Най-прекият път към Вашата мечтана дестинация
office@tansutravel.com
header-image

Почивки в Тунис – Сус

Третият по големина град в Тунис е идеална дестинация за почивка заради своята великолепна плажна ивица, културни паметници, Медина (стария град Сус) включена в списъка на ЮНЕСКО, изрядни хотели и отлично обслужване

8 дни, 7 нощувки на база All Inclusive в избрания хотел

Маршрут: СОФИЯ - летище ЕНФИДА - СУС - СОФИЯ

Включен пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ ПРИ ПЪТУВАНЕ:
- финансово безрискова резервация – депозит при резервация 50 лв и доплащане 20 дни преди тръгване (Валидно за нови резервации до 31.01.2021)
- гарантирано връщане на платените суми при анулирана програма от туроператора или наложена карантина при преминаване на границите в срок до 14 дни
- 50% ОТСТЪПКА от PCR тестове на лаборатория Рамус за самолетните и автобусните програми (Когато има наложено задължително изискване за отрицателен тест за осъществяване на пътуването)
- включена медицинска застраховка Traveller от Евроинс, с покритие 10 000 евро, включително и за риск от заразяване с COVID-19.
- бонус- при установяване на covid-19 по време на пътуване – БЕЗ РАЗХОДИ за лечение, карантинен престой и връщане в България. (Това покритие стандартно не се включва в медицинската застраховка)
- включена – Застраховка Отмяна на пътуване (включена във всеки пакет)

1 ден: София - Тунис (Сус)
Излитане от летище София с чартърен полет за Тунис. Кацане на летище Енфида, където се носи аромат на жасмин и шепот на ориенталски приказки. Посрещане, трансфер и настаняване в избрания хотел. Продължителност на трансфера – около 1 час.
Вечеря. Свободно време. Нощувка.

2 ден: Сус
Закуска. Информационна среща с Вашия представител. Свободно време за плаж и забавления.

3 ден: Сус - полуостров Бон
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Целодневна екскурзия до Кап Бон - Отпътуване сутринта от Монастир/ Сус/Хамамет (165 км. / 140 км. / 60 км). Нос Бон или полуостров Бон се намира в североизточния край на африканското крайбрежие на Тунис. Килибия – град, разположен на брега на морето. Разглеждане на Византийската крепост, построена на върха на 150 м. висок скалист нос, с изглед към морето и града (входната такса е включена в цената). Екскурзията продължава към Керкуан (30 км.)- Руините на пунически Керкуан са обявени за паметник на ЮНЕСКО. Днес това е най-добре запазените останки от финикийски град на територията на Тунис. Разглеждане на обекта, включително и на музея (входната такса е включена в цената). Отпътуване за Хауариа (20 км.). Обяд в ресторант с изглед към морето – сет меню, без включени напитки. Разглеждане на пещерите / кариерите, от които както финикийци, така и римляни са добивали скалните блокове за изграждане на Картаген (входната такса е включена в цената). Екскурзията ще завърши с посещение на винарна Бакхус с дегустация на регионални вина (включена в цената)
Връщане в хотелите. Нощувка.

4 ден: Сус - екскурзия из Сахара (с нощувка)
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Сахара (двудневна екскурзия с 1 нощувка в оазис в пустинята)

1ви денХамамет – Сус- (90 км. /около 1 час)- Монастир (56 км. / около 1:10 часа) – Ел Джем (60 км/около 40 мин.) – Матмата (240 км./около 3 часа) – Дуз (110 км./около 1 час и 15 мин.). По време на екскурзията ще разгледаме 2/3 от страната и ще се запознаем с нейната история, традициите и обичаи. През първия ден започваме най-запомнящото си двудневно пътешествие в Тунис, което ще ни отведе до пясъците на великата Сахара. Нашият маршрут ще ни отведе до Ел Джем – където се намира най-добре запазения и най-голям амфитеатър в Северна Африка (входната такса е включена в цената) и трети в света. Това е един от най-впечатляващите паметници на световната история и именно той е послужил като декор за заснемането на незабравимия “Гладиатор” на Ридли Скот. Ще имаме възможността да стъпим на гладиаторската арена, да бъдем на местата на публиката и дори да минем през тунелите, от които са излизали дивите животни.

Продължаваме към Матмата  най-известното селище на коренните Тунизийци, „Берберската столица на Тунис”, където ще имаме уникалната възможност за достъп до интимното пространство на местните жители, ще имаме уникалната възможност да посетим част от подземните им жилища.

Матмата става особено полпулярно, след като през 70-те години тук е заснета част от трилогията „Междузвездни войни”. От тогава насам туристическият поток не спира. По тези земи Индиана Джоунс търси из околните пещери изчезналия кивот. Пустинята до Матмата е и романтичният фон на „Английския пациент“.

Следва обяд в берберски ресторант с традиционно меню от пилешко и кус кус (без включени напитки). След това ще се отправим към оазисът Дуз – известен като “Вратата на пустинята”, разположен сред оазис от финикови палми, отвъд който следват хиляди километри убийствена, безразлична към човека пустош. Тук започва поредното приключение: яздене на камили, каране на АТВ-та или летене с делтапланер. Липсват думи да се разкаже емоцията и величието на природата, просто трябва да се преживее.

Настаняване в хотела. Вечеря без включени напитки. Нощувка.

5 ден: Сус
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или за избралите Сахара (двудневна екскурзия с 1 нощувка в оазис в пустинята):

