг; Плажен волейбол; Плажен футбол; Водна топка; Фитнес; Аеробика; Водна аеробика; Степ аеробика; Дискотека; Детска площадка.

Marhaba Resort 4*, Сусwww.marhaba-resort.com
Marhaba Resort 4* е част от престижната верига Marhaba Hotels. Хотелът е разположен в сърцето на туристическата зона на Сус. Намира се на 10 минути от центъра на града, на 10 минути от пристанището Ел Кантауи и голф игрището, и на 40 минути от летище Енфида.
Хотелът е наскоро реновиран и се състои от 3 сгради:"Marhaba Club", "Marhaba", "Marhaba Neptune". Комплексът се разпростира на територията от 15 хектара. Хотелът разполага с 240 стаи, 2 луксозни suites. Всички стаи разполагат: 25 m2 стаи; Едно или две допълнителни легла спрямо броя хора в едно помещение; Климатик; Телефон; Сателитна телевизия; Баня; Малък балкон с гледка море, басейн или парк; Мини хладилник. На разположение на гостите са: Ресторант, готов да поглези своите гости; Снек бар на плажа; Moorish coffee- предлагащ ароматен чай и турско кафе; Панорамен средиземноморски ресторант (срещу доплащане); Бар на басейна; Дискотека; Анимация; Мини клуб; Конферентна зала; Сауна, масаж, турска баня; Безплатни чадъри и шезлонги. Плажни кърпи са с депозит от 20 динара; Безплатен Wi Fi не територията на целия хотел; Сейф срещу 2 динара на ден + 20 динара депозит за ключ; Сешоар и ютия са дават срещу депозит за 1 час на рецепция на хотела; СПА с 2 Herbal tea rooms, 2 стаи за релакс, 1 стая за масаж по двойки, 3 самостоятелни стаи за масаж, Хамам, Сауна;
Безплатно: 2 открити басейна, един от които е с водни пързалки; 1 закрит басейн; Мини клуб; Тенис на маса; Мини голф; Водна аеробика; Плажен волейбол; Анимация; Игри- петанка, дартс. Мини футбол, стречинг, уроци по танци; Кабаре спектакъл, Тунизийски фолклор музика на живо; Фитнес – един час на ден безплатно.
Срещу заплащане: 8 тенис корта; Водни видове спорт; Скуош; Яздене на коне и камили
All Inclusive: Закуска – основен ресторант „Marhaba“ 07.00-10.00; Късна закуска - снек бар "Palmeraie" 10.00-11.45; Обяд – основен ресторант „Marhaba“ 12.30-14.30; Бисквити, кафе, палачинки - снек бар "Palmeraie" 15.00-17.00; Вечеря – основен ресторант „Marhabа“ 18.30-21.00; Тематични вечери на блок маса 2 път седмично в основния ресторант; Лоби бар 09.00-00.00; Снек бар "Palmeraie" 10.00-00.00; Бар на плажа10.00-18.00; Хамам или сауна 1 път за целия престой; Кърпи на плажа или басейна срещу депозит; Чадъри и шезлонги на плажа и басейна – безплатно. Анимация и водни пързалки. 

Vincci Nozha Beach 4*, Хамамет  - www.vinccihoteles.com/eng/Hotels/Tunisia/Hammamet/Хотелът е напълно реновиран през зимата 2007-2009. Хотелът е един от най-добрите в Хамамет със своята All inclusive концепция. Подходящ за семейства с деца. Разположен между Хамамет и Набел в залива на Хамамет, на брега на прекрасен пясъчен плаж. С множество магазини, заведения, наргиле бар в близост до хотела. Хотелът се състои от 1 основна сграда с 400 стаи, повечето от които са с изглед към морето. Всички помещения разполагат с: Баня; Климатик; Телефон; Балкон. 
В хотела: Басейни (открит с водни пързалки, датски и закрит); Мини клуб; Мини зоопарк; Ресторант; Пиано бар; Кафене в мавритански стил; Барбекю; Нощен клуб; Бутик; Фризьорски салон.
Спорт и забавления за малки и големи: Фитнес; Тенис кортове; Площадка за волейбол; Културни представления; Дискотека; Фолклорни вечери; Конкурси; Водни ски; Морски разходки; Водни колела; Яздене на коне и камили.
Хавлии за плаж – получават се безплатно на рецепция, препоръчително е да се взимат рано сутрин. Подмяната на плажни хавлии е безплатно.

