Най-прекият път към Вашата мечтана дестинация
office@tansutravel.com
header-image

Почивки в Тунис – Хамамет 2023

Насладете се на прекрасна почивка в Тунис, древния Картаген, синия град Сиди Бу Саид и пясъците на Сахара

8 дни, 7 нощувки на база All inclusive в хотел по избор

Маршрут: СОФИЯ – ТУНИС – САХАРА – КАЙРУАН – КАРТАГЕН - СИДИ БУ САИД - ЕЛ ДЖЕМ - СОФИЯ

1 ден: София - Тунис (Хамамет)
Излитане от летище София с чартърен полет за Тунис. Кацане на летище Енфида, където се носи аромат на жасмин и шепот на ориенталски приказки. Посрещане, трансфер и настаняване в избрания хотел. Продължителност на трансфера – около 1 час. Вечеря. Свободно време. Нощувка.

2 ден: Хамамет
Закуска. Информационна среща с Вашия представител. Свободно време за плаж и забавления.

3 ден: Хамамет - полуостров Бон
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Целодневна екскурзия до Кап Бон - Отпътуване сутринта от Монастир/ Сус/Хамамет (165 км. / 140 км. / 60 км). Нос Бон или полуостров Бон се намира в североизточния край на африканското крайбрежие на Тунис. Килибия – град, разположен на брега на морето. Разглеждане на Византийската крепост, построена на върха на 150 м. висок скалист нос, с изглед към морето и града (входната такса е включена в цената). Екскурзията продължава към Керкуан (30 км.)- Руините на пунически Керкуан са обявени за паметник на ЮНЕСКО. Днес това е най-добре запазените останки от финикийски град на територията на Тунис. Разглеждане на обекта, включително и на музея (входната такса е включена в цената). Отпътуване за Хауариа (20 км.). Обяд в ресторант с изглед към морето – сет меню, без включени напитки. Разглеждане на пещерите / кариерите, от които както финикийци, така и римляни са добивали скалните блокове за изграждане на Картаген (входната такса е включена в цената). Екскурзията ще завърши с посещение на винарна Бакхус с дегустация на регионални вина (включена в цената)
Връщане в хотелите. Нощувка.

4 ден: Хамамет - екскурзия из Сахара (с нощувка)
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Сахара (двудневна екскурзия с 1 нощувка в оазис в пустинята)

1ви денХамамет – Сус- (90 км. /около 1 час)- Монастир (56 км. / около 1:10 часа) – Ел Джем (60 км/около 40 мин.) – Матмата (240 км./около 3 часа) – Дуз (110 км./около 1 час и 15 мин.). По време на екскурзията ще разгледаме 2/3 от страната и ще се запознаем с нейната история, традициите и обичаи. През първия ден започваме най-запомнящото си двудневно пътешествие в Тунис, което ще ни отведе до пясъците на великата Сахара. Нашият маршрут ще ни отведе до Ел Джем – където се намира най-добре запазения и най-голям амфитеатър в Северна Африка (входната такса е включена в цената) и трети в света. Това е един от най-впечатляващите паметници на световната история и именно той е послужил като декор за заснемането на незабравимия “Гладиатор” на Ридли Скот. Ще имаме възможността да стъпим на гладиаторската арена, да бъдем на местата на публиката и дори да минем през тунелите, от които са излизали дивите животни.

Продължаваме към Матмата  най-известното селище на коренните Тунизийци, „Берберската столица на Тунис”, където ще имаме уникалната възможност за достъп до интимното пространство на местните жители, ще имаме уникалната възможност да посетим част от подземните им жилища.

Матмата става особено полпулярно, след като през 70-те години тук е заснета част от трилогията „Междузвездни войни”. От тогава насам туристическият поток не спира. По тези земи Индиана Джоунс търси из околните пещери изчезналия кивот. Пустинята до Матмата е и романтичният фон на „Английския пациент“.

Следва обяд в берберски ресторант с традиционно меню от пилешко и кус кус (без включени напитки). След това ще се отправим към оазисът Дуз – известен като “Вратата на пустинята”, разположен сред оазис от финикови палми, отвъд който следват хиляди километри убийствена, безразлична към човека пустош. Тук започва поредното приключение: яздене на камили, каране на АТВ-та или летене с делтапланер. Липсват думи да се разкаже емоцията и величието на природата, просто трябва да се преживее.

Настаняване в хотела. Вечеря без включени напитки. Нощувка.

5 ден: Хамамет
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или за избралите Сахара (двудневна екскурзия с 1 нощувка в оазис в пустинята):

2 ри ден : Дуз – Тозьор (120 км./около 1 час и 45 мин.) – Гафса (140 км./около 2 часа) – Кайруан (200 км. /около 2 часа и 30 мин.) – Сус (60 км./около 40 мин.) – Хамамет (90 км.около 1 час). На втория ден от екскурзията в Сахара, след ранна закуска се отправяме към пресъхналото солено езеро Шот Ел Джерид, познато на света с невероятната картина, която се създава при изгрев слънце и с уникалните си миражи … Според преданието, Фата Моргана е фея, живяла на морското дъно и примамвала с призрачни видения пътешествениците. Разбира се има и научно обяснение. Според изследователите, това е сложно оптично явление, при което далечни обекти, се появяват по изкривен начин на небето. Тръгването е много рано, за да може да се насладите на незабравимия изгрев точно по средата на езерото. Продължаваме към Тозьор – единствения град – оазис, където са си дали среща всички пустинни ветрове и въпреки усилието им, все още не са го затрупали с пясък. В Тозьор има над 300 000 финикови палми, от които се произвеждат висококачествени фурми под марката „Деглет Hyp” (Пръсти от светлина), познати в цял свят. Тук се добива един от най-красивите сувенири в света – пустинната роза- кристализирал пясък във формата не цвете, късче от пустинята за спомен, което ще ви грабне сърцето. Следва едно незабравимо преживяване с джипове насред пустинята. Шофьорите карат с 80-100 км/ч. през пресечен терен, изкачват се и се спускат по 30 градусови наклони на пясъчни дюни с фин пустинен пясък. Състезават се един с друг и се опитват се да ни накарат да се почувстваме като участници в ралито „Париж-Дакар”. Ще посетим изключително красивия планински оазис Шебика – ценно бижу в суровата пустиня, скътан в средата и огрян от парещите слънчеви лъчи, оазисът е наричан още “Замъкът на слънцето”. Ще имате възможност да видите как в пустинята извира вода (хладна и годна за пиене), образува поточе дори с малък водопад. Място, където са снимани кадри от филма „Английският пациент”. Следва вкусен обяд (без включени напитки) в района на Гафса.

След обяда ни предстои посещение на Кайруан – четвъртият по святост град за мюсюлманите. Казват, че ако нямаш пари да посетиш Мека, Медина или Йерусалим, трябва поне 7 пъти в живота си да дойдеш в Кайруан /ЮНЕСКО/. Тук ще видим голямата и най-стара джамия в Африка – Окба- един от шедьоврите на ислямската архитектура. Освен като свещен град, Кайруан е известен с производството на ръчно тъкани килими и със сладкишите си с фурми. Девойката от Кайруан трябва сама да изтъче килим, преди да мине под венчило.

Връщане в хотелите в Хамамет, Монастир и Сус за вечеря.

6 ден: Хамамет
Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и други приятни забавления или по желание: Разходка с катамаран или Разходка с пиратски кораб / около 20 мин

- Разходка с катамаран – няколко часа пътуване на борда на лодка – катамаран, най-бързата ветроходна лодка, която ще Ви отведе дълбоко в най-чистите води. Не е нужно да сте собственик на лодка, за да се насладите на средиземноморския бриз, да излезете след природата и да опитате от магията на вятъра и водата.

или

-Разходка с пиратски кораб - едно вълнуващо плаване, спектакъл с пиратски танци и костюми на борда на кораб, на който всеки е мечтал да бъде като дете, вълнуващо се и готово да посрещне това морско приключение.

И

Мединат Ал Захра тунизийска вечер (вечеря + лазарно шоу-програма)

Хотели в Хамамет: за Мединат Ал Захра около 90 км./около 1 час.

Вечерна екскурзия по желание: Възможност за посещение на национална вечер Мадинат ал Захра- Една от най-грандиозните шоу- атракции в цяла Африка, с участието на десетки артисти и ездачи на фона на вода, огън, светлинни и звукови ефекти с най-съвременна техника в парка Мединат Ал Захра. Вечер, заради която си заслужава да посетим Тунис!

Връщане в хотелите в Хамамет около полунощ. Нощувка.

7 ден: Хамамет
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Целодневна екскурзия до Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид:

Хотели в Хамамет: Хамамет – Тунис (55 км./около 1 час) – Картаген (19 км./около 20 мин.) – Сиди Бу Саид (6 км./около 5 мин.).

Разглеждане на старата част на града, със старо, ориенталско сърце и калдаръмени пътеки – Медината от XIII век /ЮНЕСКO/, където цари колоритната атмосфера, пропита с аромати и загадъчност. Ще видим Източния пазар и ще разгледаме музея Бардо с най-голямата колекция на римски мозайки в света- бужуто в тунизийското културно наследсто. Обяд (без включени напитки).