2 ри ден : Дуз – Тозьор (120 км./около 1 час и 45 мин.) – Гафса (140 км./около 2 часа) – Кайруан (200 км. /около 2 часа и 30 мин.) – Сус (60 км./около 40 мин.) – Хамамет (90 км.около 1 час). На втория ден от екскурзията в Сахара, след ранна закуска се отправяме към пресъхналото солено езеро Шот Ел Джерид, познато на света с невероятната картина, която се създава при изгрев слънце и с уникалните си миражи … Според преданието, Фата Моргана е фея, живяла на морското дъно и примамвала с призрачни видения пътешествениците. Разбира се има и научно обяснение. Според изследователите, това е сложно оптично явление, при което далечни обекти, се появяват по изкривен начин на небето. Тръгването е много рано, за да може да се насладите на незабравимия изгрев точно по средата на езерото. Продължаваме към Тозьор – единствения град – оазис, където са си дали среща всички пустинни ветрове и въпреки усилието им, все още не са го затрупали с пясък. В Тозьор има над 300 000 финикови палми, от които се произвеждат висококачествени фурми под марката „Деглет Hyp” (Пръсти от светлина), познати в цял свят. Тук се добива един от най-красивите сувенири в света – пустинната роза- кристализирал пясък във формата не цвете, късче от пустинята за спомен, което ще ви грабне сърцето. Следва едно незабравимо преживяване с джипове насред пустинята. Шофьорите карат с 80-100 км/ч. през пресечен терен, изкачват се и се спускат по 30 градусови наклони на пясъчни дюни с фин пустинен пясък. Състезават се един с друг и се опитват се да ни накарат да се почувстваме като участници в ралито „Париж-Дакар”. Ще посетим изключително красивия планински оазис Шебика – ценно бижу в суровата пустиня, скътан в средата и огрян от парещите слънчеви лъчи, оазисът е наричан още “Замъкът на слънцето”. Ще имате възможност да видите как в пустинята извира вода (хладна и годна за пиене), образува поточе дори с малък водопад. Място, където са снимани кадри от филма „Английският пациент”. Следва вкусен обяд (без включени напитки) в района на Гафса.

След обяда ни предстои посещение на Кайруан – четвъртият по святост град за мюсюлманите. Казват, че ако нямаш пари да посетиш Мека, Медина или Йерусалим, трябва поне 7 пъти в живота си да дойдеш в Кайруан /ЮНЕСКО/. Тук ще видим голямата и най-стара джамия в Африка – Окба- един от шедьоврите на ислямската архитектура. Освен като свещен град, Кайруан е известен с производството на ръчно тъкани килими и със сладкишите си с фурми. Девойката от Кайруан трябва сама да изтъче килим, преди да мине под венчило.

Връщане в хотелите в Хамамет, Монастир и Сус за вечеря.

6 ден: Сус
Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и други приятни забавления или по желание: Разходка с катамаран или Разходка с пиратски кораб / около 20 мин

- Разходка с катамаран – няколко часа пътуване на борда на лодка – катамаран, най-бързата ветроходна лодка, която ще Ви отведе дълбоко в най-чистите води. Не е нужно да сте собственик на лодка, за да се насладите на средиземноморския бриз, да излезете след природата и да опитате от магията на вятъра и водата.

или

-Разходка с пиратски кораб - едно вълнуващо плаване, спектакъл с пиратски танци и костюми на борда на кораб, на който всеки е мечтал да бъде като дете, вълнуващо се и готово да посрещне това морско приключение.

И

Мединат Ал Захра тунизийска вечер (вечеря + лазарно шоу-програма)

Вечерна екскурзия по желание: Възможност за посещение на национална вечер Мадинат ал Захра- Една от най-грандиозните шоу- атракции в цяла Африка, с участието на десетки артисти и ездачи на фона на вода, огън, светлинни и звукови ефекти с най-съвременна техника в парка Мединат Ал Захра. Вечер, заради която си заслужава да посетим Тунис!

Връщане в хотелите в Хамамет и Сус около полунощ. Нощувка.

7 ден: Сус
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Целодневна екскурзия до Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид:

Разглеждане на старата част на града, със старо, ориенталско сърце и калдаръмени пътеки – Медината от XIII век /ЮНЕСКO/, където цари колоритната атмосфера, пропита с аромати и загадъчност. Ще видим Източния пазар и ще разгледаме музея Бардо с най-голямата колекция на римски мозайки в света- бужуто в тунизийското културно наследсто. Обяд (без включени напитки).

След обяда тръгваме за античния Картаген – перлата на Средиземно море, окъпан в лъчите на славата и величието, където ще разгледаме руините на един от най – знаменитите градове на древността (входната такса е включена в цената на екскурзият) . Основан е, според легендата, от финикийската кралица Елиса (известна като Дидо), успяла да спаси себе си и част от богатството си, при падането на град Тир. Картаген е възникнал като финикийска колония в 814 г. п.н.е., владял западното средиземноморие в продължение на векове.

Продължаваме с посещение на арт градчето Сиди Бу Саид, вдъхновение в синьо-бяло с аромат на жасмин /ЮНЕСКО/. Наричат градчето Тунизийския Монмартър, защото там художникът е властелинът на изкуството. Свободно време за разходка из живописните улички, за да се насладите на атмосферата в ориенталско кафене с наргиле и местен специалитет – зелен чай с ментови листа и кедрови ядки, да закупите сувенири и характерното за региона кафе от костилки от фурми с канела.

Връщане в хотелите в Хамамет и Сус за вечеря. Нощувка.

8 ден: Сус - летище Енфида - София
Закуска. Трансфер до летище Енфида за полет до България. Продължителност на трансфер – около 1 час. 

Marhaba Club 4* Standard

Четиризвезден комплекс в сърцето на туристическата зона на Сус. Голяма територия на брега на морето само на 10 минути от центъра на града и в близост до пристанището Ел Кантауи.

официален сайт на хотела: http://www.marhaba-resort.com/en/marhaba-club-4

Цените са в ЛЕВА на човек, в стандартна стая на база All Inclusive, с промоционални цени до 14.06 или до изчерване на промоционалните места

Стандартна стая - максимално настаняване 2+1 или 3

7 ALL

Човек в двойна стая

Единична стая

3-ти възрастен

1-во дете 2 – 11,99 г.