Concorde Marco Polo 4*, Ясмин Хамамет,  http://www.concorde-tunisia.com
Хотел Concorde Marco Polo 4 * се радва на уникално местоположение на брега на морето, срещу плажа на Ясмин Хамамет, в непосредствена близост (300м) или 10-15 мин. до яхтеното пристанище (марината) и от новата марина, и на няколко минути от търговски обекти, като магазини, заведения, увеселителни паркове и атракции. Хотелът се намира на 8км от стария град на Хамамет. На 500м от хотела са намира и спирката на автобуси. Идеално разположен в близост до морето в известния морски курорт Ясмин Хамамет – Тунис. Построен в елегантен мавритански стил, съчетаващ модерен комфорт и очарованието на стария свят, този разкошен 4-звезден хотел предлага широка гама от съоръжения и услуги, който обръща внимание на всеки малък детайл, за да сте сигурни, че ще имате незабравим престой. 
За удобството на своите клиенти с различни изисквания хотелът предлага 464 стаи и апартаменти. Просторни, светли и приятно декорирани в съвременен стил, тези стаи и суити разполагат с всички съвременни съоръжения и всички имат балкон или тераса с изглед към морето, басейна или градината. Стаите разполагат с: Баня; Сешаор; Телефон; Повечето от стаи разполагат с безплатен WiFi; Климатик; Мини хладилник; Теливизор с плосък екран и сателитна телевизия; Мини сейф; Балкон или тераса.
Хотелът разполага с 3 ресторанта за непушачи и 4 бара, където ще откриете голям избор от ястия и напитки. Що се отнася до развлеченията, екипът организира тематични вечери няколко пъти седмично. Фитнес; Външен басейн; Детски басейн; Детска площадка; Детски клуб за деца от 4 до 12 г; Обмяна на валута; Рент а кар; Фризьорски салон; Безплатни шезлонги и чадъри на басейна, кърпи на басейна са срещу депозит; Магазин за сувенири; Безплатен Wi Fi на рецепция и лоби бара;
Спорт и развлечения включени в All Inclusive: Тенис на маса, волейбол, гимнастика, Водна аеробика, аеробика, Тенис корт с твърда настилка, Различни игри организирани от аниматори, съобразени със сезона, Боулиг (наличен според заетостта), Водно колело, кану през сезона от май до октомври, 1 уводен урок за гмуркане в плувен басейн (при поискване) Срещу заплащане: Билярд; Флипер; Гмуркане, уроци по гмуркане от Май до Октомври; Различни водни спортове; Яздене на коне; Голф.
Описание на All Inclusive:
Закуска на бюфет. Има възможност за късна континентална закуска. Обяд на блок маса. Следобедна закуска 15.00-17.00. Вечеря на блок маса, няколко пъти седмично тематични вечери. С предварителна резервация алтернативна вечеря в някой от тематичните ресторанти (азиатски или италиански). Местни алкохолни и безалкохолни напитки консумирани в барове и ресторанти на хотела до 01.00ч през лятото и до полунощ през зимата. Ползване на сейф в стаите. Тенис на маса, волейбол, гимнастика, аеробика, тенис корт с твърдо покритие, тенисни ракети и топки са срещу депозит. Със запитване водно колело, кану, уроци по гмуркане в басейна. Дневна анимация за деца от 4 до 12 г - в детски клуб. Дневна анимация за възрастни. Занимания в Хоби клуба – няколко пъти седмично. Вечерни представления и жива музика. 