След обяда тръгваме за античния Картаген – перлата на Средиземно море, окъпан в лъчите на славата и величието, където ще разгледаме руините на един от най – знаменитите градове на древността (входната такса е включена в цената на екскурзият) . Основан е, според легендата, от финикийската кралица Елиса (известна като Дидо), успяла да спаси себе си и част от богатството си, при падането на град Тир. Картаген е възникнал като финикийска колония в 814 г. п.н.е., владял западното средиземноморие в продължение на векове.

Продължаваме с посещение на арт градчето Сиди Бу Саид, вдъхновение в синьо-бяло с аромат на жасмин /ЮНЕСКО/. Наричат градчето Тунизийския Монмартър, защото там художникът е властелинът на изкуството. Свободно време за разходка из живописните улички, за да се насладите на атмосферата в ориенталско кафене с наргиле и местен специалитет – зелен чай с ментови листа и кедрови ядки, да закупите сувенири и характерното за региона кафе от костилки от фурми с канела.

Връщане в хотелите в Хамамет и Сус за вечеря. Нощувка.

8 ден: Хамамет - летище Енфида - София
Закуска. Трансфер до летище Енфида за полет до България. Продължителност на трансфер – около 1 час. 

 

Vincci Marillia 4*, Premium

Най-добрата оферта за хотел 4*, със страхотни отзиви от клиенти през 2018. Много добра локация. На пешеходно разстояние (10-15 мин) от новата медина в Хамамет. Най-харесваният и посещаван хотел през 2019.

официален сайт на хотела:  https://www.vinccihoteles.com/

Стандартна стая - Цените са валидни за ранни записвания до 27.02 или до изчепрване на промоционалните места. Пансион All Inclusive

 

Дата

Човек в двойна стая

Единична стая

Трима възрастни в двойна стая

Един възрастен с дете 2-11.99

Един възрастен с две деца 0-1.99

Един възрастен с две деца 2-11.99

Двама възрастни с дете 0-1.99

Двама възрастни с дете 2-11.99

27.04.2023

1205 лв.

1823 лв.

3473 лв.

3028 лв.

2503 лв.

3758 лв.

2513 лв.

3377 лв.

04.05.2023

1205 лв.

1823 лв.

3473 лв.

3028 лв.

2503 лв.

3758 лв.

2513 лв.

3377 лв.

11.05.2023

1205 лв.

1823 лв.

3473 лв.

3028 лв.

2503 лв.

3758 лв.

2513 лв.

3377 лв.

18.05.2023

1326 лв.

2005 лв.

3820 лв.

3331 лв.

2753 лв.

4134 лв.

2764 лв.

3715 лв.

20.05.2023

1205 лв.

1823 лв.

3473 лв.

3028 лв.

2503 лв.

3758 лв.

2513 лв.

3377 лв.

25.05.2023

1205 лв.

1823 лв.

3473 лв.

3028 лв.

2503 лв.

3758 лв.

2513 лв.

3377 лв.

27.05.2023

1233 лв.

1888 лв.

3548 лв.

3120 лв.

2595 лв.

3850 лв.

2568 лв.

3447 лв.

01.06.2023

1303 лв.

2048 лв.

3735 лв.

3350 лв.

2825 лв.

4080 лв.

2707 лв.

3622 лв.

03.06.2023

1303 лв.

2048 лв.

3735 лв.

3350 лв.

2825 лв.

4080 лв.

2707 лв.

3622 лв.

08.06.2023

1303 лв.

2048 лв.

3735 лв.

3350 лв.

2825 лв.

4080 лв.

2707 лв.

3622 лв.

10.06.2023

1433 лв.

2253 лв.

4109 лв.

3685 лв.

3108 лв.

4488 лв.

2978 лв.

3984 лв.

15.06.2023

1303 лв.

2048 лв.

3735 лв.

3350 лв.

2825 лв.

4080 лв.

2707 лв.

3622 лв.

17.06.2023

1303 лв.

2048 лв.

3735 лв.

3350 лв.

2825 лв.

4080 лв.

2707 лв.

3622 лв.

22.06.2023

1303 лв.

2048 лв.

3735 лв.

3350 лв.

2825 лв.

4080 лв.

2707 лв.

3622 лв.

24.06.2023

1303 лв.

2048 лв.

3735 лв.

3350 лв.

2825 лв.

4080 лв.

2707 лв.

3622 лв.

29.06.2023

1372 лв.

2208 лв.

3924 лв.

3580 лв.

3055 лв.

4309 лв.

2847 лв.

3795 лв.

01.07.2023

1400 лв.

2272 лв.

3999 лв.

3672 лв.

3147 лв.

4401 лв.

2902 лв.

3865 лв.

06.07.2023

1400 лв.

2272 лв.

3999 лв.

3672 лв.

3147 лв.

4401 лв.

2902 лв.

3865 лв.

13.07.2023

1478 лв.

2451 лв.

4209 лв.

3928 лв.

3403 лв.

4658 лв.

3058 лв.

4059 лв.

20.07.2023

1509 лв.

2523 лв.

4293 лв.

4032 лв.

3507 лв.

4761 лв.

3120 лв.

4138 лв.

27.07.2023

1509 лв.

2523 лв.

4293 лв.

4032 лв.

3507 лв.

4761 лв.

3120 лв.

4138 лв.

03.08.2023

1509 лв.

2523 лв.

4293 лв.

4032 лв.

3507 лв.

4761 лв.

3120 лв.

4138 лв.

10.08.2023

1509 лв.

2523 лв.

4293 лв.

4032 лв.

3507 лв.

4761 лв.

3120 лв.

4138 лв.

17.08.2023

1509 лв.

2523 лв.

4293 лв.

4032 лв.

3507 лв.

4761 лв.

3120 лв.

4138 лв.

24.08.2023

1450 лв.

2386 лв.

4134 лв.

3836 лв.

3311 лв.

4566 лв.

3002 лв.

3990 лв.

26.08.2023

1391 лв.

2251 лв.

3975 лв.

3642 лв.

3117 лв.

4372 лв.

2884 лв.

3842 лв.

31.08.2023

1303 лв.

2048 лв.

3735 лв.

3350 лв.

2825 лв.

4080 лв.

2707 лв.

3622 лв.

02.09.2023

1303 лв.

2048 лв.

3735 лв.

3350 лв.

2825 лв.

4080 лв.

2707 лв.

3622 лв.

07.09.2023

1303 лв.

2048 лв.

3735 лв.

3350 лв.

2825 лв.

4080 лв.

2707 лв.

3622 лв.

09.09.2023

1303 лв.

2048 лв.

3735 лв.

3350 лв.

2825 лв.

4080 лв.

2707 лв.

3622 лв.

14.09.2023

1303 лв.

2048 лв.

3735 лв.

3350 лв.

2825 лв.

4080 лв.

2707 лв.

3622 лв.

16.09.2023

1303 лв.

2048 лв.

3735 лв.

3350 лв.

2825 лв.

4080 лв.

2707 лв.

3622 лв.

21.09.2023

1275 лв.

1983 лв.

3660 лв.

3258 лв.

2733 лв.

3988 лв.

2651 лв.

3551 лв.

23.09.2023

1247 лв.

1919 лв.

3585 лв.

3166 лв.

2641 лв.

3895 лв.

2595 лв.

3482 лв.

28.09.2023

1205 лв.

1823 лв.

3473 лв.

3028 лв.

2503 лв.

3758 лв.

2513 лв.

3377 лв.

30.09.2023

1205 лв.

1823 лв.

3473 лв.

3028 лв.

2503 лв.

3758 лв.

2513 лв.

3377 лв.

05.10.2023

1205 лв.

1823 лв.

3473 лв.

3028 лв.

2503 лв.

3758 лв.

2513 лв.

3377 лв.

12.10.2023

1205 лв.

1823 лв.

3473 лв.

3028 лв.

2503 лв.

3758 лв.

2513 лв.

3377 лв.

19.10.2023

1205 лв.

1823 лв.

3473 лв.

3028 лв.

2503 лв.

3758 лв.

2513 лв.

3377 лв.

26.10.2023

1137 лв.

1667 лв.

3289 лв.

2805 лв.

2280 лв.

3534 лв.

2376 лв.

3208 лв.

Пакетните цени включват:

- Самолетен билет София – Енфида – София с включени летищни такси;
- Трансфери летище – хотел – летище;
- Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;
- 7 нощувки на база All Inclusive;
- Представител на туроператора.
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от Евроинс, с покрит риск за COVID-19;
- Застраховка отмяна на пътуване с Евроинс с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване;

Описание на хотела:
Местоположение: Хотелът се намира в Ясмин Хамамет, известен със своите жасминови засаждания. Разположен е на първа линия, на 60 км от Тунис, 8 км от древния град Хамамет. На 500 м от хотела са разположени основни магазини.
Стаи: Хотелът предлага настаняване в 273 стаи, като всички помещения разполагат с: Баня с душ; Климатик; Сателитна телевизия; Мини хладилник; Телефон; Балкон; Сейф.
В хотела: Основен ресторант; Ресторант с местна кухня; Италиански ресторант; Лоби бар; Тропичен бар; Бар на басейна; Кафене в източен стил; Конферентна зала; Магазин; Фризьорски салон; Хамам; Сауна; Масажи; Басейн; Детски басейн; Чадъри и шезлонги на басейна и плажа безплатно.
Спорт и забавления: 3 тенис корта; Планински колелета; Дартс; Билярд; Тенис на маса; Водни ски; Банан; Уиндсърфинг; Плажен волейбол; Плажен футбол; Водна топка; Фитнес; Аеробика; Водна аеробика; Степ аеробика; Дискотека; Детска площадка. 