19.06 - 26.06

STOP

STOP

STOP

STOP

26.06 - 03.07

STOP

STOP

STOP

STOP

03.07 - 10.07

1078 965

1316 1153

956 825

846 732

10.07 - 17.07

1078 965

1316 1153

956 825

846 732

17.07 - 24.07

1078 965

1316 1153

956 825

846 732

24.07 - 31.07

1078 965

1316 1153

956 825

846 732

31.07 - 07.08

1146 1044

1486 1316

986 889

868 772

07.08 - 14.08

1146 1044

1486 1316

986 889

868 772

14.08 - 21.08

1146 1044

1486 1316

986 889

868 772

21.08 - 28.08

1146 1044

1486 1316

986 889

868 772

27.08 - 03.09

1146 1044

1486 1316

986 889

868 772

28.08 - 04.09

1176 1074

1516 1346

1016 919

898 802

03.09 - 10.09

968 885

1212 1076

847 770

826 690

04.09 - 11.09

998 915

1242 1106

877 800

856 720

10.09 - 17.09

968 885

1212 1076

847 770

826 690

11.09 - 18.09

998 915

1242 1106

877 800

856 720

17.09 - 24.09

968 885

1212 1076

847 770

826 690

24.09 - 01.10

998 915

1242 1106

877 800

856 720

25.09 - 02.10

968 885

1212 1076

847 770

826 690

01.10 - 08.10

884 768

987 856

758 682

746 630

02.10 - 09.10

914 798

1017 886

788 712

776 660

08.10 - 15.10

884 768

987 856

758 682

746 630

09.10 - 16.10

914 798

1017 886

788 712

776 660

15.10 - 22.10

884 768

987 856

758 682

746 630

16.10 - 23.10

914 798

1017 886

788 712

776 660

22.10 - 29.10

884 768

987 856

758 682

746 630

23.10 - 30.10

914 798

1017 886

788 712

776 660

30.10 - 06.11

914 798

1017 886

788 712

776 660

Пакетните цени включват:
- Самолетен билет София – Енфида – София с включени летищни такси;
- Трансфери летище – хотел – летище;
- Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;
- Съответният брой нощувки на база All Inclusive;
- Представител на туроператора.
- ПAKET ЗА МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ;
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от Евроинс, с покрит риск за COVID-19;
- Застраховка отмяна на пътуване с Евроинс с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване;

Описание на хотела:
Marhaba Club 4* е част от престижната верига Marhaba Hotels. Хотелът е разположен в сърцето на туристическата зона на Сус и се намира близо до плажа.
За района: 
Приключение и разнообразие, почивка и екскурзия, непознато и различно, море и пустиня – всичко в едно – това е Тунис.
Хотелът се намира Сус. Сус е административен център на провинция Сус. Намира се в северен Тунис. Градът е морски курортен център, богат на забележителности.
Медината /старата част на града/е обект на световното културно наследство на ЮНЕСКО.
Суската касба, музеите, църквите, синагогите и катакомбите са сред останалите интересни забележителности.
Местоположение: Хотелът е разположен в Сус. Намира се близо до центъра на града и до морския бряг. Летище Monastir Habib Bourguiba– 18 км.
Забележителности в района: Museum Dar Essid – 2 км.; Археологическия музей на Сус – 3 км.
Основни удобства и услуги:
Включени: 
Безжичен интернет /в общите части/; Помещение за съхранение на багаж; Климатик; 24 часова рецепция.
Срещу заплащане: Паркинг; Сейф; Трансфери; Обменно бюро; Масаж; Спа център; Бизнес център; Сауна; Конферентна зала; Магазин за сувенири.
Настаняване:
Хотелът разполага с 281 модерно обзаведени стаи и 4 луксозни апартамента. Стандартните стаи са с площ 25m². Апартаментите са с площ 50m². Те разполагат с тераса, баня, бюро, телефон, сателитна телевизия, сейф, климатик и сешоар.
Стаите, които предлагаме са тип „двойни“- Стандартна стая с две легла, макс 2 души.
Забележка: При запитване и допълнително заплащане - може да предложим всички типове стаи в хотела, ако има налични за конкретната дата.
Домашни любимци не се допускат в хотела.
Храна и напитки:
ОСНОВЕН РЕСТОРАНТ – с местни специалитети и ястия от интернационалната кухня:
BOCCA BEACH – а ла карт ресторант с невероятен интериор;
PALMERAIE – снек ресторант;
БАРОВЕ – предлагат разхладителни напитки и коктейли.
КАФЕНЕ.
Басейни: Хотелският комплекс разполага с открит плувен басейн с детска пързалка.
Плаж: Плажът се намира близо до хотела. Las Vegas Beach /друг плаж/ се намира на 1 км от хотела.
За децата: За децата има детски басейн, детска площадка и детски клуб за занимания. Детегледачка се ползва срещу заплащане.
Активности и забавления: Тенис; Фитнес център; Билярд; Дартс; Мини голф; Мини футбол; Плажен волейбол; Водни спортове; Развлекателни програми; Вечерни забавления. 

 

 

  

Riadh Palms 4* 

Идеална локация за хотел на плажа, хотел в населено място, хотел в сърцето на събитията. Разполага с широк плаж със ситен пясък, на 2 минути от крайбрежната пешеходна алея и на още 15 минути пеша от старата медина на Сус.

Подходящ както за семейства с деца (активна анимация за малки и големи), така и за млади хора, които искат да усетят и нощния живот на Тунис.

официален сайт на хотела: http://www.hotelriadhpalms.com/fr/home

Цените са в ЛЕВА на човек, в стандартна стая на база All Inclusive до 17.06:

Стандартна стая - максимално настаняване 2+1 или 3

ALL

Човек в двойна стая

Единична стая

3-ти възрастен

1-во дете 2 – 11,99 г.

19.06 – 26.06

STOP

STOP

STOP

STOP

26.06 – 03.07

STOP

STOP

STOP

STOP

03.07 – 10.07

1346 1052

1578 1336

1068 887

690 560

10.07 – 17.07

1346 1052

1578 1336

1068 887

690 560

17.07 – 24.07

1346 1052

1578 1336

1068 887

690 560

24.07 – 31.07

1346 1052

1578 1336

1068 887

690 560

31.07 – 07.08

1346 1052

1578 1336

1068 887

690 560

07.08 – 14.08

1346 1052

1578 1336

1068 887

690 560

14.08 – 21.08

1346 1052

1578 1336

1068 887

690 560

21.08 – 28.08

1346 1052

1578 1336

1068 887

690 560

27.08 – 03.09

1346 1052

1578 1336

1068 887

690 560

28.08 – 04.09

1376 1082

1608 1366

1098 917

720 590

03.09 – 10.09

1160 886

1320 996

990 768

690 560

04.09 – 11.09

1190 916

1350 1026

1120 798

720 590

10.09 – 17.09

1160 886

1320 996

990 768

690 560

11.09 – 18.09

1190 916

1350 1026

1120 798

720 590

17.09 – 24.09

1160 886

1320 996

990 768

690 560

18.09 – 25.09

1190 916

1350 1026

1120 798

720 590

24.09 – 01.10

1160 886

1320 996

990 768

690 560

25.09 – 02.10

1190 916

1350 1026

1120 798

720 590

01.10 – 08.10

1160 886

1320 996

990 768

690 560

02.10 – 09.10

1190 916

1350 1026

1120 798

720 590

08.10 – 15.10

926 798

1086 897

846 698

690 560

09.10 – 16.10

956 828

1116 927

876 728

720 590

15.10 – 22.10

926 798

1086 897

846 698

690 560

16.10 – 23.10

956 828

1116 927

876 728

720 590

22.10 – 29.10

926 798

1086 897

846 698

690 560

23.10 – 30.10

956 828

1116 927

876 728

720 590

30.10 – 06.11

956 828

1116 927

876 728

720 590

Фамилна стая - максимално настаняване 2+2, 4 или 3+1

ALL

Човек в двойна стая

3/4-ти възрастен

1-во дете 2 – 11,99 г.