Iberostar Averroes 4*, Ясмин Хамамет -  https://www.iberostar.com/en
Хотелът се намира в курорта Ясмин Хамамет на тюркоазеното море на Тунис под безкрайното синьо небе. Разположен е на първа линия. Наред с всички активности, предлагащи се в хотела, локацията му е много атрактивна и спомага гостите да посетят различни забележителни места.
Хотелът предлага настаняване в 266 стаи, включващи такива с гледки към Средиземно море и дори такива с частен басейн на терасата. Всички помещения са наскоро реновирани и са с гледка градина или море. Те разполагат с: Вана или душ кабина; Сешоар; Балкон; Сателитна телевизия; Сейф (срещу заплащане): Телефон; Минибар; Климатик.
В ресторанта туристите могат да опитат най-доброто от тунизийската и международна кухня. Вкусни сладкиши, гриловани меса и специални ястия се приготвят направо пред тях. Конферентни зали; Фитнес център; Басейн; Два ресторанта; Три бара; Безжичен интернет. Има разнообразие от дейности, за малки и големи: Детски кът, включващ различни игри; Тематични партита, включително Поко Локо, караоке, тунизийски фолклор, ирландски танци и келтски вечери; Специални изненади за двойки за меден месец; СПА център; Редица забавления, като : Водни ски, Стрелба с лък, Голф, Водна аеробика, Петанка, Тенис, Водно поло, Танци, Дартс, Билярд; 

Lella Baya 4*http://www.lellabayathalasso.com/
Ако си мечтаете да избягате от сивото ежедневие и да обиколите руините на Римската империя, да се потопите в лукса на яхтените пристанища, да усетите духа на средиземно море без да пропускате да поглезите всичките си сетива, при това на достъпна цена, вашата дестинация е Тунис. Уникална страна, в която хилядолетните традиции се преплитат с иновациите на XXI век, а екзотиката на Изтока е с европейско лице. Хотел „Lella Baya“ се отличава с модерна и традиционна архитектура, разположен само на няколко минути от новата Медина в туристическия курорт Яшмин Хамамет с изглед към морето, построен върху обща площ от 3 хектара, от които 20% са предназначени за озеленяване и превръщането им в малка райска градина. Хотелът разполага с 247 стаи и апартаменти, украсени в арабски и амазийски стил. Добре обзаведени и комфортни, декорирани с вкус. Стаите разполагат с: Климатик; Сателитна телевизия; Телефон; Сешоар; Балкон; Минибар; Щори / завеси; Баня с Вана. В хотела: Частен плаж; 2 ресторанта; СПА център с пълен набор от услуги; Вътрешен и външен басейн; Детски кът; Фитнес център; Плажни чадъри /шезлонги; Тераса; Денонощна рецепция; Ежедневно почистване; Закуска на шведска маса; Wi-Fi във фоайето; Безплатен паркинг; Бебешки легла; Детегледачка (срещу заплащане); Фризьорски салон. Спорт и забавления за малки и големи: Открит плувен басейн; Закрит басейн със солена вода; Голф игрище "Citrus", 45 дупки: на 3 км; Голф игрище "Yasmine", дупки: на 3 км. Картаген - 5 минути пеша; Казино Ла Медина - 11 мин. Пеша; Порт Ясмин - на 12 минути пеша; Плаж Ясмин - на 16 минути пеша; Хамамет Бийч - 5.7 мин; Citrus Golfcourse – 8км; Голф игрище Ясмин - 8,2 km; Хамамет Форт - 6,8 km; Хамамет Съук - 6,9 km; Статуята на сирените - 6,8 km; Плаж Бел Аззур - 7,7 km. 