 


Vincci Nozha Beach 4*, Superior

Разположен между Хамамет и Набел в залива на Хамамет, на брега на прекрасен пясъчен плаж. С множество магазини, заведения, наргиле бар в близост до хотела.

официален сайт на хотела: https://www.vinccihoteles.com/eng/Hotels/Tunisia/Hammamet/Vincci-Nozha-Beach-Spa

 

Стандартна стая - Цените са валидни за ранни записвания до 27.02 или до изчепрване на промоционалните места. Пансион All Inclusive

Дата

Човек в двойна стая

Единична стая

Трима възрастни в двойна стая

Един възрастен с дете 2-11.99

Един възрастен с две деца 0-1.99

Един възрастен с две деца 2-11.99

Двама възрастни с дете 0-1.99

Двама възрастни с дете 2-11.99

27.04.2023

1155 лв.

1708 лв.

3338 лв.

2438 лв.

1913 лв.

3167 лв.

2413 лв.

3252 лв.

04.05.2023

1155 лв.

1708 лв.

3338 лв.

2438 лв.

1913 лв.

3167 лв.

2413 лв.

3252 лв.

11.05.2023

1155 лв.

1708 лв.

3338 лв.

2438 лв.

1913 лв.

3167 лв.

2413 лв.

3252 лв.

18.05.2023

1271 лв.

1879 лв.

3672 лв.

2682 лв.

2104 лв.

3484 лв.

2654 лв.

3577 лв.

20.05.2023

1155 лв.

1708 лв.

3338 лв.

2438 лв.

1913 лв.

3167 лв.

2413 лв.

3252 лв.

25.05.2023

1155 лв.

1708 лв.

3338 лв.

2438 лв.

1913 лв.

3167 лв.

2413 лв.

3252 лв.

27.05.2023

1178 лв.

1759 лв.

3397 лв.

2489 лв.

1964 лв.

3218 лв.

2457 лв.

3307 лв.

01.06.2023

1232 лв.

1884 лв.

3544 лв.

2614 лв.

2089 лв.

3343 лв.

2566 лв.

3443 лв.

03.06.2023

1232 лв.

1884 лв.

3544 лв.

2614 лв.

2089 лв.

3343 лв.

2566 лв.

3443 лв.

08.06.2023

1232 лв.

1884 лв.

3544 лв.

2614 лв.

2089 лв.

3343 лв.

2566 лв.

3443 лв.

10.06.2023

1355 лв.

2072 лв.

3898 лв.

2875 лв.

2298 лв.

3677 лв.

2823 лв.

3787 лв.

15.06.2023

1232 лв.

1884 лв.

3544 лв.

2614 лв.

2089 лв.

3343 лв.

2566 лв.

3443 лв.

17.06.2023

1232 лв.

1884 лв.

3544 лв.

2614 лв.

2089 лв.

3343 лв.

2566 лв.

3443 лв.

22.06.2023

1232 лв.

1884 лв.

3544 лв.

2614 лв.

2089 лв.

3343 лв.

2566 лв.

3443 лв.

24.06.2023

1232 лв.

1884 лв.

3544 лв.

2614 лв.

2089 лв.

3343 лв.

2566 лв.

3443 лв.

29.06.2023

1341 лв.

2135 лв.

3839 лв.

2865 лв.

2340 лв.

3594 лв.

2784 лв.

3717 лв.

01.07.2023

1384 лв.

2235 лв.

3957 лв.

2965 лв.

2440 лв.

3694 лв.

2870 лв.

3826 лв.

06.07.2023

1384 лв.

2235 лв.

3957 лв.

2965 лв.

2440 лв.

3694 лв.

2870 лв.

3826 лв.

13.07.2023

1474 лв.

2441 лв.

4198 лв.

3170 лв.

2645 лв.

3900 лв.

3049 лв.

4049 лв.

20.07.2023

1509 лв.

2523 лв.

4293 лв.

3252 лв.

2727 лв.

3982 лв.

3120 лв.

4138 лв.

27.07.2023

1509 лв.

2523 лв.

4293 лв.

3252 лв.

2727 лв.

3982 лв.

3120 лв.

4138 лв.

03.08.2023

1509 лв.

2523 лв.

4293 лв.

3252 лв.

2727 лв.

3982 лв.

3120 лв.

4138 лв.

10.08.2023

1509 лв.

2523 лв.

4293 лв.

3252 лв.

2727 лв.

3982 лв.

3120 лв.

4138 лв.

17.08.2023

1509 лв.

2523 лв.

4293 лв.

3252 лв.

2727 лв.

3982 лв.

3120 лв.

4138 лв.

24.08.2023

1445 лв.

2374 лв.

4119 лв.

3103 лв.

2578 лв.

3833 лв.

2991 лв.

3976 лв.

26.08.2023

1380 лв.

2225 лв.

3944 лв.

2955 лв.

2430 лв.

3684 лв.

2863 лв.

3815 лв.

31.08.2023

1283 лв.

2002 лв.

3683 лв.

2732 лв.

2207 лв.

3461 лв.

2668 лв.

3573 лв.

02.09.2023

1283 лв.

2002 лв.

3683 лв.

2732 лв.

2207 лв.

3461 лв.

2668 лв.

3573 лв.

07.09.2023

1283 лв.

2002 лв.

3683 лв.

2732 лв.

2207 лв.

3461 лв.

2668 лв.

3573 лв.

09.09.2023

1283 лв.

2002 лв.

3683 лв.

2732 лв.

2207 лв.

3461 лв.

2668 лв.

3573 лв.

14.09.2023

1283 лв.

2002 лв.

3683 лв.

2732 лв.

2207 лв.

3461 лв.

2668 лв.

3573 лв.

16.09.2023

1283 лв.

2002 лв.

3683 лв.

2732 лв.

2207 лв.

3461 лв.

2668 лв.

3573 лв.

21.09.2023

1245 лв.

1916 лв.

3581 лв.

2645 лв.

2120 лв.

3375 лв.

2592 лв.

3477 лв.

23.09.2023

1208 лв.

1828 лв.

3478 лв.

2558 лв.

2033 лв.

3288 лв.

2517 лв.

3383 лв.

28.09.2023

1151 лв.

1698 лв.

3325 лв.

2427 лв.

1902 лв.

3157 лв.

2403 лв.

3241 лв.

30.09.2023

1151 лв.

1698 лв.

3325 лв.

2427 лв.

1902 лв.

3157 лв.

2403 лв.

3241 лв.

05.10.2023

1151 лв.

1698 лв.

3325 лв.

2427 лв.

1902 лв.

3157 лв.

2403 лв.

3241 лв.

12.10.2023

1151 лв.

1698 лв.

3325 лв.

2427 лв.

1902 лв.

3157 лв.

2403 лв.

3241 лв.

19.10.2023

1151 лв.

1698 лв.

3325 лв.

2427 лв.

1902 лв.

3157 лв.

2403 лв.

3241 лв.

26.10.2023

1091 лв.

1559 лв.

3163 лв.

2289 лв.

1764 лв.

3018 лв.

2283 лв.

3091 лв.