2-ро дете 02 – 11.99г

19.06 – 26.06

STOP

STOP

STOP

STOP

26.06 – 03.07

STOP

STOP

STOP

STOP

03.07 – 10.07

1346 1052

1068 887

690 560

896 776

10.07 – 17.07

1346 1052

1068 887

690 560

896 776

17.07 – 24.07

1346 1052

1068 887

690 560

896 776

24.07 – 31.07

1346 1052

1068 887

690 560

896 776

31.07 – 07.08

1346 1052

1068 887

690 560

896 776

07.08 – 14.08

1346 1052

1068 887

690 560

896 776

14.08 – 21.08

1346 1052

1068 887

690 560

896 776

21.08 – 28.08

1346 1052

1068 887

690 560

896 776

27.08 – 03.09

1376 1082

1098 917

720 590

926 806

28.08 – 04.09

1346 1052

1068 887

690 560

896 776

03.09 – 10.09

1160 886

990 768

690 560

776 698

04.09 – 11.09

1190 926

1020 798

720 590

806 728

10.09 – 17.09

1160 886

990 768

690 560

776 698

11.09 – 18.09

1190 926

1020 798

720 590

806 728

17.09 – 24.09

1160 886

990 768

690 560

776 698

18.09 – 25.09

1190 926

1020 798

720 590

806 728

24.09 – 01.10

1160 886

990 768

690 560

776 698

25.09 – 02.10

1190 926

1020 798

720 590

806 728

01.10 – 08.10

1160 886

990 768

690 560

776 698

02.10 – 09.10

1190 926

1020 798

720 590

806 728

08.10 – 17.10

926 798

846 698

690 560

726 648

09.10 – 16.10

956 828

876 728

720 590

756 678

15.10 – 22.10

926 798

846 698

690 560

726 648

16.10 – 23.10

956 828

876 728

720 590

756 678

22.10 – 29.10

926 798

846 698

690 560

726 648

23.10 – 30.10

956 828

876 728

720 590

756 678

30.10 – 06.11

956 828

876 728

720 590

756 678

Пакетните цени включват:
- Самолетен билет София – Енфида – София с включени летищни такси;
- Трансфери летище – хотел – летище;
- Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;
- Съответният брой нощувки на база All Inclusive;
- Представител на туроператора.
- ПAKET ЗА МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ;
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от Евроинс, с покрит риск за COVID-19;
- Застраховка отмяна на пътуване с Евроинс с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване;

Описание на хотела: 
Местоположение:
Разположен сред царството на палмовите дървета на най-красивите плажове в Тунис, Riadh Palms се намира в центъра на ориенталското сърце на Сус. Това е 4-звезден хотел, в който традицията, луксът и технологията се преплитат, за да създадат приказна атмосфера. Ще ви накара да се впуснете максимално в приключението наречено Тунис.
Хотел Riadh Palms 4* е на 3 минути пеша от плажа. Разположен сред палмови дървета, в непосредствена близост до един от най-красивите плажове на Тунис. Хотел Riadh Palms 4* предлага комфортно настаняване с модерни съоръжения в центъра на Сус.
Стаи:
Хотел Riadh Palm 4* разполага с 650 стаи, от които 33 са суит. Някои от помещенията за настаняване имат самостоятелен балкон. Всяка стая разполага със: Сушилня; Сателитна телевизия; Телефон; Климатик; Магнитни карти; Стаи за непушачи; Рум-сървиз (срещу заплащане);
Ресторанти и барове:
Хотел Riadh Palms 4* разполага с няколко ресторанта и барове, където можете да се насладите на вкусна храна и напитки.
В хотела: 
Басейн; Разкрасителни процедури; Плажни чадъри; Шезлонги; Открит плувен басейн; Закрит плувен басейн; Турска/Парна баня; Масаж; Спа & Уелнес център; Фитнес; Сауна; Снек-бар; Бар; Ресторант; Туристическо бюро; Обменно бюро; Бизнес център; Конферентна/Банкетна зала; Паркинг; Wi-Fi; Химическо чистене; Коли под наем; Магазин за сувенири и подаръци.
Спорт и забавления за малки и големи:
Плаж ( на първа линия); Детски клуб; Аниматори; Дартс; Тенис на маса; Билярд; Детска площадка.
All Inclusive концепция: 
Ресторанти: Напитки, придружаващи ястията в ресторантите: бира, местно вино, вода, сода
Закуска бюфет- 06:00-10:00 Ресторант ,,Oasis”
Късна закуска- 10:00- 12:00 Ресторант ,,Aziz“
Обяд бюфет- 12:30- 15:00 Ресторант ,,Oasis“
Обяд бюфет- 12:30- 15:00 Ресторант ,,Neptune“ (от 01.05- само летния сезон)
Вечеря бюфет- 18:30- 19:45/ 20:15- 21:30 Ресторант ,,Oasis“
Късна вечеря-22:00-00:00 Ресторант ,,Oasis”
Тематична вечеря (веднъж по време на престоя, след предварителна резервация)- 19:00-21:00
Бар за кафе и сладкиши- 15:00-18:00 ч.
Палачинков бар- 16:00-18:00 ч.
Барове: Местни алкохолни и безалкохолни напитки
Лоби бар- 09:00-00:00 часа
Бар до басейна и плажа- 09:00-18:00 ч. (отворен само през летния сезон – започващ 01.05)
Мавританско кафене- 19:00- 00:00 ч.(турско кафе, ментов чай)
Платен бар: Международни алкохолни напитки
Американски бар; Чайна C’Zen; Нощен клуб; Мини бар в стаите, срещу заявка
Безплатно: 
Шезлонги на басейна, Сауна, Фитнес, Чадъри на плажа и басейна, WIFI в лоби бара, бар- салона, чайната и американския бар
Безплатни развлечения: 
Целодневни спортни дейности и игри около басейна и на плажа, развлекателна програма; Мини клуб (от 4 до 10 години); Всяка вечер различни шоута, кабаре, танци и други, тематична вечер в дискотеката
Платени развлечения и услуги:
Уелнес център ,,СПА център Серенити”; Естетичен център ,,La belle rose“; Детегледачка (при поискване 24 часа предварително); Сейф 

 

Sahara Beach Aqua Park 3* STANDARD

Sahara Beach Aquapark Resort 3* е комбинация от огромни зелени площи около хотела, невероятен аквапарк, плаж и заведения за хранене. Ще останете изненадани от невероятните условия и отличното обслужване по време на престоя ви там.