Concord Green Park 5*, до Сус  http://www.concorde-tunisia.com/En/
Местоположение: 5-звездният хотел Concorde Green Park Palace се радва на изключителна локация на крайбрежието на 500 м от пристанище Port El Kantaoui, в близост до едно от най-добрите голф игрища в Тунис, както и в близост до търговските зони на града и множество туристически атракции. На 150 м от хотела се намира автобусна спирка, а гр. Сус е само на 12км. Разположен до фин пясъчен плаж и в непосредствена близост до едно от най-красивите голф игрища, хотелът е в стил араго-андалуски дворец, обкръжен от голяма градина, разпростряла се на площ от 5 хектара, където палмите стоят величествено около огромния плувен басейн и стигат до края на плажа. Украсен с висящи градини и обширни тревни площи, хотелът оправдава името си.
Типичната архитектура с лазурните си куполи и бели кули ще ви отведе на вълнуващо пътешествие, което съчетава средиземноморската мекота и ориенталския лукс. Многобройни артистични детайли дооформят изтънчената обстановка на този 5-звезден хотел като великолепната мозаична фреска над централната еспланада или скулптура в долната част на стълбището на фоайето, подписана от международно известни художници.
Стаи: Хотелът предлага настаняване в 452 стаи и апартаменти.
Много просторни и елегантни, с гледка към морето,голф игрище или градини, те предлагат ненадминат комфорт и модерно оборудване от най-висока класа, включително безплатен достъп до безжичен интернет. Стаите разполагат със следните удобства: Баня с вана; Хавлии за баня; Сешоар; Консумативи за баня; Телефон; Климатик; Мини бар; Сателитна телевизия; Електронен сейф; Балкон или тераса; Сет за кафе и чай.
Ресторанти и барове: Хотелът разполага с голямо разнообразие от заведения за хранене: Основен ресторант; Арабско-ориенталски тематичен ресторант Дидон (с предварителна резервация); Гастрономичен тематичен ресторант „Le Savoy“ (с предварителна резервация, работи от 01.05 до 31.10); Средиземноморски тематичен ресторант (с предварителна резервация, работи от 15.06 до 15.09); Бар „Swing“; Бар „Funana“; Бар до басейна (работи през лятото).
В хотела: Външен басейн; Детски външен басейн; Вътрешен басейн; Детски клуб за деца от 4 до 12 г; Фитнес; Безплатен WiFi; Безплатни чадъри и шезлонги на басейн, кърпи на басейна са срещу депозит; Слънчева тераса; Смяна на валута; Рент а кар; Магазин.
Спорт и развлечения включени в All Inclusive: 1 Тенис корт с твърдо покритие; Тенис ракети и топки (срещу депозит); Фитнес; Пинг понг, плажен волейбол, гимнастика, водна аеробика, стрелба с лък, петанги; Дневна програма за деца от 4 до 12 г (няколко пъти седмично); Дневна програма за възрастни (няколко пъти седмично); Представления или жива музика (няколко пъти седмично). Срещу заплащане: Билярд; Водни спортове; Голф игрище. СПА Център: Хотелът разполага с голям СПА център (не е включен в All Inclusive) който предлага: 6 кабинки за мокър масаж; 7 кабинки за процедури за тяло; 2 кабинки за процедури з лицето; Маникюр и педикюр; Частен СПА с джакузи за процедури за двойки; Хамам; Вътрешен басейн с морска вода, отопляем през зимата; Тераса; Фризьорски салон.
Описание на All Inclusive:Закуска на бюфет. Има възможност за късна континентална закуска; Обяд на блок маса; Следобедна закуска 15.00-17.00; Вечеря на блок маса, няколко пъти седмично тематични вечери; С предварителна резервация алтернативна вечеря в някой от тематичните ресторанти; Местни алкохолни и безалкохолни напитки консумирани в барове и ресторанти на хотела до 01.00 ч през лятото и до полунощ през зимата. Ползване на сейф в стаите. Ползване на тенис корт с твърда настилка, фитнес, тенис на маса, плажен волейбол, гимнастика, водна аеробика, стрелба с лък. 
Дневна анимация за деца от 4 до 12 г – няколко пъти седмично в детски клуб.
Дневна анимация за възрастни – няколко пъти седмично.
Представления или жива музика – няколко пъти седмично.

Цените на допълнителните екскурзии са валидни за минимум 40 записани. Възможни са изменения в цените на екскурзиите вследствие на промени в курса на местната валута, транспортните разходи или в цени на входни такси и др.