Пакетните цени включват:
- Самолетен билет София – Енфида – София с включени летищни такси;
- Трансфери летище – хотел – летище;
- Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;
- 7 нощувки на база All Inclusive;
- Представител на туроператора.
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от Евроинс, с покрит риск за COVID-19;
- Застраховка отмяна на пътуване с Евроинс с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване;

Описание на хотела:
Хотелът е напълно реновиран през зимата 2007-2009. Хотелът е един от най-добрите в Хамамет със своята All inclusive концепция. Подходящ за семейства с деца. Местоположение: Разположен между Хамамет и Набел в залива на Хамамет, на брега на прекрасен пясъчен плаж. С множество магазини, заведения, наргиле бар в близост до хотела.Хотелът се състои от 1 основна сграда с 400 стаи, повечето от които са с изглед към морето. Всички помещения разполагат с: Баня; Климатик; Телефон; Балкон. В хотела: Басейни (открит с водни пързалки, детски и закрит); Мини клуб; Мини зоопарк; Ресторант; Пиано бар; Кафене в мавритански стил; Барбекю; Нощен клуб; Бутик; Фризьорски салон. Спорт и забавления за малки и големи - Фитнес; Тенис кортове; Площадка за волейбол; Културни представления; Дискотека; Фолклорни вечери; Конкурси; Водни ски; Морски разходки; Водни колела; Яздене на коне и камили. 
Допълнителна информация: хавлии за плаж – получават се безплатно на рецепция, препоръчително е да се взимат рано сутрин. Подмяната на плажни хавлии е безплатно.
Vincci Nozha Beach 4* - Концепция All Incslusive: Закуска - 6:30-10:00 ч.; Късна закуска - 10:00-11:00 ч.; Обяд ,,Бюфет“ - 12:30-14:30 ч.; Вечеря - 19:30-21:30 ч.; 
Обяда е на самообслужване; Бар на басейна - 12:30- 15:00 ч.; Бар на плажа - 12:30- 16:00 ч.; Gouter - 16:30-18:00 ч.
Вечеря в специалните ресторанти-след предварителна резервация
Италиански специалитети - 19:30-22:00 ч.
Тунизийски специалитети - 19:30-22:00 ч.
Напитки- Бар на плажа – 10:00 - 18:00 ч. - натурален сок; Безалкохолни напитки; Местна бира; Минерална вода; Вина.
Лоби бар- 10:00-24:00 ч. - Аперативи; Спиртни напитки и ликьори- сидра, ром, джин, водка, уиски; Коктейли; Топли напитки- кафе, топъл шоколад; Безалкохолни напитки- Кола, Фанта, Сода, Млечен шейк, Натурален сок; Минерална вода; Местна бира.
Мавританско кафене - 15:00-23:00 ч. - Турско кафе; Ментов чай; Наргиле.
Услуги включени в цената: Бебешко креватче; Тенис корт- 1 час на ден; Фитнес- 30 мин. на ден; Лодка с педали- 30 мин. на ден; Уиндсърф- 30 мин. на ден; Каяк- 30 мин. на ден; Детско столче в ресторанта; Шезлонги; Чадъри; Хавлии (срещу депозит); Аеробика; Тенис на маса; Плажен футбол; Мини голф; Водно поло; Воден фитнес; Плажен тенис; Дартс; Уроци по арабски език; Уроци по ориенталски танци; Тенис.
Услуги, които не са включени в цената: Игрална зала; Билярд; Боулинг; Конна езда; Колело; Парашут; Водни ски; Джет; Катамаран; Картинг; Голф; Рисуване на тениски; Детегледачка; Магазин; Балнеотерапии; Химическо чистене; Фризьор; Лекар; Мини хладилник; Сейф.
Анимация: Тематични спектакли.
Настаняване: Ежедневно почистване на стаите; Коктейл при настаняване; Голям избор от телевизионни канали; Кабелна интернет връзка; Wi-Fi връзка; Хладилник.
Макар и безплатни, за някои услуги може да се поиска възстановим депозит. Алкохолни напитки не се сервират на лица под 18 години. От съображения за сигурност напитките на басейна и плажа се сервират в чаша.

 

Lella Baya 4* Thalasso 

Хотел „Lella Baya“ се отличава с модерна и традиционна архитектура, разположен само на няколко минути от новата Медина в туристическия курорт Яшмин Хамамет с изглед към морето, построен върху обща площ от 3 хектара, от които 20% са предназначени за озеленяване и превръщането им в малка райска градина.

официален сайт на хотела: http://www.lellabayathalasso.com/

Стандартна стая - Цените са валидни за ранни записвания до 27.02 или до изчепрване на промоционалните места. Пансион All Inclusive

Дата

Човек в двойна стая

Единична стая

Трима възрастни в двойна стая

Един възрастен с дете 2-5.99

Един възрастен с дете 6-11.99

Един възрастен с две деца 2-5.99

Един възрастен с две деца 6-11.99

Двама възрастни с дете 0-1.99

Двама възрастни с две деца 0-1.99

Двама възрастни с две деца 2-5.99 и 0-1.99

Двама възрастни с две деца 6-11.99 и 0-1.99

Трима възрастни с дете 0-1.99

13.04.2023

stop

stop

stop

stop

stop

stop

stop

stop

stop

stop

stop

stop

20.04.2023

stop

stop

stop

stop

stop

stop

stop

stop

stop

stop

stop

stop

27.04.2023

1075 лв.

1200 лв.

3122 лв.

2150 лв.

2150 лв.

2880 лв.

3052 лв.

2252 лв.

2355 лв.

2982 лв.

3155 лв.

3224 лв.

04.05.2023

1104 лв.

1228 лв.

3199 лв.

2208 лв.

2208 лв.

2938 лв.

3124 лв.

2310 лв.

2413 лв.

3040 лв.

3226 лв.

3301 лв.

11.05.2023

1104 лв.

1228 лв.

3199 лв.

2208 лв.

2208 лв.

2938 лв.

3124 лв.

2310 лв.

2413 лв.

3040 лв.

3226 лв.

3301 лв.

18.05.2023

1215 лв.

1351 лв.

3519 лв.

2429 лв.

2429 лв.

3232 лв.

3436 лв.

2541 лв.

2654 лв.

3344 лв.

3549 лв.

3631 лв.

20.05.2023

1104 лв.

1228 лв.

3199 лв.

2208 лв.

2208 лв.

2938 лв.

3124 лв.

2310 лв.

2413 лв.

3040 лв.

3226 лв.

3301 лв.

25.05.2023

1104 лв.

1228 лв.

3199 лв.

2208 лв.

2208 лв.

2938 лв.

3124 лв.

2310 лв.

2413 лв.

3040 лв.

3226 лв.

3301 лв.

27.05.2023

1122 лв.

1264 лв.

3247 лв.

2243 лв.

2243 лв.

2973 лв.

3168 лв.

2345 лв.

2448 лв.

3075 лв.

3270 лв.

3349 лв.

01.06.2023

1166 лв.

1353 лв.

3367 лв.

2332 лв.

2332 лв.

3061 лв.

3280 лв.

2434 лв.

2536 лв.

3164 лв.

3382 лв.

3469 лв.

03.06.2023

1166 лв.

1353 лв.

3367 лв.

2332 лв.

2332 лв.

3061 лв.

3280 лв.

2434 лв.

2536 лв.

3164 лв.

3382 лв.

3469 лв.

08.06.2023

1166 лв.

1353 лв.

3367 лв.

2332 лв.

2332 лв.

3061 лв.

3280 лв.

2434 лв.

2536 лв.

3164 лв.

3382 лв.

3469 лв.

10.06.2023

1283 лв.

1488 лв.

3704 лв.

2565 лв.

2565 лв.

3367 лв.

3608 лв.

2677 лв.

2790 лв.

3480 лв.

3720 лв.

3816 лв.

15.06.2023

1166 лв.

1353 лв.

3367 лв.

2332 лв.

2332 лв.

3061 лв.

3280 лв.

2434 лв.

2536 лв.

3164 лв.

3382 лв.

3469 лв.

17.06.2023

1166 лв.

1353 лв.

3367 лв.

2332 лв.

2332 лв.

3061 лв.

3280 лв.

2434 лв.

2536 лв.

3164 лв.

3382 лв.

3469 лв.

22.06.2023

1166 лв.

1353 лв.

3367 лв.

2332 лв.

2332 лв.

3061 лв.

3280 лв.

2434 лв.

2536 лв.

3164 лв.

3382 лв.

3469 лв.

24.06.2023

1166 лв.

1353 лв.

3367 лв.

2332 лв.

2332 лв.

3061 лв.

3280 лв.

2434 лв.

2536 лв.

3164 лв.

3382 лв.

3469 лв.

29.06.2023

1282 лв.

1602 лв.

3680 лв.

2564 лв.

2564 лв.

3293 лв.

3569 лв.

2666 лв.

2768 лв.

3395 лв.

3672 лв.

3782 лв.

01.07.2023

1329 лв.

1702 лв.

3805 лв.

2657 лв.

2657 лв.

3386 лв.

3685 лв.

2759 лв.

2861 лв.

3489 лв.

3788 лв.

3907 лв.

06.07.2023

1329 лв.

1702 лв.

3805 лв.

2657 лв.

2657 лв.

3386 лв.

3685 лв.

2759 лв.

2861 лв.

3489 лв.

3788 лв.

3907 лв.

13.07.2023

1391 лв.

1853 лв.

3974 лв.

2781 лв.

2781 лв.

3510 лв.

3841 лв.

2883 лв.

2985 лв.

3613 лв.

3943 лв.

4076 лв.

20.07.2023

1416 лв.

1915 лв.

4041 лв.

2831 лв.

2831 лв.

3560 лв.

3903 лв.

2933 лв.

3035 лв.

3663 лв.

4006 лв.

4143 лв.

27.07.2023

1416 лв.

1915 лв.

4041 лв.

2831 лв.

2831 лв.

3560 лв.

3903 лв.

2933 лв.

3035 лв.

3663 лв.

4006 лв.

4143 лв.

03.08.2023

1416 лв.

1915 лв.

4041 лв.

2831 лв.

2831 лв.

3560 лв.

3903 лв.

2933 лв.

3035 лв.

3663 лв.

4006 лв.

4143 лв.

10.08.2023

1416 лв.

1915 лв.

4041 лв.

2831 лв.