официален сайт на хотела: https://www.ttshotels.com.tn/saharabeach/

*БЕЗПЛАТНО ЗА ДЕЦА – офертата е валидна от 08.06 до 15.06 или до изчерване на промоционалните места.

Цените са в ЛЕВА на човек, в стандартна реновирана стая на база All Inclusive

Стандартна реновирана стая - максимално настаняване 2+1

7 ALL

Човек в двойна стая

Единична стая

3-ти възрастен

1-во дете 2 – 11,99 г.

19.06 - 26.06

STOP

STOP

STOP

STOP

26.06 - 03.07

STOP

STOP

STOP

STOP

03.07 - 10.07

1192

1318

992

безплатно

10.07 - 17.07

1192

1318

992

безплатно

17.07 - 24.07

1268 1118

1466 1236

1066 938

900 814

24.07 - 31.07

1268 1118

1466 1236

1066 938

900 814

31.07 - 07.08

1268 1118

1466 1236

1066 938

900 814

07.08 - 14.08

1268 1118

1466 1236

1066 938

900 814

14.08 - 21.08

1268 1118

1466 1236

1066 938

900 814

21.08 - 28.08

1268 1118

1466 1236

1066 938

900 814

27.08 - 03.09

1196 1064

1255 1184

984 878

920 754

28.08 - 04.09

1226 1094

1285 1214

1014 908

950 784

03.09 - 10.09

1114 994

1246 1056

930 846

830 746

04.09 - 11.09

1144 1024

1276 1086

970 876

860 776

10.09 - 17.09

1114 994

1246 1056

930 846

830 746

11.09 - 18.09

1144 1024

1276 1086

970 876

860 776

17.09 - 24.09

1018 918

1246 958

892 792

770 710

18.09 - 25.09

1048 948

1276 988

1012 822

800 740

24.09 - 01.10

1018 918

1246 958

892 792

770 710

25.09 - 02.10

1048 948

1276 988

1012 822

800 740

01.10 - 08.10

1018 918

1246 958

892 792

770 710

02.10 - 09.10

1048 948

1276 988

1012 822

800 740

08.10 - 15.10

1018 918

1246 958

892 792

770 710

09.10 - 16.10

1048 948

1276 988

1012 822

800 740

15.10 - 22.10

1018 918

1246 958

892 792

770 710

16.10 - 23.10

1048 948

1276 988

1012 822

800 740

22.10 - 29.10

1018 918

1246 958

892 792

770 710

23.10 - 30.10

1048 948

1276 988

1012 822

800 740

30.10 - 06.11

1048 948

1276 988

1012 822

800 740

Цените са в ЛЕВА на човек, в 2 свързани стандартни реновирани стаи на база All Inclusive

Максимално настаняване 2+2, 2+3, 3+1, 3+2 / Минимално настаняване 2+1

7 ALL

Човек в двойна стая

 

Единична стая

Дете 2 – 11,99 г.

Второ дете 2 – 11,99 г.

19.06 - 26.06

STOP

STOP

STOP

STOP

26.06 - 03.07

STOP

STOP

STOP

STOP

03.07 - 10.07

1192

N/A

безплатно

безплатно

10.07 - 17.07

1192

N/A

безплатно

безплатно

17.07 - 24.07

1268 1118

N/A

1066 938

900 814

24.07 - 31.07

1268 1118

N/A

1066 938

900 814

31.07 - 07.08

1268 1118

N/A

1066 938

900 814

07.08 - 14.08

1268 1118

N/A

1066 938

900 814

14.08 - 21.08

1268 1118

N/A

1066 938

900 814

21.08 - 28.08

1268 1118

N/A

1066 938

900 814

27.08 - 03.09

1226 1094

N/A

1014 908

950 784

28.08 - 04.09

1196 1064

N/A

984 878

920 754

03.09 - 10.09

1114 994

N/A

930 846

830 746

04.09 - 11.09

1144 1024

N/A

960 876

860 776

10.09 - 17.09

1114 994

N/A

930 846

830 746

11.09 - 18.09

1144 1024

N/A

960 876

860 776

17.09 - 24.09

1018 918

N/A

892 792

770 710

18.09 - 25.09

1048 948

N/A

922 822

800 740

24.09 - 01.10

1018 918

N/A

892 792

770 710

25.09 - 02.10

1048 948

N/A

922 822

800 740

01.10 - 08.10

1018 918

N/A

892 792

770 710

02.10 - 09.10

1048 948

N/A

922 822

800 740

08.10 - 17.10

1018 918

N/A

892 792

770 710

09.10 - 16.10

1048 948

N/A

922 822

800 740

15.10 - 22.10

1018 918

N/A

892 792

770 710

16.10 - 23.10

1048 948

N/A

922 822

800 740

22.10 – 29.10

1018 918

N/A

892 792

770 710

23.10 - 30.10

1048 948

N/A

922 822

800 740

30.10 - 06.11

1048 948

N/A

922 822

800 740

Пакетните цени включват:
- Самолетен билет София – Енфида – София с включени летищни такси;
- Трансфери летище – хотел – летище;
- Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;
- Съответният брой нощувки на база All Inclusive;
- Представител на туроператора.
- ПAKET ЗА МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ;
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от Евроинс, с покрит риск за COVID-19;
- Застраховка отмяна на пътуване с Евроинс с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване;