Сахара (двудневна екскурзия)
Цена: 95 евро на възрастен и на дете (без джиповете и язденето на камили)
По време на екскурзията ще разгледаме 2/3 от страната, и ще се запознаем се с нейната история, с традициите и обичаите й.
• Първи ден 
През първия ден от екскурзията, нашият маршрут ще ни отведе до най-големия амфитеатър в Северна Африка – Ел Джем. Това е един от най-впечатляващите паметници на световната история и именно той е послужил като декор за заснемането на незабравимия “Гладиатор” на Ридли Скот. Ще имаме възможността да стъпим на гладиаторската арена, да бъдем на местата на публиката и дори да минем през тунелите, от които са излизали дивите животни. Продължаваме към най-известното селище на коренни Тунизийци – берберите. Това е Матмата, където имаме уникалната възможност да посетим подземните жилища на местните жители. Следва обяд в берберски ресторант с традиционно меню от пилешко и кус кус. След това ще се отправим към оазисът Дуз – известен като “Вратата на пустинята”. Тук започва поредното приключение: яздене на камили, каране на АТВ-та или летене с делтапланер.
• Втори ден
На втория ден от екскурзията в Сахара, се отправяме към пресъхналото, солено езеро Шот Ел Джерид, известно с уникалните си миражи. Тръгването е много рано, за да можем да се насладите на незабравимия изгрев точно по средата на езерото. Ще имаме време за снимки и закупуване на сувенири. Продължаваме към Тозьор – единствения оазис, където има над 300 000 финикови палми. Тук се добива един от най-красивите сувенири в света – пустинната роза. Следва едно незабравимо преживяване с джипове насред пустинята. Шофьорите карат с 80-100 км/ч. през пресечен терен, изкачват се и се спускат по 30 градусови наклони. Състезават се един с друг. Опитват се да ни накарат да се почувстваме като участници в ралито „Париж-Дакар”. Ще видим естествено образувание насред пустинята, наподобяващо камила, както и декорите от филма „Междузвездни Войни”. Ще посетим изключително красив Планински оазис, където отново се продават сувенири и разхладителни напитки. Следва вкусен обяд в района на Гафса. След обяда ни предстои посещение на Кайруан – четвъртият по святост град за мюсюлманите. Тук ще видим голямата джамия Окба и ще посетим фабрика за килими, както и магазин с много евтини сувенири и чудесни подаръци за близки ни.
Цената включва: трансфер с 3*/4* автобус, два обяда, вечеря, входна такса за Ел Джем, офроуд с джипове, беседа на български език.
Цената не включва: напитки по време на обядите и вечерята, яздене на камили, каране на АТВ или делтапланер и разходи от личен характер.

Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид (целодневна екскурзия)
Цена: 60 евро на възрастен / 30 евро на дете
По време на тази екскурзия ще разгледаме старата част на града – Медината. Ще посетим Източния пазар, музея Бардо – най-известния музей с антични мозайки в цяла Африка. Обяд в изискания район Гаммарте в ресторант “La tour Blanche”. След обяда тръгваме за античния град Картаген. Разглеждаме на римски бани и амфитеатър, както и на останалите руини на един от най – знаменитите древни градове, след което ще посетим Сиди Бу Саид – романтично място високо в гората, от което се открива великолепна панорама на околността.
Цената включва: трансфер, обяд, билет за музея „Бардо“, беседа на български език.
Цената не включва: напитки по време на обяда и разходи от личен характер.

Кайруан и Ел Джем (Целодневна)
Цена: 49 евро за възрастен / 25 евро за деца 2-11,99 г.
Ел Джем – където се намира най-добре запазения и трети в света (след Рим и Капуа) амфитеатър в Северна Африка. Римският колизеум е с диаметър 128 метра и капацитет за внушителните 35 000 зрители. Колизеумът е бил изграден през III век по времето на римския император Гордиан I, има чудесна акустика. Това е един от най-впечатляващите паметници на световната история и именно той е послужил като декор за заснемането на незабравимия “Гладиатор” на Ридли Скот. Ще имаме възможността да стъпим на гладиаторската арена, да бъдем на местата на публиката и дори да минем през тунелите, от които са излизали дивите животни. Днес амфитеатърът е място за ежегодния Музикален фестивал на симфоничната музика, който заменя гладиаторските битки, ревът на зверовете на арената и скандиранията на тълпата. Кайруан – четвъртият по святост град за мюсюлманите. Казват, че ако нямаш пари да посетиш Мека, Медина или Йерусалим, трябва поне 7 пъти в живота си да дойдеш в Кайруан /ЮНЕСКО/. Тук ще видим голямата и най-стара джамия в Африка – Окба- един от шедьоврите на ислямската архитектура. Освен като свещен град, Кайруан е известен с производството на ръчно тъкани килими и със сладкишите си с фурми. Девойката от Кайруан трябва сама да изтъче килим, преди да мине под венчило.
Цената включва: трансфер, беседа на български език, вход за Ел Джем.
Цената не включва: разходи от личен характер. Такса за снимане, дължима на място 