2831 лв.

3560 лв.

3903 лв.

2933 лв.

3035 лв.

3663 лв.

4006 лв.

4143 лв.

17.08.2023

1416 лв.

1915 лв.

4041 лв.

2831 лв.

2831 лв.

3560 лв.

3903 лв.

2933 лв.

3035 лв.

3663 лв.

4006 лв.

4143 лв.

24.08.2023

1416 лв.

1915 лв.

4041 лв.

2831 лв.

2831 лв.

3560 лв.

3903 лв.

2933 лв.

3035 лв.

3663 лв.

4006 лв.

4143 лв.

26.08.2023

1384 лв.

1847 лв.

3955 лв.

2767 лв.

2767 лв.

3497 лв.

3824 лв.

2869 лв.

2972 лв.

3599 лв.

3926 лв.

4057 лв.

31.08.2023

1224 лв.

1508 лв.

3522 лв.

2447 лв.

2447 лв.

3176 лв.

3423 лв.

2549 лв.

2651 лв.

3278 лв.

3525 лв.

3624 лв.

02.09.2023

1191 лв.

1441 лв.

3435 лв.

2382 лв.

2382 лв.

3111 лв.

3342 лв.

2484 лв.

2586 лв.

3214 лв.

3444 лв.

3538 лв.

07.09.2023

1191 лв.

1441 лв.

3435 лв.

2382 лв.

2382 лв.

3111 лв.

3342 лв.

2484 лв.

2586 лв.

3214 лв.

3444 лв.

3538 лв.

09.09.2023

1191 лв.

1441 лв.

3435 лв.

2382 лв.

2382 лв.

3111 лв.

3342 лв.

2484 лв.

2586 лв.

3214 лв.

3444 лв.

3538 лв.

14.09.2023

1191 лв.

1441 лв.

3435 лв.

2382 лв.

2382 лв.

3111 лв.

3342 лв.

2484 лв.

2586 лв.

3214 лв.

3444 лв.

3538 лв.

16.09.2023

1177 лв.

1408 лв.

3397 лв.

2353 лв.

2353 лв.

3083 лв.

3307 лв.

2456 лв.

2558 лв.

3185 лв.

3409 лв.

3499 лв.

21.09.2023

1141 лв.

1328 лв.

3300 лв.

2282 лв.

2282 лв.

3011 лв.

3218 лв.

2384 лв.

2486 лв.

3114 лв.

3320 лв.

3402 лв.

23.09.2023

1141 лв.

1328 лв.

3300 лв.

2282 лв.

2282 лв.

3011 лв.

3218 лв.

2384 лв.

2486 лв.

3114 лв.

3320 лв.

3402 лв.

28.09.2023

1120 лв.

1272 лв.

3242 лв.

2240 лв.

2240 лв.

2969 лв.

3164 лв.

2342 лв.

2444 лв.

3072 лв.

3266 лв.

3344 лв.

30.09.2023

1109 лв.

1243 лв.

3214 лв.

2218 лв.

2218 лв.

2948 лв.

3138 лв.

2320 лв.

2423 лв.

3050 лв.

3240 лв.

3316 лв.

05.10.2023

1104 лв.

1228 лв.

3199 лв.

2208 лв.

2208 лв.

2938 лв.

3124 лв.

2310 лв.

2413 лв.

3040 лв.

3226 лв.

3301 лв.

12.10.2023

1104 лв.

1228 лв.

3199 лв.

2208 лв.

2208 лв.

2938 лв.

3124 лв.

2310 лв.

2413 лв.

3040 лв.

3226 лв.

3301 лв.

19.10.2023

1104 лв.

1228 лв.

3199 лв.

2208 лв.

2208 лв.

2938 лв.

3124 лв.

2310 лв.

2413 лв.

3040 лв.

3226 лв.

3301 лв.

26.10.2023

1050 лв.

1157 лв.

3055 лв.

2100 лв.

2100 лв.

2830 лв.

2991 лв.

2202 лв.

2305 лв.

2932 лв.

3093 лв.

3157 лв.

Пакетната цена включва:
- Самолетен билет София – Енфида – София с включени летищни такси;
- Трансфери летище – хотел – летище;
- Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;
- 7 нощувки на база All Inclusive;
- Представител на туроператора.
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от Евроинс, с покрит риск за COVID-19;
- Застраховка отмяна на пътуване с Евроинс с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване;

Описание на хотела:
Ако си мечтаете да избягате от сивото ежедневие и да обиколите руините на Римската империя, да се потопите в лукса на яхтените пристанища, да усетите духа на средиземно море без да пропускате да поглезите всичките си сетива, при това на достъпна цена, вашата дестинация е Тунис. Уникална страна, в която хилядолетните традиции се преплитат с иновациите на XXI век, а екзотиката на Изтока е с европейско лице. Хотел „Lella Baya“ се отличава с модерна и традиционна архитектура, разположен само на няколко минути от новата Медина в туристическия курорт Яшмин Хамамет с изглед към морето, построен върху обща площ от 3 хектара, от които 20% са предназначени за озеленяване и превръщането им в малка райска градина. Хотелът разполага с 247 стаи и апартаменти, украсени в арабски и амазийски стил. Добре обзаведени и комфортни, декорирани с вкус. Стаите разполагат с: Климатик; Сателитна телевизия; Телефон; Сешоар; Балкон; Минибар; Щори / завеси; Баня с Вана. В хотела: Частен плаж; 2 ресторанта; СПА център с пълен набор от услуги; Вътрешен и външен басейн; Детски кът; Фитнес център; Плажни чадъри /шезлонги; Тераса; Денонощна рецепция; Ежедневно почистване; Закуска на шведска маса; Wi-Fi във фоайето; Безплатен паркинг; Бебешки легла; Детегледачка (срещу заплащане); Фризьорски салон. Спорт и забавления за малки и големи: Открит плувен басейн; Закрит басейн със солена вода; Голф игрище "Citrus", 45 дупки: на 3 км; Голф игрище "Yasmine", дупки: на 3 км. Картаген - 5 минути пеша; Казино Ла Медина - 11 мин. Пеша; Порт Ясмин - на 12 минути пеша; Плаж Ясмин - на 16 минути пеша; Хамамет Бийч - 5.7 мин; Citrus Golfcourse – 8км; Голф игрище Ясмин - 8,2 km; Хамамет Форт - 6,8 km; Хамамет Съук - 6,9 km; Статуята на сирените - 6,8 km; Плаж Бел Аззур - 7,7 km.

 

Sentido Phenicia 4*  

Sentido Phenicia 4* е разположен в курортния град Хамамет, директно на великолепен собствен пясъчен плаж, където най-добре могат да се почустват слънчевите лъчи. Sentido Phenicia 4* e заобиколен от огромни зелени градини с площ от 9 хектара, със сенчести места под палмовите дървета. На 500 метра от хотела се намират различни видове ресторанти, както и магазини.

официален сайт на хотела: https://www.sentidohotels.com/en/hotels/sentido-phenicia

Стандартна стая с гледка градина - Цените са валидни за ранни записвания до 27.02 или до изчепрване на промоционалните места. Пансион All Inclusive

Дата

Човек в двойна стая

Единична стая

Трима възрастни в двойна стая

Един възрастен с дете 2-11.99

Един възрастен с две деца 0-1.99

Един възрастен с две деца 2-11.99

Двама възрастни с дете 0-1.99

Двама възрастни с дете 2-11.99

13.04.2023

stop

stop

stop

stop

stop

stop

stop

stop

20.04.2023

stop

stop

stop

stop

stop

stop

stop

stop

27.04.2023

1341 лв.

1474 лв.

3840 лв.

2682 лв.

2157 лв.

3717 лв.

2784 лв.

3717 лв.

04.05.2023

1326 лв.

1458 лв.

3799 лв.

2652 лв.

2127 лв.

3680 лв.

2755 лв.

3680 лв.

11.05.2023

1326 лв.

1458 лв.

3799 лв.

2652 лв.

2127 лв.

3680 лв.

2755 лв.

3680 лв.

18.05.2023

1459 лв.

1604 лв.

4179 лв.

2917 лв.

2340 лв.

4048 лв.

3031 лв.

4048 лв.

20.05.2023

1326 лв.

1458 лв.

3799 лв.

2652 лв.

2127 лв.

3680 лв.

2755 лв.

3680 лв.

25.05.2023

1326 лв.

1458 лв.

3799 лв.

2652 лв.

2127 лв.

3680 лв.

2755 лв.

3680 лв.

27.05.2023

1341 лв.

1492 лв.

3840 лв.

2682 лв.

2157 лв.

3717 лв.

2784 лв.

3717 лв.

01.06.2023

1379 лв.

1577 лв.

3942 лв.

2758 лв.

2233 лв.

3813 лв.

2860 лв.

3813 лв.

03.06.2023

1379 лв.

1577 лв.

3942 лв.

2758 лв.

2233 лв.

3813 лв.

2860 лв.

3813 лв.

08.06.2023

1379 лв.

1577 лв.

3942 лв.

2758 лв.

2233 лв.

3813 лв.