Описание на хотела:
За хотела: Sahara Beach Aquapark Resort 3* е комбинация от огромни зелени площи около хотела, невероятен аквапарк, плаж и заведения за хранене. Ще останете изненадани от невероятните условия и отличното обслужване по време на престоя ви там.
За района: Приключение и разнообразие, почивка и екскурзия, непознато и различно, море и пустиня – всичко в едно – това е Тунис. Хотелът се намира близо до Монастир.
Монастир – съчетание от старинна атмосфера и модерна инфраструктура – се намира в североизточен Тунис, на брега на Средиземно мора. Климатът е благоприятен за целогодишен туризъм. Градът е туристически курорт със заведения, съоръжения за водни спортове, кафенета, плажове и забавления. Кулата Рибат е превърната в музей на ислямското изкуство. Тя е част от добре запазена стара крепост. Друга забележителност представлява джамията Боргуиба.
Местоположение: Хотелът е разположен близо до град Монастир и до морския бряг. Център на Монастир – 9 км; Летище Monastir Habib Bourguiba– 10 км.
Забележителности в района: Туристите могат да посетят историческия център на град Монастир – кулата Рибат и старото рибарско пристанище.
Основни удобства и услуги:
Включени в цената: Безжичен интернет / в общите части/; Помещение за съхранение на багаж; Климатик; 24 часова рецепция.
Срещу заплащане: Паркинг; Сейф; Трансфери; Обменно бюро; Пералня; Масаж; Спа център; Сауна; Магазин за сувенири.
Настаняване: Хотелът разполага с 8000 стилно обзаведени стаи. Стаите са единични, двойни, тройни, със свързващи врати и реновирани тип стаи. Те разполагат с тераса, баня, бюро, телефон, сателитна телевизия, сейф, климатик и сешоар.Стаите, които предлагаме са тип „двойни“.
Забележка: При запитване и допълнително заплащане – може да предложим всички типове стаи в хотела, ако има налични за конкретната дата.  Домашни любимци не се допускат в хотела.
Изхранване: Комплексът работи на база All Inclusive
Храна и напитки: ОСНОВЕН РЕСТОРАНТ – с местни специалитети и ястия от интернационалната кухня: БАР КРАЙ БАСЕЙНА – с разхладителни напитки и коктейли. КАФЕНЕ.
Басейни: Хотелският комплекс разполага с открит и закрит плувен басейн.
Плаж: Плажът се намира близо до хотела.
За децата: За децата има аквапарк, детска площадка и детски клуб за занимания. Детегледачка се ползва срещу заплащане. Високи столчета за хранене се предоставят в ресторанта.
Активности и забавления: Тенис на маса; Фитнес център; Аквапарк; Билярд; Дартс; Пешеходен туризъм; Мини голф; Конна езда; Плажен волейбол; Водни спортове; Развлекателни програми; Вечерни забавления.

 

Пакетните цени не включват:
- PCR тест на лаборатория Рамус при отпътуване от България – 50 лв. за възрастни и деца над 5,99 г.;
- PCR тест на лаборатория Рамус при връщане в България – 50 лв. за възрастни и деца над 5,99 г.;
- Двудневна екскурзия Пустинята Сахара: 230 лева на възрастен / 230 лева на дете;
- Джип сафари – включено в цента – По време на екскурзията ще разгледаме 2/3 от страната и ще се запознаем с нейната история, традициите и обичаи;
-По желание, срещу допълнително заплащане на място: яздене на камили – 30 динара/10 евро на човек; АТВ - 50 динара/17 евро за 1 човек; делтапланер при подходящи условия - 70 динара/24 евро на човек;
- Целодневна екскурзия до Кап Бон с включен обяд, входна такса за руините и дегустация на вино – 115 лева на възрастен / 115 лева на дете;
- Целодневна екскурзия: Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид, с включен обяд: 120 лева на възрастен / 60 лева на дете;
- Полудневна екскурзия разходка с катамаран: 80 лева на възрастен / 50 лева на дете;
- Полудневна екскурзия разходка с пиратски кораб: 80 лева на възрастен / 50 лева на дете;
- Вечерна екскурзия Национална вечер Мединат Ал Захра шоу програма + вечеря: 96 лева на възрастен / 96 лева на дете;
- Туристическа такса от 3 тунизийски динара на човек на нощувка. Заплаща се на рецепция при пристигане;
- Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета;
- Цените са калкулирани с параметри 400 щатски долара/тон;

 

Полетно разписание (полежи на препотвърждение):

Авиокомпания: Bulgarian Air Charter

София – Енфида: 10:30 ч. / 12:00 ч.
Енфида – София: 12:50 ч. / 16:30 ч.

Забележка: За 11.09.2021, 18.09.2021, 25.09.2021

София – Енфида: 09:00 ч. / 10:30 ч.
Енфида – София: 11:20 ч. / 15:00 ч.

 

Трансфер летище – хотел – летище:
Продължителност: около 1 час в посока с 3*/4* автобус.

 

Условия за потвърждение и анулиране:
- 20 дни преди обявените дати на тръгване съответната програма ще бъде потвърдена, ако има събран минимум или анулирана, ако такъв липсва.
- Ако програмата бъде потвърдена, то в рамките на 24 часа Вашите клиенти трябва да препотвърдят ангажимента си и да заплатят 100% от стойността на почивката.
- При положителен PCR тест 14 дни преди датата на отпътуване 100% от сумата заплатена се възстановява до 14 дни след датата на пътуване.
- При налагане на задължителна карантина при пристигане в дестинацията, сумите заплатени се възстановяват в пълен размер до 14 дни след датата на пътуване

 

Важно:
- Минимален брой туристи: 155 души за всеки полет. неосъществен минимален брой туристи туроператорът е длъжен да уведоми 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
- Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
- Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт, минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
- Туроператорът си запазва правото да прави промени по поредността на програмата и полетното разписание.
- В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.;

Цените на допълнителните екскурзии са валидни за минимум 40 записани. Възможни са изменения в цените на екскурзиите вследствие на промени в курса на местната валута, транспортните разходи или в цени на входни такси и др.

Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид (Целодневна с включен обяд)
Цена: 120 лв. за възрастен / 60 лв. за деца 2-11,99 г.