Разходка с яхта/катамаран (полудневна екскурзия)
Цена: 30 евро на възрастен / 20 евро на дете
Не е нужно да сте собственик на лодка, за да се насладите на средиземноморския бриз. Докато пребивавате на крайбрежната зона на Тунис, можете да се насладите на няколко часа пътуване на борда на лодка - катамаран, която ще ви отведе дълбоко в най-чистите води. Насладете се на плаването!
Цената включва: трансфер до пристанището, вход за лодка, анимация по време на обиколката.
Цената не включва: напитки по време на обиколката, други разходи.

Мадинат ал Захра (шоу-програма + вечеря)
Цена: 38 евро на възрастен и на дете
Една от най-грандиозните шоу-атракции в цяла Африка, с участието на стотици артисти и ездачи на фона на вода, огън, светлинни и звукови ефекти в Парка Мединат Ал Захра! По време на екскурзията ще имаме възможността на видим най – добрите произведения на древните берберски занаятчии, ще изпием по кафе в типично мавританско заведение. Ще завършим вечерта по най-добрият начин - с вечеря от националната тунизийска кухня (кус – кус, традиционна салата и супа, плодове и местно вино) + представление в ресторанта. Вечер, заради която си заслужава да посетим Тунис!
Цената включва: трансфер до Мадинат ал Захра, шоу – програма, вечеря с вино и вода
Цената не включва: разходи от личен характер.

Разходка с пиратски кораб (Полудневна)
Цена: 30 евро за възрастен / 20 евро за деца 2-11,99 г.
Разходка с пиратски кораб- едно вълнуващо плаване, спектакъл със пиратски танци и костюми на борда на кораб, на който всеки е мечтал да бъде като дете, вълнуващо се и готово да посрещтне това морско приключение. Върнете се назад във времето, когато сте мечтали да се качите на подобен кораб, да бъдете част от пиратско приключение, да покорявате нови брегове, да търсите скрити съкровища...
Цената включва: трансфер до пристанището, вход за лодка, анимация по време на обиколката.
Цената не включва: напитки по време на обиколката, други разходи.

Зоопарк Фригия (Полудневна)
Цена: 26 евро за възрастен / 20 евро за деца 2-11,99 г.
Тематичния Зоопарк Фригия- една различна концепция. Разположен между Сус и Хамамет, между Атласките планини и Средиземно море, с площ от 36 хектара. Ще имате възможността да надникнете в света на над 60 вида животински екземпляра, които не живеят в клетка, а в среда максимално близка до естествената им. Срещу минимално заплащане ще можете дори да нахраните част от тях. Посетителите ще имат възможност да се насладят на шоу с морски лъв, да се забавляват с песни и танци на фолклорна група Зулуси или пък да пояздят едногърби камили (срещу допълнително заплащане). Паркът е изключително добре уреден с алеи, магазинчета, тоалетни и атракции за деца. Това е една от най-популярните екскурзии в Тунис по няколко причини: 
-Прекрасен избор за семейна разходка.
-много лека за провеждане – общо около 4 часа с трансфера от и до хотелите, като тръгването от хотелите е след закуска, а връщането около обяд.
ВАЖНО: Препоръчваме удобни обувки и слънцезащитен крем.
Цената включва: трансфер и входна такса.
Цената не включва: разходи от личен характер, допълнителни такси при наличие на такива.

Абонамент за newsletter