2860 лв.

3813 лв.

10.06.2023

1517 лв.

1735 лв.

4336 лв.

3034 лв.

2456 лв.

4194 лв.

3146 лв.

4194 лв.

15.06.2023

1379 лв.

1577 лв.

3942 лв.

2758 лв.

2233 лв.

3813 лв.

2860 лв.

3813 лв.

17.06.2023

1379 лв.

1577 лв.

3942 лв.

2758 лв.

2233 лв.

3813 лв.

2860 лв.

3813 лв.

22.06.2023

1379 лв.

1577 лв.

3942 лв.

2758 лв.

2233 лв.

3813 лв.

2860 лв.

3813 лв.

24.06.2023

1379 лв.

1577 лв.

3942 лв.

2758 лв.

2233 лв.

3813 лв.

2860 лв.

3813 лв.

29.06.2023

1474 лв.

1767 лв.

4198 лв.

2947 лв.

2422 лв.

4049 лв.

3049 лв.

4049 лв.

01.07.2023

1512 лв.

1843 лв.

4300 лв.

3023 лв.

2498 лв.

4143 лв.

3125 лв.

4143 лв.

06.07.2023

1512 лв.

1843 лв.

4300 лв.

3023 лв.

2498 лв.

4143 лв.

3125 лв.

4143 лв.

13.07.2023

1595 лв.

1926 лв.

4525 лв.

3190 лв.

2665 лв.

4351 лв.

3292 лв.

4351 лв.

20.07.2023

1658 лв.

1989 лв.

4693 лв.

3315 лв.

2790 лв.

4508 лв.

3417 лв.

4508 лв.

27.07.2023

1658 лв.

1989 лв.

4693 лв.

3315 лв.

2790 лв.

4508 лв.

3417 лв.

4508 лв.

03.08.2023

1658 лв.

1989 лв.

4693 лв.

3315 лв.

2790 лв.

4508 лв.

3417 лв.

4508 лв.

10.08.2023

1658 лв.

1989 лв.

4693 лв.

3315 лв.

2790 лв.

4508 лв.

3417 лв.

4508 лв.

17.08.2023

1658 лв.

1989 лв.

4693 лв.

3315 лв.

2790 лв.

4508 лв.

3417 лв.

4508 лв.

24.08.2023

1658 лв.

1989 лв.

4693 лв.

3315 лв.

2790 лв.

4508 лв.

3417 лв.

4508 лв.

26.08.2023

1618 лв.

1930 лв.

4586 лв.

3235 лв.

2710 лв.

4408 лв.

3338 лв.

4408 лв.

31.08.2023

1419 лв.

1636 лв.

4049 лв.

2838 лв.

2313 лв.

3911 лв.

2940 лв.

3911 лв.

02.09.2023

1379 лв.

1577 лв.

3942 лв.

2758 лв.

2233 лв.

3813 лв.

2860 лв.

3813 лв.

07.09.2023

1379 лв.

1577 лв.

3942 лв.

2758 лв.

2233 лв.

3813 лв.

2860 лв.

3813 лв.

09.09.2023

1379 лв.

1577 лв.

3942 лв.

2758 лв.

2233 лв.

3813 лв.

2860 лв.

3813 лв.

14.09.2023

1379 лв.

1577 лв.

3942 лв.

2758 лв.

2233 лв.

3813 лв.

2860 лв.

3813 лв.

16.09.2023

1379 лв.

1577 лв.

3942 лв.

2758 лв.

2233 лв.

3813 лв.

2860 лв.

3813 лв.

21.09.2023

1379 лв.

1577 лв.

3942 лв.

2758 лв.

2233 лв.

3813 лв.

2860 лв.

3813 лв.

23.09.2023

1379 лв.

1577 лв.

3942 лв.

2758 лв.

2233 лв.

3813 лв.

2860 лв.

3813 лв.

28.09.2023

1349 лв.

1509 лв.

3860 лв.

2698 лв.

2173 лв.

3736 лв.

2800 лв.

3736 лв.

30.09.2023

1334 лв.

1475 лв.

3819 лв.

2667 лв.

2142 лв.

3699 лв.

2769 лв.

3699 лв.

05.10.2023

1326 лв.

1458 лв.

3799 лв.

2652 лв.

2127 лв.

3680 лв.

2755 лв.

3680 лв.

12.10.2023

1326 лв.

1458 лв.

3799 лв.

2652 лв.

2127 лв.

3680 лв.

2755 лв.

3680 лв.

19.10.2023

1326 лв.

1458 лв.

3799 лв.

2652 лв.

2127 лв.

3680 лв.

2755 лв.

3680 лв.

26.10.2023

1241 лв.

1355 лв.

3569 лв.

2482 лв.

1957 лв.

3467 лв.

2584 лв.

3467 лв.


Пакетните цени включват:

- Самолетен билет София – Енфида – София с включени летищни такси;
- Трансфери летище – хотел – летище;
- Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;
- 7 нощувки на база All Inclusive;
- Представител на туроператора.
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от Евроинс, с покрит риск за COVID-19;
- Застраховка отмяна на пътуване с Евроинс с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване;

Описание на хотела: 
Sentido Phenicia 4* е разположен в курортния град Хамамет. На 500 метра от хотела се намират различни видове ресторанти, както и магазини. Най-близкото летище се намира на 60 км, до което може да се достигне за 1ч., а центъра на града е само на 5 мин. разстояние с кола. Хотелът се намира директно на великолепен собствен пясъчен плаж, където най-добре могат да се почустват слънчевите лъчи. Sentido Phenicia 4* e заобиколен от огромни зелени градини с площ от 9 хектара, със сенчести места под палмовите дървета. Тук може да усетите мириса на жасмин във въздуха, да проследите традициите, които са се отпечатали в местната култура и кухня, докато планирате своето ежедневие.
Стаите: Sentido Phenicia 4* разполага с 391 модерно и елегантно обзаведени стаи с възможност за избор от гледка към градината или към морето - Климатизирани; Балкон или тераса; Баня с душ или душ кабина; Минибар; Сателитна телевизия; Wi-Fi; Телефон; Кана за кафе или чай; Сейф ( срещу допълнително заплащане). 
За деца: Детска площадка; Отделен детски басейн; Мини-клуб за деца от 4 до 12г; Детски столчета за хранене в ресторанта.
Спорт и развлечения: Хотелът предлага и множество спортни занимания, като конна езда, тенис, голф и детска зона за игра. За любителите на голфа, на тяхно разположение в близост до хотела се намират 2 голф-игрища. На гостите на хотела ще им бъдат предоставени специални цени за голф курсовете, гарантирано взимане с безплатен шатъл до голф игрищата – Citrus и Yasmine, всеки от които се намира само на 5 минути от хотела.
Допълнителни спортни занимания: Водни спортове; Тенис; Мини-голф; Тенис на маса; Водна аеробика.
Басейни:  Отопляем външен басейн; Външен неотопляем басейн; Шезлонги и чадъри – безплатно.
Плаж: С прекрасно местоположение, на собствен пясъчен плаж. С директен достъп до плажа; Шезлонги и чадъри – безплатно.
Ресторанти: Хотелът предлага голям избор от ресторанти с вкусна и богата кухня с обслужване на блок-маса, както и различни тематични ресторанти, предлагащи местна и международна кухня, и барове със свежи напитки. Ресторант Le Grand – за обяд и вечеря на блок-маса. Работно време: обяд – 12:00 – 14:00 ч. и вечеря – 19:00 – 21:00 ч. Ресторант Snack – за ранна или късна закуска в близост до басейна с прекрасна градина. Работно време: 06:00 – 10:00 ч. или късна закуска: 10:00 – 12:00 ч. Ресторанти A La Carte – с местна и азиатска кухня за вечеря. Барова – за напитка край басейна, край плажа, в лобито на хотела, в дискотеката или пиано бара. Работно време: 10:00 – 24:00 ч.
All Inclusive концепция: Различни видове храни и напитки са включени в концепцията на изхранване. В деня на заминаване, изхранването е включено до 12:00 ч. Закуска на блок-маса и късна закуска в Snack ресторанта; Обяд и вечеря на блок-маса в главния ресторант; Минерална вода, плодови сокове и местни вина и бира за обяд и вечеря; 1 вечеря на престой в A la carte рестарнта с местна кухня; Snack ресторанта, където се сервират пица, салати, плодове, торти и палачинки от 15:00 –18:00 ч; Минерална вода, плодови сокове, кафе, чай и местни алкохолни напитки в баровете от 10:00 до 12:00 ч;
ПОЛЕЗНО: Хотелът има право да прави промени в детайлите и работното време в концепцията по изхранване без предварително уточнение. Информацията по работното време ще бъде предоставена при пристигане на групата.  

 

Delphino Beach 4* Premium  

Хотелът е разположен в сърцето на красива градина и портокалови дръвчета, точно на брега на Средиземно море на един от най-красивите плажове в страната, между два курорта Хамамет и Набел. На 60 км от Сус и на около 5 мин. пеша от плажа на Хамамет.
Делфино бий ч 4* е хотел, насочен към семейния уют, спокойствие и блаженство за родителите, и детски рай за децата. Организиран детски клуб, собствено производство на плодове и зеленчуци, малка ботаничекса градина, както и тенис кортове за свободно ползване. Зелен рай на плажа.... 