Разглеждане на старата част на Тунис, със старо, ориенталско сърце и калдаръмени пътеки – Медината от XIII век /ЮНЕСКО/, където цари колоритната атмосфера, пропита с аромати и загадъчност.
Ще видим Източния пазар и ще разгледаме музея Бардо – най-известния музей с антични мозайки в цяла Африка – бужуто в тунизийското културно наследсто. В продължение на 3000 години, Тунис е бил дом на много цивилизации и всички те са намерили място в националния музей. В него се намира най-голямата световна колекция от римски мозайки, включително известната мозайка, изобразяваща поета Вергилий. Видяното в Бардо, го няма другаде по света – десетки изящни мозайки украсяват стените и подовете му във възхитителна демонстрация на изтънчения вкус и майсторство на древните творци.
Обяд (без включени напитки).
Съвсем близо до столицата Тунис е самият Картаген- перлата на Средиземно море, окъпан в лъчите на славата и величието, където ще разгледаме руините на един от най – знаменитите градове на древността, Основан е, според легендата, от финикийската кралица Елиса (известна като Дидо), успяла да спаси себе си и част от богатството си, при падането на град Тир. От римския период в Картаген най – добре са запазени термалните бани на римския император Антонин Пий и амфитеатърът на Адриан.
Разглеждане на руините, римските бани на Антонин и амфитеатъра на един от най-знаменитите градове в древността, възникнал като финикийска колония в 814 г. п.н.е., владял западното средиземноморие в продължение на векове.
Посещение на арт градчето Сиди Бу Саид- средиземноморско вдъхновение в синьо-бяло с аромат на жасмин /ЮНЕСКО/. Наричат градчето Тунизийския Монмартър, защото там художникът е властелинът на изкуството.
Свободно време за разходка из живописните улички, за да се насладите на атмосферата на ориенталско кафене с наргиле и местен специалитет – зелен чай с ментови листа и кедрови ядки, да закупите сувенири и характерното за региона кафе от костилки на фурми с канела.
Важно: входните такси за разглежданите обекти в Картаген, Тунис и Сиди Бу Саид са включени в цената, като на място се заплаща по 1 динар за снимане на обектите ( общо 3 динара на човек)
Цената включва: трансфер, обяд, билет за музея „Бардо“, беседа на български език.
Цената не включва: напитки по време на обяда, такса снимане за всеки от обектите, дължима на място, и разходи от личен характер.

 

Сахара и нейната магия (Двудневна)
Цена: 230 лв. за възрастен / 230 лв. за деца 2-11,99 г.

Започваме най-запомнящото си двудневно пътешествие в Тунис, което ще ни отведе до пясъците на великата Сахаранай-голямото пясъчно море в света. Там ще яздим камили, ще се любуваме на удивителните пейзажи в оазисите с финикови палми, ще видим как живеят троглодитите – хората, избрали за битието си подземни пещери в пустинята вместо удобствата на съвременния град, ще попаднем и сред декора на филмовата мегапродукция „Междузвездни войни”.
По време на екскурзията ще разгледаме 2/3 от страната и ще се запознаем с нейната история, традициите и обичаи.

През първия ден:
Нашият маршрут ще ни отведе до Ел Джем – където се намира най-добре запазения и трети в света ( след Рим и Капуа ) амфитеатър в Северна Африка. Римският колизеум е с диаметър 128 метра и капацитет за внушителните 35 000 зрители. Колизеумът е бил изграден през III век по времето на римския император Гордиан I, има чудесна акустика. Това е един от най-впечатляващите паметници на световната история и именно той е послужил като декор за заснемането на незабравимия “Гладиатор” на Ридли Скот. Ще имаме възможността да стъпим на гладиаторската арена, да бъдем на местата на публиката и дори да минем през тунелите, от които са излизали дивите животни.
Днес амфитеатърът е място за ежегодния Музикален фестивал на симфоничната музика, който заменя гладиаторските битки, ревът на зверовете на арената и скандиранията на тълпата.
Продължаваме към Матмата – най-известното селище на коренните Тунизийци - През XIV век роденият в Тунис арабски учен и историк Ибн Халдун пише, че берберите са могъщ, смел и многоброен народ, обитаващ Магреб от незапомнени времена. Селцето Матмата е сигурно най-неоспоримият пример за приспособимостта на човека, за умението му да превръща недостатъците на природната среда в предимство, за способността му да създава дом навсякъде и при всякакви условия. Ще имаме уникалната възможност за достъп до интимното пространство на местните жители.
Матмата става особено полпулярно, след като през 70-те години тук е заснета част от трилогията „Междузвездни войни”. От тогава насам туристическият поток не спира. По тези земи Индиана Джоунс търси из околните пещери изчезналия кивот. Пустинята до Матмата е и романтичният фон на „Английския пациент“.

ВАЖНО: Джип сафари – включено в цента. По желание, срещу допълнително заплащане на място: яздене на камили – 30 динара/ 10 ЕВРО на човек, АТВ – 50 динара/17 ЕВРО за 1 човек и 70 динара/ 24 ЕВРО за двама, делтапланер при подходящи условия – 70 динара/ 24 ЕВРО на човек.

На място се заплаща по 1 динар за снимане на всеки от посещаваните обекти.

На втория ден от екскурзията в Сахара,:
След ранна закуска се отправяме към пресъхналото солено езеро Шот Ел Джерид, познато на света с невероятната картина, която се създава при изгрев слънце и с уникалните си миражи … Според преданието, Фата Моргана е фея, живяла на морското дъно и примамвала с призрачни видения пътешествениците. Разбира се има и научно обяснение. Според изследователите, това е сложно оптично явление, при което далечни обекти, се появяват по изкривен начин на небето. Тръгването е много рано, за да може да се насладите на незабравимия изгрев точно по средата на езерото.
Продължаваме към Тозьор – единствения град – оазис, където са си дали среща всички пустинни ветрове и въпреки усилието им, все още не са го затрупали с пясък.
В Тозьор има над 300 000 финикови палми, от които се произвеждат висококачествени фурми под марката „Деглет Hyp” (Пръсти от светлина), познати в цял свят. Тук се добива един от най-красивите сувенири в света – пустинната роза- кристализирал пясък във формата не цвете, късче от пустинята за спомен, което ще ви грабне сърцето.
Следва едно незабравимо преживяване с джипове насред пустинята. Шофьорите карат с 80-100 км/ч. през пресечен терен, изкачват се и се спускат по 30 градусови наклони на пясъчни дюни с фин пустинен пясък. Състезават се един с друг и се опитват се да ни накарат да се почувстваме като участници в ралито „Париж-Дакар”.
Ще посетим изключително красивия планински оазис Шебика – ценно бижу в суровата пустиня, скътан в средата и огрян от парещите слънчеви лъчи, оазисът е наричан още”Замъкът на слънцето “. Ще имате възможност да видите как в пустинята извира вода (хладна и годна за пиене), образува поточе дори с малък водопад… място, където са снимани кадри от филма „Английският пациент”.
Следва вкусен обяд (без включени напитки) в района на Гафса.
След обяда ни предстои посещение на Кайруан – четвъртият по святост град за мюсюлманите. . Казват, че ако нямаш пари да посетиш Мека, Медина или Йерусалим , трябва поне 7 пъти в живота си да дойдеш в Кайруан / ЮНЕСКО / Тук ще видим голямата и най-стара джамия в Африка – Окба- един от шедьоврите на ислямската архитектура.
Освен като свещен град, Кайруан е известен с производството на ръчно тъкани килими и със сладкишите си с фурми. Девойката от Кайруан трябва сама да изтъче килим, преди да мине под венчило.
Цената включва: трансфер с 3*/4* автобус, два обяда, входна такса за Ел Джем, офроуд с джипове, беседа на български език.
Цената не включва: напитки по време на обядите и вечерята, яздене на камили, каране на АТВ или делтапланер , такса снимане по обектите, дължима на място и разходи от личен характер.