официален сайт на хотела: https://www.ttshotels.com.tn/delfinobeach/

 

Стандартна стая - Цените са валидни за ранни записвания до 27.02 или до изчепрване на промоционалните места. Пансион All Inclusive

Дата

Човек в двойна стая

Единична стая

Трима възрастни в двойна стая

Един възрастен с дете 2-11.99

Един възрастен с две деца 2-11.99

Двама възрастни с дете 0-1.99

Двама възрастни с дете 2-11.99

13.04.2023

stop

stop

stop

stop

stop

stop

stop

20.04.2023

stop

stop

stop

stop

stop

stop

stop

27.04.2023

1326 лв.

1458 лв.

3799 лв.

2473 лв.

3501 лв.

3052 лв.

3680 лв.

04.05.2023

1326 лв.

1458 лв.

3799 лв.

2473 лв.

3501 лв.

3052 лв.

3680 лв.

11.05.2023

1326 лв.

1458 лв.

3799 лв.

2473 лв.

3501 лв.

3052 лв.

3680 лв.

18.05.2023

1459 лв.

1604 лв.

4179 лв.

2720 лв.

3851 лв.

3357 лв.

4048 лв.

20.05.2023

1326 лв.

1458 лв.

3799 лв.

2473 лв.

3501 лв.

3052 лв.

3680 лв.

25.05.2023

1326 лв.

1458 лв.

3799 лв.

2473 лв.

3501 лв.

3052 лв.

3680 лв.

27.05.2023

1341 лв.

1474 лв.

3840 лв.

2499 лв.

3534 лв.

3090 лв.

3717 лв.

01.06.2023

1379 лв.

1511 лв.

3942 лв.

2563 лв.

3617 лв.

3185 лв.

3813 лв.

03.06.2023

1379 лв.

1511 лв.

3942 лв.

2563 лв.

3617 лв.

3185 лв.

3813 лв.

08.06.2023

1379 лв.

1511 лв.

3942 лв.

2563 лв.

3617 лв.

3185 лв.

3813 лв.

10.06.2023

1517 лв.

1662 лв.

4336 лв.

2819 лв.

3979 лв.

3504 лв.

4194 лв.

15.06.2023

1379 лв.

1511 лв.

3942 лв.

2563 лв.

3617 лв.

3185 лв.

3813 лв.

17.06.2023

1379 лв.

1511 лв.

3942 лв.

2563 лв.

3617 лв.

3185 лв.

3813 лв.

22.06.2023

1379 лв.

1511 лв.

3942 лв.

2563 лв.

3617 лв.

3185 лв.

3813 лв.

24.06.2023

1379 лв.

1511 лв.

3942 лв.

2563 лв.

3617 лв.

3185 лв.

3813 лв.

29.06.2023

1474 лв.

1653 лв.

4198 лв.

2724 лв.

3825 лв.

3422 лв.

4049 лв.

01.07.2023

1512 лв.

1710 лв.

4300 лв.

2789 лв.

3909 лв.

3516 лв.

4143 лв.

06.07.2023

1512 лв.

1710 лв.

4300 лв.

2789 лв.

3909 лв.

3516 лв.

4143 лв.

13.07.2023

1595 лв.

1793 лв.

4525 лв.

2930 лв.

4092 лв.

3724 лв.

4351 лв.

20.07.2023

1658 лв.

1856 лв.

4693 лв.

3036 лв.

4230 лв.

3881 лв.

4508 лв.

27.07.2023

1658 лв.

1856 лв.

4693 лв.

3036 лв.

4230 лв.

3881 лв.

4508 лв.

03.08.2023

1658 лв.

1856 лв.

4693 лв.

3036 лв.

4230 лв.

3881 лв.

4508 лв.

10.08.2023

1658 лв.

1856 лв.

4693 лв.

3036 лв.

4230 лв.

3881 лв.

4508 лв.

17.08.2023

1658 лв.

1856 лв.

4693 лв.

3036 лв.

4230 лв.

3881 лв.

4508 лв.

24.08.2023

1658 лв.

1856 лв.

4693 лв.

3036 лв.

4230 лв.

3881 лв.

4508 лв.

26.08.2023

1618 лв.

1807 лв.

4586 лв.

2968 лв.

4142 лв.

3781 лв.

4408 лв.

31.08.2023

1419 лв.

1560 лв.

4049 лв.

2631 лв.

3705 лв.

3284 лв.

3911 лв.

02.09.2023

1379 лв.

1511 лв.

3942 лв.

2563 лв.

3617 лв.

3185 лв.

3813 лв.

07.09.2023

1379 лв.

1511 лв.

3942 лв.

2563 лв.

3617 лв.

3185 лв.

3813 лв.

09.09.2023

1379 лв.

1511 лв.

3942 лв.

2563 лв.

3617 лв.

3185 лв.

3813 лв.

14.09.2023

1379 лв.

1511 лв.

3942 лв.

2563 лв.

3617 лв.

3185 лв.

3813 лв.

16.09.2023

1379 лв.

1511 лв.

3942 лв.

2563 лв.

3617 лв.

3185 лв.

3813 лв.

21.09.2023

1379 лв.

1511 лв.

3942 лв.

2563 лв.

3617 лв.

3185 лв.

3813 лв.

23.09.2023

1379 лв.

1511 лв.

3942 лв.

2563 лв.

3617 лв.

3185 лв.

3813 лв.

28.09.2023

1349 лв.

1481 лв.

3860 лв.

2511 лв.

3551 лв.

3109 лв.

3736 лв.

30.09.2023

1334 лв.

1466 лв.

3819 лв.

2485 лв.

3517 лв.

3072 лв.

3699 лв.

05.10.2023

1326 лв.

1458 лв.

3799 лв.

2473 лв.

3501 лв.

3052 лв.

3680 лв.

12.10.2023

1326 лв.

1458 лв.

3799 лв.

2473 лв.

3501 лв.

3052 лв.

3680 лв.

19.10.2023

1326 лв.

1458 лв.

3799 лв.

2473 лв.

3501 лв.

3052 лв.

3680 лв.

26.10.2023

1241 лв.

1355 лв.

3569 лв.

2328 лв.

3314 лв.

2840 лв.

3467 лв.

Пакетните цени включват:
- Самолетен билет София – Енфида – София с включени летищни такси;
- Трансфери летище – хотел – летище;
- Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;
- 7  нощувки на база All Inclusive;
- Представител на туроператора.
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от Евроинс, с покрит риск за COVID-19;
- Застраховка отмяна на пътуване с Евроинс с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване;

Описание на хотела:
Хотелът е разположен в сърцето на красива градина и портокалови дръвчета, точно на брега на Средиземно море на един от най-красивите плажове в страната, между два курорта Хамамет и Набел. На 60 км от Сус и на около 5 мин. пеша от плажа на Хамамет. Хотелът се състои от 5 триетажни сгради, в които се намират 321 стаи с гледка към море или градина. Някои от стаите са свързани. Всички помещения предлагат на гостите си: Балкон; Баня с душ кабина или вана; Сешоар; Мини хладилник; Климатик (от 15.06 до 15.09); Телефон; Сейф; Сателитна телевизия; 
Ресторанти и барове: Основен ресторант и ресторант на терасата; А ла карт ресторант; 4 бара (на плажа, на басейна, спорт бар, лоби бар); Кафене в източен стил (наргиле); Нощен клуб.
Спорт и развлечения: Басейни; Тенис кортове; Плажен волейбол; Аеробика; Спининг; Фитнес; Стрелба из лък; Тенис на маса; Футболно и баскетболно игрища; Водна топка; Дневна анимация; Мини клуб; Фитнес.
All Inclusive концепция: 
Изхранването е закуска, обяд и вечеря на блок маса с местна и интернационална кухня. Има възможност и за късна континентална закуска на плажа от 10.00ч. Следобедна закуска се сервира от 15.00 до 17.00ч. Алкохолни и безалкохолни напитки се сервират от 10.00ч до 0.00ч. Концепцията на All Inclusive включва: Плажен волейбол; Тенис; Тенис на маса; Дартс; Стрелба из лък; Боча; Аеробика; Водна аеробика; Йога; Фитнес. 

Пакетните цени не включват:
- Сахара и нейната магия - двудневна екскурзия с 1 нощувка в оазис в пустинята - 230 лв. / 230 лв. за дете до 11,99 г.;
- Разходка с пиратски кораб (полудневна) - 80 лв. / 60 лв. за дете до 11,99 г.;
- Разходка с катамаран (полудневна) - 80 лв. / 60 лв. за дете до 11,99 г.;
- Кайруан и Ел Джем (целодневна екскурзия) - 120 лв. / 60 лв. за дете до 11,99 г.;
- Шоу спектакъл 1001 нощ в ресторант Шехерезада (за хотели в Сус) - 120 лв. / 60 лв. за дете до 11,99 г.;
- Шоу спектакъл 1001 нощ в ресторант Шехерезада (за хотели в Хамамет) - 110 лв. / 50 лв. за дете до 11,99 г.;
- Тунис, Картаген и Сиди Бу Саид (целодневна екскурзия) - 120 лв. / 80 лв. за дете до 11,99 г.;
- Целодневна екскурзия до Кап Бон - 115 лв. / 90 лв. за дете до 11,99 г.;
- Такса гориво и вредни емисии - обявява се 21 дни преди полета.