 

Кап Бон (Целодневна)
Цена: 115 лв. за възрастен /115 лв. за деца 2-11,99 г.

Келибия – Керкуан – Хауариа – винарна Бакхус
Нос Бон или полуостров Бон се намира в североизточния край на африканското крайбрежие на Тунис. Той е най-близката до Сицилия, съответно и до Европа (с изключение на Херкулесовите стълбове), географска точка на Африка. От най-големия средиземноморски остров го отделя Сицилийския пролив. Отпътуване сутринта от Сус/Хамамет (165 км. / 140 км. / 60 км. ) за Килибия - град, разположен на брега на морето. Разглеждане на Византийската крепост, построена на върха на 150 м. висок скалист нос, с изглед към морето и града (входната такса е включена в цената). Екскурзията продължава към Керкуан (30 км.) - един от най-важните пунически градове, наред със Картаген и днешен Сус. Руините на пунически Керкуан са обявени за паметник на ЮНЕСКО. Днес това е най-добре запазените останки от финикийски град на територията на Тунис. Разглеждане на обекта, включително и на музея (входната такса е включена в цената). Отпътуване за Хауариа (20 км.). Обяд в ресторант с изглед към морето – сет меню, без включени напитки. Разглеждане на пещерите / кариерите, от които както финикийци, така и римляни са добивали скалните блокове за изграждане на Картаген (входната такса е включена в цената).
Екскурзията ще завърши с посещение на винарна Бакхус с дегустация на регионални вина (включена в цената).
Цената включва: трансфер, беседа на български език, вход за крепостта, входна такса за музея в Керкуан, обяд в ресторант в Хауариа, дегустация на вино.
Цената не включва: разходи от личен характер. Такса за снимане, дължима на място
 

Мадинат ал Захра (Вечерна)
Цена: 96 лв. за възрастен / 96 лв. за деца 2-11,99 г.

Една от най-грандиозните шоу-атракции в цяла Африка, с участието на десетки артисти и ездачи на фона на вода, огън, светлинни и звукови ефекти с най-съвременна техника в парка Мединат Ал Захра! 
Екскурзията е вечерно мероприятие и отпътуването от хотелите е в около 16-17 ч. При пристигане в комплекса първо се разглежда вътрешен двор с животни – овце, змии, ястреби, “целуваща” камила… В няколко малки едноетажни сгради ще можете да се запознаете с дейности от бита на берберите – жени пекат хляб, тъкат килими и още, и още… След това, на специална сцена започва ритуал берберска сватба – в традиционни празнични носии върху специално украсена камила се извежда младоженката, съпроводена от музика, песни и акробатика върху арабски жребец.
Следва вечеря в ресторант на комплекса (включена в цената) с традиционни ястия и включени напитки (вино и безалкохолни – неограничена консумация). По време на вечерята, на сцена, на ниво над масите в продължение на около 1 час десетки танцьори, музиканти и факир забавляват гостите.
Лазерното шоу започва веднага след вечерята. Продължава около 1 час и 15 минути и разказва историята на Тунис (на руски, английски и френски езици). С най-модерната лазерна техника, на 3 огромни стени се прожектират сцени и декори, които служат за фон на самото представление – десетки актьори пресъздават битки сцени и събития от почти 3 хилядолетната история на Тунис.
Вечер, заради която си заслужава да посетим Тунис!
Цената включва: трансфер до Мадинат ал Захра, шоу – програма, вечеря с вино и вода
Цената не включва: разходи от личен характер.

 

Разходка с пиратска лодка (Полудневна)
Цена: 80 лв. за възрастен / 50 лв. за деца 2-11,99 г.

Разходка с пиратски кораб- едно вълнуващо плаване, спектакъл със пиратски танци и костюми на борда на кораб, на който всеки е мечтал да бъде като дете, вълнуващо се и готово да посрещтне това морско приключение. Върнете се назад във времето, когато сте мечтали да се качите на подобен кораб, да бъдете част от пиратско приключение, да покорявате нови брегове, да търсите скрити съкровища…
Цената включва: трансфер до пристанището, вход за лодка, анимация по време на обиколката.
Цената не включва: напитки по време на обиколката, други разходи

 

Разходка с катамаран (Полудневна)
Цена: 80 лв. за възрастен / 50 лв. за деца 2-11,99 г.

Няколко часа пътуване на борда на лодка – катамаран, най-бързата ветроходна лодка, която ще ви отведе дълбоко в най-чистите води.
Не е нужно да сте собственик на лодка, за да се насладите на средиземноморския бриз. Докато пребивавате на крайбрежната зона на Тунис. Насладете се на вълнуващото плаване и неповторимото усещане за свобода, по време на което ще ви бъдат сервирани безалкохолни напитки и плодове, под звуците на приятна музика!
Опъваме платната за незабравима морска разходка, по време на която да се отпуснете в приятно безгрижие.Изживейте усещането да плавате, задвижвани единствено от вятъра на борда на ветроходен катамаран и удоволствието да достигнете до красиви заливи, достъпни единствено по вода.
Екскурзията започва след закуска, връщането в хотелите е за обяд.
Цената включва: трансфер до пристанището, вход за лодка, анимация по време на обиколката.
Цената не включва: напитки по време на обиколката, други разходи

Подобни оферти

Абонамент за newsletter