Условия за резервации:
- Депозит в размер 30 % платен до 24 часа след резервиране;
- Доплащане 21 дни преди тръгване;
- Издаване на документи за пътуване 7 дни преди полета.

Полетно разписание: (подлежи на препотвърждение)

София – Енфида – 08:00 – 9:30
Енфида – София – 11:00 – 14:40

Трансфер:
летище – хотел – летище: Продължителност: около 1 час в посока с 3*/4* автобус.  

Условия за потвърждаване и анулиране:
- 20 дни преди обявените дати на тръгване съответната програма ще бъде потвърдена, ако има събран минимум или анулирана, ако такъв липсва.
- Ако програмата бъде потвърдена, то в рамките на 24 часа Вашите клиенти трябва да препотвърдят ангажимента си и да заплатят 100% от стойността на почивката.
- При положителен PCR тест 14 дни преди датата на отпътуване 100% от сумата заплатена се възстановява до 14 дни след датата на пътуване.
- При налагане на задължителна карантина при пристигане в дестинацията, сумите заплатени се възстановяват в пълен размер до 14 дни след датата на пътуване 

ВАЖНО:
- Минимален брой туристи: 155 души за всеки полет. неосъществен минимален брой туристи туроператорът е длъжен да уведоми 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
- Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
- Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт, минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
- Туроператорът си запазва правото да прави промени по поредността на програмата и полетното разписание.
- В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.;

Цените на допълнителните екскурзии са валидни за минимум 40 записани. Възможни са изменения в цените на екскурзиите вследствие на промени в курса на местната валута, транспортните разходи или в цени на входни такси и др.

Сахара (двудневна екскурзия)
Цена: 230 лв. на възрастен и на дете (без джиповете и язденето на камили)
По време на екскурзията ще разгледаме 2/3 от страната, и ще се запознаем се с нейната история, с традициите и обичаите й.
• Първи ден 
През първия ден от екскурзията, нашият маршрут ще ни отведе до най-големия амфитеатър в Северна Африка – Ел Джем. Това е един от най-впечатляващите паметници на световната история и именно той е послужил като декор за заснемането на незабравимия “Гладиатор” на Ридли Скот. Ще имаме възможността да стъпим на гладиаторската арена, да бъдем на местата на публиката и дори да минем през тунелите, от които са излизали дивите животни. Продължаваме към най-известното селище на коренни Тунизийци – берберите. Това е Матмата, където имаме уникалната възможност да посетим подземните жилища на местните жители. Следва обяд в берберски ресторант с традиционно меню от пилешко и кус кус. След това ще се отправим към оазисът Дуз – известен като “Вратата на пустинята”. Тук започва поредното приключение: яздене на камили, каране на АТВ-та или летене с делтапланер.
• Втори ден
На втория ден от екскурзията в Сахара, се отправяме към пресъхналото, солено езеро Шот Ел Джерид, известно с уникалните си миражи. Тръгването е много рано, за да можем да се насладите на незабравимия изгрев точно по средата на езерото. Ще имаме време за снимки и закупуване на сувенири. Продължаваме към Тозьор – единствения оазис, където има над 300 000 финикови палми. Тук се добива един от най-красивите сувенири в света – пустинната роза. Следва едно незабравимо преживяване с джипове насред пустинята. Шофьорите карат с 80-100 км/ч. през пресечен терен, изкачват се и се спускат по 30 градусови наклони. Състезават се един с друг. Опитват се да ни накарат да се почувстваме като участници в ралито „Париж-Дакар”. Ще видим естествено образувание насред пустинята, наподобяващо камила, както и декорите от филма „Междузвездни Войни”. Ще посетим изключително красив Планински оазис, където отново се продават сувенири и разхладителни напитки. Следва вкусен обяд в района на Гафса. След обяда ни предстои посещение на Кайруан – четвъртият по святост град за мюсюлманите. Тук ще видим голямата джамия Окба и ще посетим фабрика за килими, както и магазин с много евтини сувенири и чудесни подаръци за близки ни.
Цената включва: трансфер с 3*/4* автобус, два обяда, вечеря, входна такса за Ел Джем, офроуд с джипове, беседа на български език.
Цената не включва: напитки по време на обядите и вечерята, яздене на камили, каране на АТВ или делтапланер и разходи от личен характер.

 

Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид (целодневна екскурзия)
Цена: 120 лв. на възрастен / 80 лв. на дете
По време на тази екскурзия ще разгледаме старата част на града – Медината. Ще посетим Източния пазар, музея Бардо – най-известния музей с антични мозайки в цяла Африка. Обяд в изискания район Гаммарте в ресторант “La tour Blanche”. След обяда тръгваме за античния град Картаген. Разглеждаме на римски бани и амфитеатър, както и на останалите руини на един от най – знаменитите древни градове, след което ще посетим Сиди Бу Саид – романтично място високо в гората, от което се открива великолепна панорама на околността.
Цената включва: трансфер, обяд, билет за музея „Бардо“, беседа на български език.
Цената не включва: напитки по време на обяда и разходи от личен характер.

Кап Бон (Целодневна)
Цена: 115 лв. за възрастен / 115 лв. за деца 2-11,99 г.
Келибия – Керкуан – Хауариа – винарна Бакхус
Нос Бон или полуостров Бон се намира в североизточния край на африканското крайбрежие на Тунис. Той е най-близката до Сицилия, съответно и до Европа (с изключение на Херкулесовите стълбове), географска точка на Африка. От най-големия средиземноморски остров го отделя Сицилийския пролив.
Отпътуване сутринта от Монастир/ Сус/Хамамет (165 км. / 140 км. / 60 км. ) за Килибия - град, разположен на брега на морето. Разглеждане на Византийската крепост, построена на върха на 150 м. висок скалист нос, с изглед към морето и града (входната такса е включена в цената).
Екскурзията продължава към Керкуан (30 км.) - един от най-важните пунически градове, наред със Картаген и днешен Сус. Руините на пунически Керкуан са обявени за паметник на ЮНЕСКО. Днес това е най-добре запазените останки от финикийски град на територията на Тунис. Разглеждане на обекта, включително и на музея (входната такса е включена в цената).
Отпътуване за Хауариа (20 км.). Обяд в ресторант с изглед към морето – сет меню, без включени напитки. Разглеждане на пещерите / кариерите, от които както финикийци, така и римляни са добивали скалните блокове за изграждане на Картаген (входната такса е включена в цената).
Екскурзията ще завърши с посещение на винарна Бакхус с дегустация на регионални вина (включена в цената).
Цената включва: трансфер, беседа на български език, вход за крепостта, входна такса за музея в Керкуан, обяд в ресторант в Хауариа, дегустация на вино.
Цената не включва: разходи от личен характер. Такса за снимане, дължима на място 

Разходка с яхта/катамаран (полудневна екскурзия)
Цена: 80 лв. на възрастен / 60 лв. на дете
Не е нужно да сте собственик на лодка, за да се насладите на средиземноморския бриз. Докато пребивавате на крайбрежната зона на Тунис, можете да се насладите на няколко часа пътуване на борда на лодка - катамаран, която ще ви отведе дълбоко в най-чистите води. Насладете се на плаването!
Цената включва: трансфер до пристанището, вход за лодка, анимация по време на обиколката.
Цената не включва: напитки по време на обиколката, други разходи.

Разходка с пиратска лодка (Полудневна)
Цена: 80 лв. за възрастен / 60 лв. за деца 2-11,99 г.
Разходка с пиратски кораб- едно вълнуващо плаване, спектакъл със пиратски танци и костюми на борда на кораб, на който всеки е мечтал да бъде като дете, вълнуващо се и готово да посрещтне това морско приключение. Върнете се назад във времето, когато сте мечтали да се качите на подобен кораб, да бъдете част от пиратско приключение, да покорявате нови брегове, да търсите скрити съкровища...
Цената включва: трансфер до пристанището, вход за лодка, анимация по време на обиколката.
Цената не включва: напитки по време на обиколката, други разходи.

Подобни оферти

  • Хотел Sunny Days El Palacio в Хургада. Египет

    Почивки в Хургада 2022 – ранни записвания

    Един от най-известните курорти на Червено море - Хургада, предлага страхотна възможност за пет-звездна морска ваканция и посещение на забележителната долина на Нил
  • Плажа на Сус, Тунис

    Почивки в Тунис – Сус – 2023

    Третият по големина град в Тунис е идеална дестинация за почивка заради своята великолепна плажна ивица, културни паметници, Медина (стария град Сус) включена в списъка на ЮНЕСКО, изрядни хотели и отлично обслужване

Абонамент за newsletter